Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 56 ~

• 42 622
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
Цитат
И аз така,ама за мен,описанието ти е общ ФЕмирски проект
Снежи, виждаш ли кво става - всички шъ дойдат на нашия акъл и на акъла на повечето фенове- -не ревнуват Чаги само от Хазал  Mr. Green
 Наистина е така обаче,напротив даже много ме радват като са заедно,обаче само някоя друга да се завърти покрай него и мятам мълнии  fight

А не е вярно , аз не ревнувам и от вас Mr. Green ние ще си ги поделим по сестримски , като аз искам само една област под кръста Mr. Green другото всичко ви давам.

Ся аз знам защо Чачи в самотен...ем чи то тези зурли туркините много грозни бе...с която и да е сниман...пу запъртъци

Я да дойде да ни види ние българките к'ви сме убафици Mr. Green

Начи няма да иска да помирише босфорски въздух

# 691
мераба тътлънки златни  Hug изпуснах ли нещичко?

# 692
Марги, признавам, аз съм гледала 0,5 серия от Долината, не ми хаерсват мъжете и затова. Но все си мисля, че трябва да има начало и край, затова.
Марги, лека и на теб, хубаво е че си дойде .
Евита, те хубавите фенки не се снимат с него, има си специални аудиенции за тях, не са пред блока  Joy Joy

# 693
Добре , че нямам мъж дето да прилича на Чаги...щях да спя с пушката пред вратата денонощно само като ви чета как точите нокти и изтръпвам...ау затова съм си намерила един по грозем мъж , че да спа спокойно Mr. Green

# 694

Евита, те хубавите фенки не се снимат с него, има си специални аудиенции за тях, не са пред блока  Joy Joy

И аз искам такава аудиенция , негово величество в кои ли дни приема

# 695
  • Под Сините камъни
Тази вечер сме кротки.Почти всички си легнаха,казах наздраве никой не ме отрази.Явно са изморени ама то не е лесна работа да опазят  Чаги

# 696
Банда  Hug Hug Hug някакви проблеми със серията. Сега видях, че ни предлагат серийте който ние правим затова аз от следващата серия която направя, ще слагам някакво лого. Нещо като отличителе знак, така като в началото и края на серията ще я насписвам. Аман от хищници.  Twisted Evil

И Бурак е там не пипайте, че тепем, ей немате насищане.  Mr. Green

La Bestia-Дзверо, привет! Hug
Извинявам се,  Praynig    bouquet навярно е коментирано, уж четох всичко, ама съм пропуснала навярно...
кой, какви преводи предлага? newsm78

Привет Маргита, момичетата превеждат от английски и сега от гръцки.    Peace

# 697
Имах предвид че никъде не са ги засичали тоест по отделно това имах предвид.

# 698
супелллллллл а  Hug

лека мили

# 699
  • Под Сините камъни

И аз искам такава аудиенция , негово величество в кои ли дни приема
Офф ние всичките искаме ама Ива и Нервакова го пазят за себе си който се доближи и  fight
Лека Ива.  Hug

# 700
Нали си спомняте , че Чаги призоваваше за деня на земята да си огасим осветлението...веднага ако иска цяла вечер ще стоя на тъмно щом е за земата...ама тъй като ме е страх от тъмно може да дойде...да подпомогнем земята двамцата , хем да не ме е страх Mr. Green

# 701
Галя, значи правилно съм те разбрала. Вярно изпаднаха в нелегалност - Чаги много повече от Хазал. Сигурно се надява, че така ще се забрави кофти случката с дрогата. Обаче според мен, трябваше нещо да каже на феновете, така излиза, че е гузен.

Евита, няма хубав-грозен мъж, има свой и чужд - така че пази си лозетооооо и не лежи на тая страна, че не било хубаво.

# 702
Тази вечер сме кротки.Почти всички си легнаха,казах наздраве никой не ме отрази.Явно са изморени ама то не е лесна работа да опазят  Чаги
хмм кротко а  Twisted Evil върнах се аз да чета изпуснатите страници и хоп наще нещо Бу искат да крадат от мен аааа   fight
ей ме и мен щи правя компания хайде наздравеееее

# 703
Иве, лека и мека! До утре!

# 704
Наздраве, от туй не отказвам, ползвам го даже за люкарство, когато се наложи.

Общи условия

Активация на акаунт