Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 56 ~

• 42 644
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
Зверче и аз нямам проблем със серията, а още повече, че е в avi формат, иначе понякога не всички субове ми се отварят, но в случая в този формат нямам проблем.
Лека Ви нощ. Hug

# 676
но поне края им беше хубав  Peace

# 677
Кияла мен ми е забавно стига да ме лазбилате Hug
Ренка, извини ме за въпроса, който, ще ти задам но не разбирам и затова си позволявам да те попитам. Буквата Р ли ти изчезна или вместо нея слагаш Л, за майтап?
Охххх, моля те,  Praynigразбери ме правилно, не търся под вола теле, просто ми се наби от снощи в очите.

Наде,  Hug и аз като теб до сега не бях разбрала защо пише така Ренка... newsm78 Joy
Научих преди малко като обясни на Киара. Peace

Наде Hugвчелашната длазнителка 004 беше нещо ми каза че ми липсват пълвите 12 г  и аз леших да пиша така Laughingа лазбила ли се кво пиша newsm78

# 678
[quoteМен ме кефеха рибките...защо ги спряха][/quote] Ей това ме кара да се плашункам леко за сериала на Чаги, направо не разбирам съседите какво харесват - 1000 серии на долината на вълците не им ли писва  newsm78
Скрит текст:
Сега прочетох, че Седеф Авчъ е бременна, много я харесвам, най-вече от Езел

# 679
  • Sofia
Киала Laughingказаха че ми липсват пълвите 12 г и за това така пиша и точки вече не слагам Mr. Green

Ина добле си дошла при лудите фенки Hug

Вани лека Hug

Ама внимавай с правописа ,моля те,че вече отиваш на 12+

# 680
Абеееее, Разбирам те Ренка,  Joyде, ще ходя освен да те разбирам като пишеш така.
Хайде, този път наистина, лека.

# 681
Киара, Наде, лека  smile3524

# 682
Цитат
Мен ме кефеха рибките...защо ги спряха...  
Киарче, лека!

Снежи, ами те много сериали спряха в този период, явно не беше само рейтинги...нещо друго, ама кой да ти каже... newsm78

Киара, спокойна почивка и до следваща среща! Hug
От там тръгнаха и длуги  Rolling Eyes той май беше плъв newsm78

Наде лека Hug

# 683
  • в подножието на планината
Наде, лека! Hug

Клоди, Hug аз разбирам каквото и да напишеш и както и да го напишеш... Laughing

Неви, Hug

Скрит текст:
Седеф Авджъ не се ли раздели със съпруга си- този от " Листопад"- Джем ...сега за друг ли е омъжена... newsm78

# 684
Киала Laughingказаха че ми липсват пълвите 12 г и за това така пиша и точки вече не слагам Mr. Green

Ина добле си дошла при лудите фенки Hug

Вани лека Hug

Ама внимавай с правописа ,моля те,че вече отиваш на 12+
HugДобле Laughing

# 685
Надуфче, аз също разбирам, обаче някак си без препинателни знаци не мога, затова слагай по 10-ина накрая за разкош и всеки да си ги поставя, където му душа иска  Mr. Green

# 686

Ани той е композитор режисьр певец актьор Peaceможе и друго да е Rolling Eyes Laughing
Знам заради него пък гледах сериала му с Берен Саат
баси животното съм, един сериал не загледах заради жена все заради мъжееее,
човек ще каже че нямам мъж в къщата си а не  е тъй и не ми липсва кекс ,
просто обичам хубави мъжееееееееееее

# 687
Нее от него си е бременна, Къванч Казбалъ /нещо такова/ вйрно четох, че той бил доста палав, ама са заедно. Поне така са дадени на снимката с новината.

# 688

Клоди, Hug аз разбирам каквото и да напишеш и както и да го напишеш... Laughing

Супелллллл Laughing

Неви Joy Joy Joyок.....................

# 689
Цитат
[quoteМен ме кефеха рибките...защо ги спряха]
Ей това ме кара да се плашункам леко за сериала на Чаги, направо не разбирам съседите какво харесват - 1000 серии на долината на вълците не им ли писва  newsm78
Скрит текст:
Сега прочетох, че Седеф Авчъ е бременна, много я харесвам, най-вече от Езел

Неви...като каза Долината на вълците...се сетих...този сериал направо ме изкарваше извън нерви.  Mr. Green Rage
Обаче така се случи, че започнах да го слушам като фон, после го загледах и установих, че не съм била права. Embarassed
Сериала е доста добър, сюжета е повече от интересен, просто не е сапунка в традиционния вид...
с цялото ми уважение към сапунките!   bouquet
Разбира се, според мен. Peace

Наде, лека и до утре! Hug

Общи условия

Активация на акаунт