Домакини-първи сезон/осми епизод

• 25 397
  • 729
  •   1
Отговори
# 225
  • в сърцата на децата <3
Ваничка, много е лесно като му хванеш цаката  Hug В началото задължително трябва кантарче, след 2-3 седмици вече окото ти свиква на грамажа и може и без. Лесно е, само изглежда сложно. Ако искаш да започнеш, но не знаеш как да си комбинираш храните може да видиш в темата на Зоната имаше състезание в края на януари месец и всеки ден участничките си постваха менютата от деня - може да ги използваш готови. Ако искаш може и на лични да ми пишеш, ще се радвам да има още зонуващи от тука за подкрепа  Hug

# 226
  • Пловдив
Ангелче, ще помисля пак. Преди, около 10 дни се отказах за пореден път от 90 дневната диета. Cry
Бобовия ден ми разказа играта още не мога да си стъпя на крака. При мен са сложни нещата. Embarassed
vio, пратката се пристигнала, до края на деня ще платя наложения платеж. БЛАГОДАРЯ! Hug Hug
Излизам...

# 227
И аз я четох по едно време тази Зона, но много сложно ми се стори. Иначе явно дава резултати, от много хора чух добри отзиви. Успех, Ангелче  Peace
Любимата ми баба ми е направила бухтички и ще ходим с малкия на обяд в тях  Party
После пак ще ви навестя, чао за сега  Hug
Ваничка, радвам се че е пристигнала навреме пратката. Не се притеснявай за наложения платеж - когато - тогава  Hug

# 228
  • при късмета
Напазарувах и дъжда ми се размина.
Пак диети сте подхванали. Майка преди три години свали 12кг. с една, но не помня точно коя беше.Ама  година след това върна 5.
Още никой не е измилил, какво да готвя. Crossing Arms
Fortuna, информацията ми е от преди, но в Пирогов например, във ведомостта се удържаше за осигуровки само на немедицинския персонал. А за действаща медицинска сестра в медицинска академия, сега в момента, не й се удържа за осигуровки, какво остава за лекарите. Парите се превеждат от здравното министерство, не от ЗК. Може да не е за всички, за това не споря. Както и да е, спирам по тази тема.
Къде се губи Кокона днес  Thinking

# 229
Пак диети сте подхванали. Майка преди три години свали 12кг. с една, но не помня точно коя беше.Ама  година след това върна 5.
Fortuna, информацията ми е от преди, но в Пирогов например, във ведомостта се удържаше за осигуровки само на немедицинския персонал. А за действаща медицинска сестра в медицинска академия, сега в момента, не й се удържа за осигуровки, какво остава за лекарите. Парите се превеждат от здравното министерство, не от ЗК. Може да не е за всички, за това не споря. Както и да е, спирам по тази тема.
Може да направиш една мусака примерно  Wink хем вкусно и бързо  Peace

# 230
Аз онзи ден изрових от фризера едни печени чушки и с много лук и доматки, сиренце и яйце такъв миш - маш спретнах, че си облизахме пръстите!   chef

Добро утро де, пак забравих, много съм невъзпитана!  Blush

# 231
  • в сърцата на децата <3
Мога да ти кажа при нас менюто - леща, пилешко филе, зелена салата и извара. За довечера ще си добавя вместо филе - риба или варени яйца.

# 232
  • при късмета
Знам си аз, че ще измислите нещо   bouquet
Куини, подсети ме, че и моя фризер върви към разчистване.
Ще комбинирам идеите и ще направя мусака, но не само с картофи а и други зеленчуци.
Риба, вчера ядохме

# 233
  • София

Това е за вас, девойки чудесни! Като се кача на тази лодка и ех ,ей....няма и да се върна, никога.!!

# 234
мама-коко, аз ще готвя гъбена каша и крем-карамел (ще внимавам да не сложа сол вместо захар). hahaha По другия въпрос си стискаме ръцете.  Peace Явно държавните болници от рода на Пирогов са друга бира.  Hug
марче, като заминеш с тази лодка, гледай да има там интернет, че да ни пишеш.  Hug

# 235
Добър ви ден! Пак сте подхванали манджите гледам. Заповядайте ми на гости, има толкова много за дояждане- сарми, супа топчета, пържоли, пиле, картофи, наденички, плодове, а каквато съм ящна, усещам как всичко ще замине на боклука. Сега се сетих- може да оставя висяща храна в торбички, идея си е. Днес съм вързана в спалнята в чакане на майстор. В кухнята на климатика му изтече фреона и го взеха да го заваряват. Уж вчера да дойде, не дойде. Днес от 9 до 11 да дойде, няма го. Ще почакам още и ще му звънна. На всичко отгоре конвектора, с кой то топлех се счупи, а снощи и духалката. Сега и този в спалнята ако издаде багажа, ще си паля огън.
До после. Hug

# 236
И ние ще дояждаме днес. Има пълнени чушки с кайма и ориз, свинско със зеле и картофена супичка.
Дари, големи перипетии с тез' отоплителни уреди. Дано ги поправят, че времето хич не е на ваша страна  Peace
Бясна съм на баща ми. Този човек ще съблече и дрехите от гърба на майка си (баба ми), само и само да има за него  Tired

# 237
  • Fort Worth, TX
 аз пълних чушки и зелен фасул направих.Купих краставици и доматки.Да не забравя да спомена , че и биричка си взех. Mr. Green

# 238
# 239
Здрасти и от нас!
Аз ще правя картофена салата и панирана риба на фурна.
Спрямо лекарите за раждане си платих 820 на вип етаж с касов бон от болницата.А от лекаря бях много доволна и му занесахме ракия на 21 год бутилка и кутия бонбони.А човека се засмя и каза,че не пиел за да може да е на разположение постоянно.
За учителите съм съгласна,Не може един учител да не може да укроти един клас.С младите учители без стаж става страшно.Учителката на сестрите ми е една година по-малка от мен.Горката няма хал хабер как да се грижиза класа си.Свястните и отдадени на професията учители вече почти ги няма.Струва ми се,че скоро ще са само спомен.
Марче 14 дано всичко мине добре и да нямаш проблеми! Hug
Смърфче нормално е при смяната на климата.И ние така се разболяваме с малкия.Ако сме си в Лондон няма проблем.Сменим ли климата в бг и сме готови.
фортуна я кажи как правиш гъбената каша.

Общи условия

Активация на акаунт