Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 56 ~

• 42 783
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
  • на вълнолома

от кога са тези новини,накрая на емисията пише 2012,

# 316
ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА ДЗЕРЧЕТО ЗА РЕДЕНЕТО НА СУБОВЕ
Здравейте на всички Hug  Днес малко е хладно и подухва но какво да се прави Баба Марта трябва да си покаже магартиите.

Не знам дали има някоя от вас от Велико Търново, но да честитя празника на град. newsm51

# 317
когато има нещо по пикантно сме ей така  hahaha

# 318
  • на вълнолома
като сънувате мокри сънища с Чаги сигурно така изглеждате  Joy

Скрит текст:

оф и превод ако имаше,че на мен само сам-салам ми се дочува Mr. Green

# 319
  • София
 Mr. Green Ние смао пикантериики чакаме  Mr. Green  Joy А тук сняг вали  smile3516 Еми или има нещо между Хазал и Чаги найстина или просто са брилянтни актьори  Mr. Green

# 320
newsm74  Oha!
А сега ще ви дам тема за размисъл и коментар, вижте внимателно едно доказателство според мен за любовта между Хазал  и Чаги! В момент 0:42- 0:45 min. , къде си кръстоса ръцете Чаги? Ако свалите файла и го разтеглите в Windows movie maker, ще видите сцената в детайли!

Скрит текст:

Ренате той къде пипа там ааа hahaha Видях аз видях а от нея никаква реакция  newsm78

Ами, собственик е човека, как няма да пипа, ама с такава лекота си я хвана, като че ли цял живот там са стояли ръцете му... Joy Joy Joy Joy

Ренате,аз не мога да си правя стоп кадри...не съм се опитвала.Ако можеш постни нещо от тези секунди/ако е възможно де/... Praynig Praynig Praynig

# 321

Скрит текст:

салам де  Mr. Green

# 322
  • София

леле тая лелка не го оставя бе  newsm09 #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper  rotfImbo

# 323
Mr. Green Ние смао пикантериики чакаме  Mr. Green  Joy А тук сняг вали  smile3516 Еми или има нещо между Хазал и Чаги найстина или просто са брилянтни актьори  Mr. Green
чак брилянтни на тази възраст тц няма как да са  Mr. Green

# 324
  • на вълнолома
Огледален Свят еп.02 сезон 66  - бг субтитри http://data-bg.org/details.php?id=36513

Не е ли сезон 2 епизод 66 нещо неразбрах аз  newsm78
2 сезон 66 епизод по значи 27 епозд може да разгелдате в сайта има всички епозоти от 1 сезон и вече позваме от 2 сезон да качваме
Благодаря Ви, сега вече ми се изясни.
аз си мисля, че от тука ги взимат и после ги качват там  Laughing

тъй,тъй,тъй ей сега го дръпнах и го прегледах на две на три,в началото си пишепревод и субтитри АФК бг-мамма 2013 Fans

# 325
  • София
чак брилянтни на тази възраст тц няма как да са  Mr. Green

Mr. Green И аз така си мисля  Mr. Green на мен са ми много сладки ,много си отиват  Hug

# 326
Страхотни сте момичета..... Благодаря за серията  newsm51  smile3525

# 327
  • на вълнолома

Скрит текст:

салам де  Mr. Green

# 328
  • Под Сините камъни
Огледален Свят еп.02 сезон 66  - бг субтитри http://data-bg.org/details.php?id=36513

Не е ли сезон 2 епизод 66 нещо неразбрах аз  newsm78
2 сезон 66 епизод по значи 27 епозд може да разгелдате в сайта има всички епозоти от 1 сезон и вече позваме от 2 сезон да качваме
Благодаря Ви, сега вече ми се изясни.
аз си мисля, че от тука ги взимат и после ги качват там  Laughing

тъй,тъй,тъй ей сега го дръпнах и го прегледах на две на три,в началото си пишепревод и субтитри АФК бг-мамма 2013 Fans
#Sniper #Sniper #Sniper ей тия мноо нагли били беее

# 329

Скрит текст:

салам де  Mr. Green
сухия шпек   Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт