Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 57 ~

• 44 171
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
 welcomeПривет дружки, Hug  днес сте много кротки, чак не е за вярване, че не сте изписали темата.  Mr. Green
Виждам има нови попълнения  welcome

# 346
new picture our Hazal and Old Gulsum
Може и да сте я публикували ,ама ще ви чета назад като си легна.
Снежи  wavey не е публикувана,а това не е ли първата актриса,играеща Гюлсюм

Гани, да...то и пише...старата Гюлсум.

# 347
  • У Диспансера ...♥♥♥
Невракова и мен много ме е яд,тя трябваше да го моли за това което им причини,с нейното недочуване,не му даде възможност гък да каже,ами го остави ,направо го изостави мога да кажа,той от къде да знае,че тя няма нищо с Левент докато живее с него,само тази мисъл го е убивала всеки ден по малко.

# 348
  • У Диспансера ...♥♥♥
Привет Зверче Hug

# 349
  • в подножието на планината
Снежи, Hug Зверче, Hug

Лека на лягащите! Hug

Тази вечер мислите ми са наопаки, но се замислих за Фериха, годежа и това, че се противопостави на майка си и отиде при Емир. От позицията, в която е Фериха и като знам в какъв свят живее, мисля че това противопоставяне беше за нея един вид геройство, колкото и странно да звучи, ако в този момент Зехра беше решила да не прикрие пак дъщеря си и баща и и брат и бяха разбрали какви ги върши, не мога да си представя какво щеше да и се случи. Връщането на село и побоя щяха да са  най - малкото наказание за нея. ooooh!

# 350
  • У Диспансера ...♥♥♥
 нали съм от лудите фенки да кажа многооооо е хубав.Привет на новите момичета Grinning

# 351
Зверче, прибра ли се... Hug Утре и аз ще кацна по нощите...

Emir:Bi dur kızım ya Simple Smile

45.000 $ yüzük denizi boylar

# 352
  • Sofia
Днеска много сте кротки,изчетох ви за нула време този път,не знам аз те ли си бяха виновни ,кой повече,кой по малко,лично аз смятам че Емир се стараеше повече от нея,да имаше си и той трески за дялане но полагаше много усилия,и когато се сдобриха на рождения ден на Корай,сутринта като закусваха Емир и каза,никога няма да позволя да замълчим отново.Той преглътна такива неща,тя също наистина ама за него нямаше майки,нямаше бащи,най важна беше Фериха за него,дори когато постигна това за което се бореше толкова много,а именно да стане равностойна конкуренция на баща си,той пак се отказа ,което тя не можа да разбере от прибързаните си изводи,отказа се заради нея отново,не случайно майка му и баща му казаха,че само един човек може да спре Емир и това е тя,а тя какво направи,разведе се с него без въобще да го погледне,отказа се от него без да се замисли че без него не може да живее,Емир знаеше че без нея няма живот и затова се бореше и отстъпваше заради нея,и тя наистина много страда Руя,шамара,но мъж с такова его като неговото никога не би и простил тези неща,които тя му стори,беше твърда само срещу него,а и тя сама го каза на всеки друг прощавам бързо и ми минава,само на теб не мога.Стана много дълго,но се отплеснах.За мен Емир беше по големия боец в тяхната връзка Peace

+1  newsm10
Хващам ви на финала за лека нощ,ама ситуации...Лека на лягащите момичета!И за мен Емко беше по-борбения в тяхната втъзка...мачкаше всичко заради нея...майка,баща,Ханде,приятели.

+1
Абсолютно съм съгласна,че Емир се бореше повече за тях.Даже на моменти ми идваха малко в повече случаите,когато го оставяше да се самообвинява заради тях,а знаеше,че не е виновен той.

По отношение на годежа мисля,че Фериа се съгласи не само заради техните,а защото знаеше,че когато Емир разбере истината, ще я остави.Беше и все едно какво ще се случва с нея,ако не е с него
Иначе можеше да избяга в общежитието,както направи по-късно.

Май и при мен се получи малко дълго....Sorry!

# 353
  • У Диспансера ...♥♥♥
    Heart Eyes Heart Eyes

# 354
Снежи, Hug Зверче, Hug

Лека на лягащите! Hug

Тази вечер мислите ми са наопаки, но се замислих за Фериха, годежа и това, че се противопостави на майка си и отиде при Емир. От позицията, в която е Фериха и като знам в какъв свят живее, мисля че това противопоставяне беше за нея един вид геройство, колкото и странно да звучи, ако в този момент Зехра беше решила да не прикрие пак дъщеря си и баща и и брат и бяха разбрали какви ги върши, не мога да си представя какво щеше да и се случи. Връщането на село и побоя щяха да са  най - малкото наказание за нея. ooooh!

Звезде, права си мила.Не й отричаме жертвите,но беше по-премерена,изживяваше всичко ,но на моменти ме ядосваше...това беше насаждано от възпитанието й.Когато на края успя,вече се изправи с/у баща си и твърдо отстоя позицията си.

# 355
уффф доживях да дойда и аз най-накрая  Mr. Green

# 356
  • У Диспансера ...♥♥♥
Мен ей това най- ме е яд,по премерена с другите с него къде беше премерена,той и каже да поговорим тя като звяр отгоре му,колко я дърпаше да говорят,тя не та не,аз когато исках ти не ме слушаше,сега няма да говоря,и врътне се и замине при капитана.Колко я моли докато се съгласи да разкаже за Халил и годежа,после пак прави крачка към нея,махай се няма да ме съжаляваш,той защото те съжаляваше и купи апартамента за да ви спаси.

# 357
new picture our Hazal and Old Gulsum
Скрит текст:
Може и да сте я публикували ,ама ще ви чета назад като си легна.
Mного са сладки.  Heart Eyes

# 358
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ми айде де откога те чакаме Hug

# 359
  • Sofia
 нали съм от лудите фенки да кажа многооооо е хубав.Привет на новите момичета Grinning

Спор няма!Ама мноооооооооооооооого,много е хубав!

От много писане преди малко забравих и аз да поздравя новите момичета:добре дошли,момичета!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт