Ще имам близнаци. Тема с продължение 27

• 28 242
  • 747
  •   1
Отговори
# 420
  • Varna
Херцогиня фон Дж-то , виждам от лентичката , че имаш още две близначета на по 7 годинки /еднояйчни ли са/- интересно ми е какво мислят, за другите близначета, които ще се появят след няколко месеца, какво усещат и т.н.

# 421
и те са двуяйчни. ми много се зарадваха. интересното беше, че те си знаеха, че са две  Shocked
теди нещо спомена и аз викам тамън е повела разговора ще им кажа. та леееко питам, какво ще кажат ако си имаме бебе и тя каза по-добре 2 бебета. направо ми взе акъла. засега се радват, мислят имена вече. тони каза да сложа едното креватче до нейното и тя щяла нощем да го храни бебето като плаче, само памперс не искала да сменя  Mr. Green той и таткото не иска, тя явно пак моя грижа ще е. иначе ходихме в един бебешки магазин, тук само един има  Tired , и те вече избраха креватчета и всичко. душички и се хвалят навсякъде, а хората не им вярват  Whistling и като ме срещнат питат. а как само се пулят като кажа че е вярно  Laughing

# 422
  • Varna
Сладурчета, знам че малките деца имат магически способности - и като ги питаш нещо: примерно: Този човек добър ли е ?? - и те отговарят: Не ... а човека наистина е злобен и т.н. .. Е, супер - Страхотно, малките ще помагат за бебенцата - което си е от помощ. Представям си изражението на хората. Сигурно ако ги питаш за пола на бебчетата ще ти кажат какви са - без да ходих допълнително за това.. Simple Smile

# 423
а питах аз, казаха 2 момичета. аз имам усещане, че са шарени. таткото иска момчета  Mr. Green ще видим доки какво ще каже

# 424
И при нас баткото е много развълнуван и разнежен. Като се случи да сме в магазин за дрехи напр., той се впуска да купува сладки обувчета или ританки за бебетата. Или като нещо умалее на сестра му, той веднага го скалдира "за бебетата".
Искаше две момичета той, но сега си ги разпределиха със сестра си - за него момичето, за нея момчето, така че намерихме пак душевен мир  Laughing.
Каката първо протестираше, че й бива разпределено момчето, но после й обяснихме, че то ще е просто "бебе" (а тя много обича всякакви бебета, човешки и животински), тъй че засега всичко е наред откъм планове. А, да, тя също обещава да му дава да яде.

# 425
Пък ние се объркахме нацяло, защото до 24 седмица знаехме, че ще имаме момче и момиче, а после ни казаха 2 момчета...сега на следващия преглед ще видим какво става newsm78

# 426
tatyana1975 мале и на нас ни казаха момче и момиче ;да не вземе и на нас следващият път да ни кажат нещо различно. newsm78

# 427
 Laughing И на нас първо ни казаха момче и момиче, но вече няма никакво съмнение, че са две момчета. tatyana1975, може нещо бебчето да се е размърдало и да не са видели правилно.  Simple Smile На нас откъм 15 г.с. май вече със сигурност ни казаха, че се виждат момчешките атрибути. Даже преди 3 седмици им ги измериха - по 5 мм. са  bowuu

# 428
момичета, кога ще спре това гадене и повръщане Sick вече губя надежда всякаква, и медикаментите не помагат вече

# 429
На мен ми спря някъде към 15-16 г с.като неможех нито да ям нито да пия течности.Още малко и ще ти спре.

# 430
На нас лекарят ни обясни, че до второто тримесичие мъжките полови органи и женските изглеждат по един и същ начин, за това е станала грешка, но аз си имам малка надежда, че едното ще е момиченце, ще стане ясно в петък на прегледа, даже нямам второ момчешко име newsm78. И на туй отгоре половината детска стая е розова, половината зелена. И сега , като дойде някой да я гледа, милото се опитва да обясни, че розовото не е розово, ами е прасковено Laughing

# 431
  Аз вчера бях на ранна фетална и ми казаха на 90% момче и момиче,но като чета предните постове
може да има изненада. Важното е бебоците да са здрави и да си дочакат термина.

# 432
Ами на мен лекарят ми каза , че няма начин да изкарам до термина и ако всичко върви по план и няма нищо не предвидено ще ми насрочи дата за секцио през 36 г. седмица.

# 433
  • София
Аз досега не съм чула близнаци да си изкарат до термина-37-38 седмица мксси е екстра.аз и на 35 се надявам Peace то Става неписилно за майката,а и опасно,ако има някои  предпоставки

# 434
  • София
Аз досега не съм чула близнаци да си изкарат до термина-37-38 седмица мксси е екстра.аз и на 35 се надявам Peace то Става неписилно за майката,а и опасно,ако има някои  предпоставки

Аз родих в 39г.с. и 3дни с планово секцио.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт