На море в Гърция 2013 - III

• 82 372
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
  • София
 Някой чувал ли е нещо относно Маказа? Уж в края на март щяха да го откриват, ама нищо не се говори. То и без това няма кой да му отреже лентата...

Добро утро Simple Smile
Наскоро четох, че гърците го отлагат с още 2 месеца. При тези темпове изобщо не се знае до кога ще протакват...

# 91
  • тук

Много заглеждам къщите във Вурвуру от миналата година. Прекрасни са с тези просторни зелени градини, шезлонги под дърветата, пясък и вода под прозорците. Има ли някоя, която да е в непосредствена близост до ресторант/таверна/кафене..... Място, където поне да може да се закусва?

Vivi, би ли дала линк към тези къщи? Аз във Вурвуру само грозни намирам Sad От миналата година си бяхме харесали едни със зелени ливади точно до Ekies, но като видях вътре обзавеждането -  напомня за пионерски лагер и ми се отщя от ливадата. Иначе този залив е невероятен, а При Парис е най-прекрасната кръчма на света  Simple Smile

Мисля, че трайно се ориентирахме към Лефкада. Не сме пътували до там засега. Колко часа да си броим ?

# 92
  • Варна
Моля за препоръка на Ол Инклузив хотел в Гърция .Предпочитаме да е с голяма територия ...като нашите ''Дюни'' само че в Гърция Simple Smile

Огромна част от сръбско-македонско-руското присъствие се исипва с автобуси и самолет.Ние мърдахме само на няколко километра от Паралия и бяхме почти сами на прекрасния 100 км. плаж има предостатъчно място.Ако искаш дай мейл да ти пратя снимки от миналия юни.
Виж:
http://vsichkioferti.bg/offer/125455/promo.amigostravel.eu-3-nos … 15e49&nsi=425

# 93
Mиналата година бяхме в този хотел:
http://www.procent.bg/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4 … %D0%BB%D0%B2.html
Ако някой иска малко чистичко 3*хотелче в малко и много тихо селце почти на брега за 25 лв. със закуска и 35 лв. със вечерята мога да му дам подробна информация и снимки
Петерку Peace, супер е офертата, ето че има вариант и за 800 лв. за четиричленно семейство, как е Лутра с две-три думи, по-долу от Неа Скиони не сме слизали?

# 94
Момичета, четох, четох и ми се струва, че Ставрос не е лошо място за почивка с 10-годишно дете, което не би излязло от водата, ако не се налагаше да спи. Simple Smile Останах с впечатлението, че плажът е пясъчен, водата - плитка.... Греша ли? Simple Smile И...... знам, че времето е въпрос на шанс и късмет, но ще се радвам на отзиви за времето и температурата на водата в Ставрос в края на август-началото на септември. Да търся ли нещо по-на юг?  Confused Или мястото е подходящо за къснолятна почивка на море с въпросното киснещо във водата 10-годишно?

Много заглеждам къщите във Вурвуру от миналата година. Прекрасни са с тези просторни зелени градини, шезлонги под дърветата, пясък и вода под прозорците. Има ли някоя, която да е в непосредствена близост до ресторант/таверна/кафене..... Място, където поне да може да се закусва?
Виви, според мен не грешиш за Ставрос. Миналия Септември бях там. Хубав пясъчен, широк плаж. Само в единия му край има камъни. Времето беше топло, водата също. 

# 95
  • София
Савана, семейството на сестра ми почива в този хотел в Лутра в края на юни миналата година с ваучер за  5 дни. Те бяха с почти 9-годишно дете тогава, настанени бяха в тройна стая. Бяха много доволни. Храната в хотела била чудесна, стаята - чиста. Плажът пред хотела не бил добър, но с колата са ходили съвсем наблизо на някакъв много хубав плаж - пуст, пясъчен, с плитка, топла вода. Сестра ми не е по плацикането в морето, но каза, че тогава за първи път не й се е излизало от него. Иначе самата Лутра била малко селце, с колата са ходили наоколо.

karry port, под "къщи" имам предвид тези със студията, за които много се пише в тази и в предишните теми.
Тези, например: http://www.apartments-studios-stamos-vourvourou-halkidiki.com/
http://www.studioskarra.gr/
http://www.halkidiki.com/valasakis/index.htm
Има още много. Но лично мен, без осигурена закуска (поне) не ме устройват.

Ohi, много ти благодаря!  Hug

# 96
  • София
Моля за препоръка на Ол Инклузив хотел в Гърция .Предпочитаме да е с голяма територия ...като нашите ''Дюни'' само че в Гърция Simple Smile
Огромна част от сръбско-македонско-руското присъствие се исипва с автобуси и самолет.Ние мърдахме само на няколко километра от Паралия и бяхме почти сами на прекрасния 100 км. плаж има предостатъчно място.Ако искаш дай мейл да ти пратя снимки от миналия юни.

Давам на лични и аз мейл, защото се интересувам от района  Hug

# 97
Кари Порт, около 8 до град Лефкада (чисто, без спиране).

Една особеност за пътуващите до тези острови - според гугъл от Йоанина трябва да се слезе през планината до Превеза, което и ние направихме първия път - няма смисъл. Завои много, а пътят не се скъсява чак толкова.
Оказа се по-приятно да се продължи по Егнатия Одос почти до Игуменица (не съвсем, има табели за Парга и Превеза), и после да се пусне човек покрай морския бряг на юг. По-дълго е с около половин час.

# 98
Има още много. Но лично мен, без осигурена закуска (поне) не ме устройват.
Във Вурвуру, Платанос са с осигурена закуска. Тази година някой ми писа на лични (не помня кое момиче  Embarassed), че и Едра, където бяхме ние миналата година, имат включена закуска.

# 99
  • Варна
Mиналата година бяхме в този хотел:
http://www.procent.bg/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4 … %D0%BB%D0%B2.html
Ако някой иска малко чистичко 3*хотелче в малко и много тихо селце почти на брега за 25 лв. със закуска и 35 лв. със вечерята мога да му дам подробна информация и снимки
Петерку Peace, супер е офертата, ето че има вариант и за 800 лв. за четиричленно семейство, как е Лутра с две-три думи, по-долу от Неа Скиони не сме слизали?

Ако търсите купон и забавления това определено не е вашето място - има 2 магазинченца, пицария, кафене, 2 кръчми. Толкоз.Обаче има много голям СПА хотел с гореща минерална вода.Плажа е каменлив , но на 5 км. е големия пясъчен плаж на НЕА СКИОНИ.
На 20тина км. е забутаното село  Касандрино с най страхотната кръчма:таверна Захос (има табелки в селото няма начин да не я намерите) и правят най-страхотните кокореци и свинско на шиш на света:)Simple SmileSimple Smile.
Закуската е както във всички други хотели , една и съща ако ще и три месеца да стоите :Най –евтин кашкавал и шунка,варено яйце,маргарин,конфитюр,корнфлекс,някъде има и кисело мляко и кроасани,чай,разтворими сокове тип ‘’степ’’,кафява топла водичка под името кафе,разтворено сухо мляко.Няма зеленчуци,плодове…….Вечерята е добра и обилна- ето какво имахме ние за 5те вечери: основни: печено пиле с пържени картофи,панирана риба,яхния с печен салам,кебапчета с доматен  сос,печено свинско филе,задължително салата,предястия-макарони на фурна, ,мусака ,булгурена супа,лозови сарми,пълнена пиперка,пълнена тиквичка,за десерт плодове,грис халва,кейк,торта.Проблема е че сервират късно,около 9 и докато се хапне с узо,биричка или винце отива към 11 и като добри деца си изявахме всичко ,а и то много вкусно и обилно и все пак’’пени се не пени,ке го ядем,пари сме давали’’ .Като резултат твърде тежко преди сън .

# 100
  • София
peterky2002 ще съм ти много благодарна ако дадеш повече информация за тези минерални извори - на Касандра. Ще ходим за Великден на Хрусо Вилидж и ми се иска да имаме резервен вариант да се топнем някъде на топло, ако времето е лошо.

# 101
  • тук

Vivi, благодаря за линковете.

Това е типично за Северна Гърция - не е лошо, даже е супер грабващо отвън, а вътре лично на мен са ми подтискащи.

Параход,, благодаря и на теб за съвета за пътуването. Лефкада ще е тази година, дано децата издържат. Като наближи юни пак ще питам хората с опит да ми препоръчат рибен пазар, ако има, че такава една романтична представа ми соти в главата, дано да не е илюзорна Wink

# 102
Здравейте  и в новата тема Simple Smile Параход   bouquet

Току що се връщам от Солун и бързам да кажа, че тази отбивка преди границата е много неприятна Sad( Не стига, че се минава през някакви черни прашни пътища, ами и се чака да се източат отсрещните коли сума ти време. Надявам се да не е цяло лято Sad И това при минимум движение, не ми се мисли какво ще е в пиков час и жега!

Здравей къде точно преди границата се пада отбивката,предполагам че е след Сидерокастро посока България.

# 103
Не, не, от наша страна е, и не само лятото, ами оттатък лятото ще откара, мъжът ми заподозря заговор на българските хотелиери, че искат да ни затруднят достъпа до Гърция и да ни върнат в бетоновите джунгли  Joy
http://www.kamioni.bg/menu//post/6185/Ot-10-f%D0%B5vruari-do-2-o … jona-na-Sandanski

doh Гениална съм, как ли ще е пътя през Македония, ми те всички западняци и сърби от там минават, сега ще видя с колко км се увеличава маршрута до Солун, да речем, а до там в гръцко е магистрала.

# 104
От Скопие до Солун е изцяло магистрала, но до Скопие си е девет дена с камили Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт