На море в Гърция 2013 - III

• 82 391
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
От Скопие до Солун е изцяло магистрала, но до Скопие си е девет дена с камили Simple Smile
Нищо де, един обяд в околностите на  Скопие да се направи, пак си струва Laughing Аз съм чак септември в Гъция, живот и здраве,  до тогава вие ще сте изпробвали варианти и ще сме се нагледали на репортажи по телевизиите за задръстванията.

# 106
Със 167 км е по-дълъг пътят през Скопие Grinning Аз се отказвам от този маршрут засега.

Барем се сетят да асфалтират обходния път, като ще е изнесен целият трафик на Е79 за 8 месеца по него. Ама... надали.

# 107
  • София
Има вариации през Гоце Делчев и КПП Илинден, или през Гоце Делчев - Кулата доколкото помня. Макар и обиколен маршрут, аз лично го предпочитам пред Скопие.

# 108
  • София
Здравейте  и в новата тема Simple Smile Параход   bouquet

Току що се връщам от Солун и бързам да кажа, че тази отбивка преди границата е много неприятна Sad( Не стига, че се минава през някакви черни прашни пътища, ами и се чака да се източат отсрещните коли сума ти време. Надявам се да не е цяло лято Sad И това при минимум движение, не ми се мисли какво ще е в пиков час и жега!

Здравей къде точно преди границата се пада отбивката,предполагам че е след Сидерокастро посока България.

Отбивката си е съвсем българска - идвайки от София - след Сандански чак до границата. Тоест наобратно, идвайки от Гърция, веднага след границата, на първата бензиностанция, пътят е затворен и се минава в оффроуд режим Simple Smile

# 109
  • София
pontes, колко километра са горе-долу?

Отвратително, типично по български правим нещо бързо да хвърлим прах в очите на избирателя! Аз навсякъде по света съм виждала изградено поне едно нормално платно за движение и после се прави и/или ремонтира главния път.

# 110
Аз за  йонииските острови гледам. Дадох му някакъв маршрут Кюстендил-Битола-Флорина и т.н. разликата в км е 50, но какви ли са пътищата newsm78

# 111
  • с/у ОколоМръсТното
от Сандански до границата по Е79 са 20-22км.
а по обходния  newsm78

# 112
  • София
от Сандански до границата по Е79 са 20-22км.
а по обходния  newsm78

Аз също питах за обходния маршрут.

# 113
Мислех че от Гръцка страна има нещо защото описанието беше връщам се от Солун и преди границата има отбивка,иначе по този път съм минавал,колкото да се заобиколи през Гоце Делчев и да се мине през папаз чаир,аз лично бих минал покрай Скопие но всеки си решава сам за себе си.

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 19:07 от procar

# 114
В автомобилните форуми пише, че отбивката удължава пътя с 15 км. Картата в последния линк (камиони-нещо си) не ми изглежда вярна - пак от описания на очевидци и от тези на Понтес разбирам, че пътят е отклонен веднага след границата (и се минава покрай Петрич), а не само от Струмяни до разклона за Мелник.

# 115
В петък пътувам до Гърция и ще мога да дам информация в неделя вечер.

# 116
  • София
Не е голяма отбивката, според мен около 5 километра, просто се бави човек повече, защото пътят е лош, черен, две коли трудно се разминават на някои участъци, а и се чака като те спрат за да мине отсрещната колона (само това чакане ако хванете е около 15 минути). Минава се през някакво село Марино поле. Аз съм малко зле с ориентацията, защото не съм шофьор, но това е общо взето. Не мога да повярвам, че ще е цяло лято Shocked

# 117
  • Варна
peterky2002 ще съм ти много благодарна ако дадеш повече информация за тези минерални извори - на Касандра. Ще ходим за Великден на Хрусо Вилидж и ми се иска да имаме резервен вариант да се топнем някъде на топло, ако времето е лошо.

Да наистина май са единствените топли минерални извори на Халкидики.Басейна е с много гореща силно минерализирана вода и не препоръчвахА за деца , а ние бяхме с внука и влязохме само веднъж.Препоръчват я за разни ревматоидни болежки , таман за моите дърти кокали ама на малкия му беше скучно , не му даваха да скача и палува а и водата беше гореща.

# 118
Здравейте , пътешественички  Heart Eyes
С приятели смятаме да ходим към Гърция за майските празници и имам едно въпросче към вас - знаете ли дали по време на празниците ще са им отворени магазиние и заведенията ?  newsm78

# 119
  • София
Много заглеждам къщите във Вурвуру от миналата година. Прекрасни са с тези просторни зелени градини, шезлонги под дърветата, пясък и вода под прозорците. Има ли някоя, която да е в непосредствена близост до ресторант/таверна/кафене..... Място, където поне да може да се закусва?

Vivi, защо търсиш закуска в заведение? с този прекрасен гръцки хляб, прекрасно кисело мляко, малко маслини, малко сладко от портокали или мед, едно кафе - и всичко това в градината под дърветата и гледайки морето... не ти трябва заведение, за да си организираш тази закуска с едно движение на ръката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт