Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 56 ~

• 42 645
  • 746
  •   1
Отговори
# 720
Дубре Mr. Green ни ми требват очи , уши..зъби не.трябва ми ей онуй нещо дето разваля семейства Mr. Green и винаги мисли преди мъжа Mr. Green

Пф Нихал...как я мразих #2gunfire

# 721
Снежи, взимам от мезето и отивам при Хандето, чакай малко, дано разбера newsm78

# 722
Виждам, че още коментирате любимите моменти така че ще се включа и аз. Hug
1сезон
Запознанството
когато изревнува от другото момче и тя го хвана за ръката
когато тръгнаха и си подадоха ръце
болницата
предложението под снега
виенското колело
НООООООО.... 2ри сезон е там вече
от момента, в който той разбра до секс символа Халил може да се каже всичко
Начина, по който той омекваше лека по лека
Да почнем от любимото ми - ревностите от Левент, точно когато си мислеше, че тя гони пари се появи човека, не по-долу от него и каза ще плащам дълга, ДЪЛГА с който той ги мачкаше /ако се замислите това е голям шок за нашия/
32-ра серия, точно след неприличното предложение продиктувано от гореспоменатата бомба, когато я пресрещна в унито и я догони да я напада, не знам дали сте забелязали, в момента в който тя му каза да се разкара изненадата в погледа му. Според мен  в тоя момент той разбра, е ОТНОВО той гони и то така и стана.
когато я причака сутринта притеснен, баща и я беше ударил
когато се сби после в унито /всъщност всеки негов бой/
разправиите със Сахер за пръстена
Лудостта като разбра, че Левент е учител в унито / там ми беще много смешно, тя не искаше ИЗОБЩО да разговаря с него, но той като видя Левент и откачи тя тутакси хукна да му се обяснява така както не желаеше дори да го изслуша/
37 -целия ми е любим - целувката след разправията, шока на Пиги, разгоеора на финала, когато той и държи сметка, че не му е дала шанс , а на капитана /за разговори и споделяне/
после като го преби Мехмет, таман да се сдобряват, той разбра, че дълга е платен и с каква физиономия се качи при нея
Когато ги спаси от изгонване, как им призля на Санем и Пиги
боя, който хапна Мехмет, ЕСТЕСТВЕНО!!! Mr. Green
Как изгони Пиги от хотела и какъв скандал и дръпна като отвлякоха Фери
Пропуснах и когато бяха в болницата с Мехмет и се гледаха тайно

СТРАСТИТЕ В 45-ти - сдобряването, хем се върнаха от ада, хем зажаднели един за друг
след като се ожениха
кекса естествено
как я дръпна в унито да я целуне тайно, как я гонеше с колата
55-ти как я нарами да си я прибира от кампуса
как целуна ръка на Ръза
Как му свали маската на партито
и последните 2, да не казвам 3 епизода целите са ми любими /припомням, че за мен филма свършва с хепи енд до сватбата/, начина по който се гледаха, страдаха, начина по който се скараха все едно вчера са се сдърпали за нещо и изобщо не са минали 3 години, че дори и начина по който тя го смаза на събранието, как каза на Санем, че вече не е онова малко момиче
Аз изкарах почти целия филм ама това са моментите, които ме омагьосват и ме карат да го гледам отново и отново.
Стана и много дълъг и досаден поста ми. Извинете ме за което ама аз пък отдавна исках да си го кажа.  bouquet

# 723
Джансу тича към фитнеса,че Емир е там  Mr. Green

Охх да не вземе са препъне,че отиде новия фейс.После как ще съблазнява Емир  hahaha hahaha hahaha
Нервакова гюршюрусссс
хаха тя нали в 3-тия сезон така си го беше барнала лицето че като я видях първия път щях да умра от смях  Mr. Green ама  и това не и помогна  Joy

# 724
аз отказвам мезето...на диета съм и може би и за това съм изтрещяла.требва да се вкарам малко във форма , ко съм се отуснала ша заприличам на Джансу накрая Mr. Green
Трябват ми три неща
Секс(Чаги Mr. Green) чай и моркови...ама ще преживея и без морковите Mr. Green

# 725
# 726
Снежи, аз това го разказах накратко, ама беше преди 10ина страници, значи казва:
- с Хазал е приятелка
- питат я дали АФК свърши заради Хазал - не, всички са знаели, че ще свършва, затова са подписали нови ангажименти
- питат я за сцената с девствеността - казва, че не е имало нищо ненормално
- върнала се е в АФК заради екипа
 - не е приятелка с Джан Ю. и засега няма гадже
- обича много животните и ги предпочита пред гаджетата
 - майка й и баща й са й най-добрите приятели

# 727
Кали, поздравления за поста! Hug  smile3501
Така си описала тези твои моменти, че имах усещането, че ги гледам в момента в който четях поста ти.  Peace Heart Eyes
Благодаря!    bouquet
Само по точка 9-та, съм на друго мнение.  Peace

Неви, и там любовната тема и история завърши фатално и без щастлив край...явно е някаква сериална мода при комшиите да ги убиват тез дето се обичат... Rolling Eyes Mr. Green
Ама аз след АФК и ФЕмир, вече претръпнах и към това...чак не мога да повярвам... newsm78
АФК ми промени нагласите и разбиранията...тотално!!!

Ганушка, спокойна почивка! Hug

# 728
  • У Диспансера ...♥♥♥
кажете някоя програма за конвертиране на файлове,искам в avi формат,много ще съм ви задължена Hug

# 729
  • Под Сините камъни
Добър вечер и от мен!

Според мен най-запаметяващите моменти на Емир и Фериа:

Скрит текст:
1. Първата целувка в парка, нежна и несигурна, и особено "С мен ли си?", което присъстваше и в една от последните сцени на сериала. Много символичен въпрос!
2. Момента, в който излязоха от колата заедно и се хванаха за ръце  Heart Eyes, аватарът ми говори достатъчно вместо мен.
3. Целувката на пейката пред болницата - тук се изпиха с поглед.... Heart Eyes
4. Целувката им в 23 епизод в дома на Емир - много красива, нежна сцена, изпълнена с любов и първи емоции.
5. "Снежното" предложение за брак - толкова нежно, искрено, по детски чисто...Много нежен и романтичен момент. Емир притеснен, а Фериха с прекрасната си шапка, полетяла от обич, а едновременно с това потънала в лъжите си и страхуваща се дали всичко ще продължи, ако истината излезе наяве.
6. Разкриването на лъжите на Фериа - беше тежък, но дълго чакан от мен момент. Исках да се спре страданието на Емир, който за всичко обвиняваше себе си и да се приключи със страховете на Фериа.
7. Предложението му за една нощ с  Фери в замяна на дълга и вечерта, когато Фери се качи в апартамента му - двете сцени, които белязаха достигането на дъното в отношенията им. Тук имаше голям сблъсък на емоции и чувства. Много силни моменти, особено качването на Фериа - тя страдаше, много повече от страдание, тя....как да се изразя  newsm78
8. Целувката им в унито беше прекрасна - Емир бе зажаднял за нея, щом се осмели да я целуни пред всички.
9. Епизодите с отвличането бяха от любимите ми, заради саможертвоготовността на Емир, силната им воля с Фериха и начина, по който се закриляха един друг. Тези епизоди бяха преломен момент в тяхните отношения, добре, че се случиха, че да се осъзнаят, че се обичат и че не могат един без друг.
10. Сдобряването им в апартамента на Емир, след като бяха освободени. За мен това е НАЙ - СИЛНАТА СЦЕНА и много любима! Толкова емоции събрани на едно място. Тази сцена отразява свободата, приемането на истината, опрощението, стаената и изстрадана любов. Няма да забравя и преди това кадрите, в които Емир носеше Фериха с булченската рокля и поемайки изстрелите от Халил, се свлече на колене.Също незабравим момент!
11. Първата ФЕмирска сватба на вилата в планината - романтика и любов струеше отвсякъде. Излишно е да се описва какво предизвика у мен тази сватба, снега...Преди това побоя, бягството. Моментите във вилата бяха прекрасни, изразяваха такава идилия. Не одобрих премълчаването на брака си. Ако бяха признали още веднага може би всичко щеше да е по различен начин. Колко пъти исках Фериха да избяга, но уви.. този дълг към семейството й, към баща й. От страх да не ги съкруши, тя беше съкрушена и покрусена.
12. Сцените на острова също бяха хубави, един малък рай преди ада. ФЕмирски кекс беше нежен и прекрасно пресъздаден. Бяха влюбвни и щастливи, както в началото.
13. Шамара, който Емир й удари - много драматичен момент, кулминационен, носещ промени и нови преживявания. Определено ми остави горчива буца, още ми е пред очите, а песента кънти в ушите ми.. Много пъти съм разисквала тази сцена, така че няма да се повтарям...
14. Момента на дългогодишното завръщане на Фериха, погледа на Емир след като я видя, мъката, невярващия му поглед. видях различни хора, не Фемир, бяха различни...Разговорите му с Корай бяха много искрени. Тя се върна, за да докаже на Емир и на всички, които я унижаваха, че се е справила, че тя е победителят. Идва, за да сложи край, но не само на Емир, а и на любовта им. Но, когато се виждат и давамата осъзнават, че в тази игра няма да има победител.
15. Сдобряването им в парка - сцените им в последните епизоди бяха вълнуващи като цяло, но както казах, дори липсата на целувка при сдобряването им беше плюс, защото още повече показа колко са си липсвали и колко са се обичали. Много любим момент ми стана..
16. Втората сватба, макар че за мен по-силна беше първата. При сватбата в парка ни срещнаха с едни вече порастнали и преборили всички Емир и Фериха. Бяха се събрали близките им, приятелите, можеха най-накрая да оповестят на света, че се обичат и са говоти да бъдат заедно до края на живота си. Очите им показваха, че имат силата да променят миналото и да поставят новото начало. Но почти както винаги, се случва нещо неочаквано и приказката свършва...там където всичко започна, там и приключи....приказката ФЕмир свърши!

Дано да не съм ви досадила!  Laughing  Peace

С това Фемирска клипче ви пожелавам сладки сънища. Лека от мен

Толкова добре си го описала.Аз не мога да определя кой е любимият ми момент от серияла.Май целия няма нещо което да не ми е харесало и да не съм го гледало поне 100 пъти.

# 730
Кали, супер е постът ти. Като чета все повече набирам смелост да изгледам 29-35, щото там Емир наистина беше много жесток  и това не мога да го изтърпя.

# 731
  • У Диспансера ...♥♥♥
Джансу тича към фитнеса,че Емир е там  Mr. Green

Охх да не вземе са препъне,че отиде новия фейс.После как ще съблазнява Емир  hahaha hahaha hahaha
Нервакова гюршюрусссс
хаха тя нали в 3-тия сезон така си го беше барнала лицето че като я видях първия път щях да умра от смях  Mr. Green ама  и това не и помогна  Joy
    Tя много вталена,то от толкова преследване на Емир как няма Joy Joy Joy

# 732
Туй за мен Heart Eyes

Лека на лягащите и легналите Hug

Ганушка аз вече се забавлявам с Л Laughing

# 733
evkall,  Hug
Благодаря, че сподели и ти!    bouquet
За мен всяко едно мнение или коментар за сериала е от особено удоволствие...
без значение дали съвпада с моето. Peace Grinning

Включвай се по-често, ако можеш разбира се! Praynig Hug

# 734
кажете някоя програма за конвертиране на файлове,искам в avi формат,много ще съм ви задължена

Здравей,Format Factory Wink

Общи условия

Активация на акаунт