Електронни четци -IX

• 60 593
  • 736
  •   2
Отговори
# 720
  • Стара Загора

Всеки си прави избора,но да кажа и аз. Киндъл има повече вградена памет,но няма карта с памет,няма как да слушаш музика...
Нека не говорим на изуст и да заблуждаваме прохождащите в света на електонните четци! Stop Crazy
Има Киндъли, на които можеш да слушаш музика - аз съм точно с такъв: Киндъл 3 Wi-fi+3G Peace

И аз имам Киндъл 3 и Тъч с аудио, но вече не се продават от Амазон, така че кой точно заблуждава прохождащите в света на ел. четците? Киндъл  4 и  Paperwhite нямат аудио.

# 721
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Е, не всеки си купува само от Амазон.
Може да се намери в ebay, дори и в Продавалник.
Nook-овете имат ли аудио?

# 722
Толкова ли е необходимо четеца да има калъфче ? И кое е по-добре имаше някъде из темата публикувано едно от ebay което е само като допълнителен капак или кожен вариант със закопчаване е по-удачно ? И лесно ли се чете като е в калъфчето ? В смисъл не "виси" ли единият му край ?

# 723
  • Пловдив

Всеки си прави избора,но да кажа и аз. Киндъл има повече вградена памет,но няма карта с памет,няма как да слушаш музика...
Нека не говорим на изуст и да заблуждаваме прохождащите в света на електонните четци! Stop Crazy
Има Киндъли, на които можеш да слушаш музика - аз съм точно с такъв: Киндъл 3 Wi-fi+3G Peace

И аз имам Киндъл 3 и Тъч с аудио, но вече не се продават от Амазон, така че кой точно заблуждава прохождащите в света на ел. четците? Киндъл  4 и  Paperwhite нямат аудио.

Много обичам неподготвени изказвания Mr. Green
Киндъл 3 може и да не се продава като нов в Амазона, но пак там го има втора ръка - тук. А има и още толкова много места, от които можеш да си го намериш. Отделно има още Киндъли, които са с аудио и официално се продават в Амазон - от серията Fire - е, разбира се не са просто ел.четец, а полутаблет и цената им е по-висока...

Така направено изказването на Алексис, че Киндълите нямат аудио, вкарва в заблуждение хората, незапознати с подробните характеристики на четците, че изобщо Киндъл не предлагат модели с аудио. Въпрос на финансови възможности и избор, но информиран избор, е кой какъв четец ще си вземе. Peace

# 724
  • София
Преди време някой ме помоли да покажа калъфа, който ползвам с моя Нук. Води се калъф за 7.9 инчов таблет. Купих го за Kindle 3 Keyboard, после прехвърлих в него Нук тъч. Аз обичам да държа в ръце самото устройство ( специално Нук е с много удобна форма за хващане Wink) и този калъф идеално ми върши работа за носене в чантата. Цената му е 24.90 лв.Peace

# 725
  • Ямбол
sweetkids_mama, твърд ли е този калъф? Има ли нещо плътно, което да предпазва?
Моят започна да се похабява и ми се иска да си взема нещо подобно или само капак. Наистина е по-приятно да се държи без калъф четеца. Но без калъф, който да пази големия екран, просто е обречен.

# 726
  • София
Да, отвътре е уплътнен с неопрен. Солиден е и добре предпазва, а в същото време е лекичък.

# 727
Да, при Киндълите има Simple Smile
Аз имам английско-български, френско-български и немско-български.
Аз отдавна търся френско-български речник за Киндъл, но не успявам да намеря. Много благодаря за някаква помощ.

# 728
Laughing аз си поръчах Kindle 4 и сега остава да си го чакам с нетърпение

Добър избор !  bouquet

# 729
Здравейте. Сори Ледена Кралица,но не си ме разбрала.Преди 3 страници написаха това:
-При Нуук е 2 GB, 1GB на разположение на потребителя, също няма аудио.
Това,че не съм написала,че говоря за Нуук,че няма как да слушаш музика,пък и не е от голямо значение,защото това се нарича ел. четец,не Mp3 плеър не значи,че съм се изразила неправилно!Просто не съм се  изразила и ти не си ме разбрала. Simple Smile

# 730
Вчера разглеждах сайта на технополис и видях ето този kindle: http://www.technopolis.bg/b2c/details/523800/P11010601/Elektronn … -KINDLE-4-Wi-Fi-6
Цената ми изглежда прилична, при положение, че си го взимаш от тук.

# 731
Здравейте,бих искала да ви помоля който има книгата Кръвни връзки №3-Индигова магия в електронен вариант да ми я прати на имейл:hrisipalahanova@abv.bg
Благодаря предварително! Wink

# 732
  • София
Аз отдавна търся френско-български речник за Киндъл, но не успявам да намеря. Много благодаря за някаква помощ.

http://dox.bg/files/dw?a=b032d440b1

Надявам се, че работи  Simple Smile

Аз да попитам дали някъде има испанско-български?

Последна редакция: нд, 07 юли 2013, 21:42 от Magrat 2007

# 733

http://dox.bg/files/dw?a=b032d440b1
Да, работи ! Много благодаря !
Надявам се, че работи  Simple Smile

Аз да попитам дали някъде има испанско-български?

# 734
Здравейте,
записвам се и аз при вас с моя четец Кобо тач и за съжаление много малкото време, което ми остава за да чета от него.
Сега се връщам да прочета темата от началото. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт