Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 56 ~

• 42 628
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
Киара, Hug сещам се за кое клипче става дума и мисля, че беше на Диди, но не мога да го открия... Rolling Eyes
Мерси, Илде и на мен ми беше такъв спомена. Търсих сред нейните, но не го открих - жалко!

Рени, щом е така, аз те разбирам.  Simple Smile

Аз си лягам, лека!  Hug

# 661
Кияла мен ми е забавно стига да ме лазбилате Hug
Ренка, извини ме за въпроса, който, ще ти задам но не разбирам и затова си позволявам да те попитам. Буквата Р ли ти изчезна или вместо нея слагаш Л, за майтап?
Охххх, моля те,  Praynigразбери ме правилно, не търся под вола теле, просто ми се наби от снощи в очите.

# 662
Банда  Hug Hug Hug някакви проблеми със серията. Сега видях, че ни предлагат серийте който ние правим затова аз от следващата серия която направя, ще слагам някакво лого. Нещо като отличителе знак, така като в началото и края на серията ще я насписвам. Аман от хищници.  Twisted Evil

И Бурак е там не пипайте, че тепем, ей немате насищане.  Mr. Green

La Bestia-Дзверо, привет! Hug
Извинявам се,  Praynig    bouquet навярно е коментирано, уж четох всичко, ама съм пропуснала навярно...
кой, какви преводи предлага? newsm78

# 663
а меда с хавлийта е запазена марка  Mr. Green

# 664
Лени, май тлябва да се вълнеш облатно в пълви клас. Опаа, май прихванах ''неграмотността'' от теб.  Mr. Green Joy
Трябва да внимаваме как пишем.. ама пък и вие не предупредихте - ами да бяхте казали, че сме на изпит по български дее.  Crossing Arms Joy

Опаа...коя ли пък сега е Лени си мисля,а то... hahaha hahaha hahaha

# 665
Айде бе Дзверче, повелителката на превода, лично да ти благодарим за труда!
Имаш предвид дето някой го представи като 66 епи, нали. Слагай запазена марка, значи.

# 666
  • в подножието на планината
Киара, лека! Hug

Зверче, Hug

И докато търсех въпросното клипче, попаднах на това... с песента от "Рибките"... Heart Eyes

# 667
Кияла мен ми е забавно стига да ме лазбилате Hug
Ренка, извини ме за въпроса, който, ще ти задам но не разбирам и затова си позволявам да те попитам. Буквата Р ли ти изчезна или вместо нея слагаш Л, за майтап?
Охххх, моля те,  Praynigразбери ме правилно, не търся под вола теле, просто ми се наби от снощи в очите.

Наде,  Hug и аз като теб до сега не бях разбрала защо пише така Ренка... newsm78 Joy
Научих преди малко като обясни на Киара. Peace

# 668

по един крем МИЛЕНА..любим ми е Hug

# 669
Киара, лека! Hug

Зверче, Hug

И докато търсех въпросното клипче, попаднах на това... с песента от "Рибките"... Heart Eyes

Мен ме кефеха рибките...защо ги спряха... #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Киарче, лека!

# 670
http://www.youtube.com/watch?v=bnodvlTF1EY
този го гледах заради Кенан, не знаех че музиката е на Махсун  Heart Eyes
И аз  Laughingама си беше хубав селял с хубав финал Laughingщото ние с мъж ми бяхме за лусата Peace

Ани той е композитор режисьр певец актьор Peaceможе и друго да е Rolling Eyes Laughing

Дзвелче  Hug аз нямам плоблем със селията Laughing

# 671
ау не Джансу  Sad

# 672

Мен ме кефеха рибките...защо ги спряха... #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Киарче, лека!

И мен много ме яд за тях #Cussing out

Киала лека Hug

# 673
  • в подножието на планината

Снежи, Клоди, толкова хубаво беше сериалчето, но пустия им рейтинг... ooooh!

# 674
Цитат
Мен ме кефеха рибките...защо ги спряха...  
Киарче, лека!

Снежи, ами те много сериали спряха в този период, явно не беше само рейтинги...нещо друго, ама кой да ти каже... newsm78

Киара, спокойна почивка и до следваща среща! Hug

Общи условия

Активация на акаунт