Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 57 ~

• 44 134
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
хайде лека и от мен ..
отивам да изгледам до края - 67 еп.
недей гледай до предпоследната минута Confused

# 331
Днеска много сте кротки,изчетох ви за нула време този път,не знам аз те ли си бяха виновни ,кой повече,кой по малко,лично аз смятам че Емир се стараеше повече от нея,да имаше си и той трески за дялане но полагаше много усилия,и когато се сдобриха на рождения ден на Корай,сутринта като закусваха Емир и каза,никога няма да позволя да замълчим отново.Той преглътна такива неща,тя също наистина ама за него нямаше майки,нямаше бащи,най важна беше Фериха за него,дори когато постигна това за което се бореше толкова много,а именно да стане равностойна конкуренция на баща си,той пак се отказа ,което тя не можа да разбере от прибързаните си изводи,отказа се заради нея отново,не случайно майка му и баща му казаха,че само един човек може да спре Емир и това е тя,а тя какво направи,разведе се с него без въобще да го погледне,отказа се от него без да се замисли че без него не може да живее,Емир знаеше че без нея няма живот и затова се бореше и отстъпваше заради нея,и тя наистина много страда Руя,шамара,но мъж с такова его като неговото никога не би и простил тези неща,които тя му стори,беше твърда само срещу него,а и тя сама го каза на всеки друг прощавам бързо и ми минава,само на теб не мога.Стана много дълго,но се отплеснах.За мен Емир беше по големия боец в тяхната връзка Peace

+1  newsm10
Хващам ви на финала за лека нощ,ама ситуации...Лека на лягащите момичета!И за мен Емко беше по-борбения в тяхната втъзка...мачкаше всичко заради нея...майка,баща,Ханде,приятели.

# 332
Роси, добре дошла.
Ива и аз много се ядосвах на Фериха когато се върна в къщи заради баща си, след като с Емир бяха женени и ако Джансу не им беше направила тази мечешка услуга, кой знае още колко щяха да крият сватбата си по желание на Фери. ooooh!
Наско, извинете, но Вие мъж ли сте или жена, защото като Ви погледнах профила преди време пишеше жена, а сега мъж, #Crazy а и с тези снимки на Чаги в ава Ви и подписа Ви, дано сте жена?!
Хайде, лека Ви нощ и от мен. Hug

# 333
  • У Диспансера ...♥♥♥
 Газеше всичко наред нашето момче,и какви приказки каза на майка си,за да и отвори очите и да разбере,че не Фериха и е виновна,а самата тя,а когато иска назаем пари от баща си за да измъкне баща и от затвора,той отиде да се моли на баща си,пак наведе глава заради нея Peace

# 334
  • Pleven, Bulgaria
Ирка,не се притеснявай че си се отплеснала.Като има толкова много неща  да се кажет,така се получава.Също съм на мнение,че Емир беше по-големият боец в тяхната връзка.
Дори в тези последните епизоди,той макар и без да има някаква заплаха(както се случи при Фери-катастрофата)се бореше и правеше какво ли не,неща които бяха напълно непонятни за него до този момент,а Фери,когато видя голямата заплаха за живота на Емир и че може да го загуби безвъзвратно,се взе в ръце и отстоя своята любов и се изправи пред предразсъдъците и развали годежа.
Но какво е по-различното сега,тя силно вярва,че Емир ще се събуди,но това може и да не стане,какво се промени,кое и даде сила да се изправи пред всички и да не се омъжи за човек,който не обича newsm78 Нито нейната любов,нито тази на Емир се променила по някакъв начин,че сега да може да го направи,а преди това да склони глава пред Раза(исках да му дам някакво определение,но всичките са доста цветущи).
Марги,беше казала че го е направила,защото се е чувствала задължена и по този начин си изкупува греха и изчиства срама от появата в списанието.Но така ли се изкупува грях,какъвто и да бил той,поробвайки се,вярно според техните виждания за всичко си има наказание и всичко трябва да бъде платено,но женейки се за някой,който и е нареден,снимките в списанието ще бъдат ли изтрити #2gunfire Малко се отплеснах...
Но се радвам,че има желанието да промени нещата и направи първата крачка,отървавайки се от този годеж.Станалото,станало може да се забрави,не може да се промение,но може да помогне да не се направят нови грешки и да се избере правилния път,но тя и този път зави в грешната посока.Но и тук нещата доказаха,че желанието и любовта не са достатъчно,нещата да станат по лесния начин.
Лека нощ и от мен newsm46

# 335
  • У Диспансера ...♥♥♥
Роси, добре дошла.
Ива и аз много се ядосвах на Фериха когато се върна в къщи заради баща си, след като с Емир бяха женени и ако Джансу не им беше направила тази мечешка услуга, кой знае още колко щяха да крият сватбата си по желание на Фери. ooooh!
Наско, извинете, но Вие мъж ли сте или жена, защото като Ви погледнах профила преди време пишеше жена, а сега мъж, #Crazy а и с тези снимки на Чаги в ава Ви и подписа Ви, дано сте жена?!
Хайде, лека Ви нощ и от мен. Hug
 Наде и аз си задавах същия въпрос newsm78 newsm78 дано,дано.Лека,Наде Hug Hug

# 336
 new picture our Hazal and Old Gulsum
Може и да сте я публикували ,ама ще ви чета назад като си легна.

# 337
Моето мнение е същотот че Емко беше бербения в тяхната връзка другото което е винаги някой нещо казва и се разбира истината.Проблема им беше че не говореха и единия не слушаше другия и обратното а и двамата си имат инат и затова Емир я затвори в апартамента заради ината и и защо остана тя в апартамента заради него но не му каза тъй като сигурно щеше да изглежда че му е простила да удария но той толкова съжаляваше за това а другото което е може да прощава на всеки но не и на него да нарания но никой нея кара да се страхува от него така както тя се изрази. Лека от мен. Hug Hug Hug

# 338
  • Pleven, Bulgaria
Снежи  wavey не е публикувана,а това не е ли първата актриса,играеща Гюлсюм

# 339
  • У Диспансера ...♥♥♥
Лека,Ганушка.Да така е,дойде и силата след като се уплаши,и осъзна колко е празен живота и без него,дори и да не бяха заедно ,тя отива в унито с тайна надежда,че ще го засече,и знае че той няма да се откаже от нея,колкото и да повтаря бити.Той затова като го гръмнаха,и и каза този път няма да стане,уплаши се пак и оп взе да го прегръща,ами преди това защо се правеше на заспала,кому беше нужно да се инатиш,уплаши се пак и взе да го държи за ръката,а той милия когато я заключи да говорят как все се опитваше да я хване за ръката,да я прегърне,тя все се дърпаше.Умира за него и се дърпа,много си противоречеше Фериха,и така исках да застане пред брат си и баща си и да им каже,с вдигната глава,този човек обичам,и съм готова да умра за него,и нито вие нито някой друг може да промени това.Така и си останах с чакането,както казах,само с Емир можеше да се държи така,другите с перце ги галеше Thinking

# 340
лека и от мен  Hug

една красота за чао

за Наско и ааз съм любопитна  Mr. Green

# 341
  • У Диспансера ...♥♥♥
Снежи  wavey не е публикувана,а това не е ли първата актриса,играеща Гюлсюм
  да тя е,и по добрия избор беше,повече ми харесваше на мен Party

# 342
  • У Диспансера ...♥♥♥
Иве лека,ти може ли да не си щом е за Чагито Hug

# 343
Ирка, Снежи, Ганушка  Hug
мнението ми се припокрива с вашето напълно  Peace
Фериха беше влюбена и Емир беше, но в тази любов тя все се бореше срещу нещо и някой, а Емир се бореше единствено  за тяхната любов,
бореше се дори със себе си заради тях, повярва в тях и не се предаде и за миг, когато трябваше да бяга от нея той застана срещу нея, пак борейки се с болката от лъжите на любимата,
 а тя какво направи в 65еп, чула недочула партакешите и с Левент,
ади бееее, така ли се бориш за любовта си.
Ми остани, крещи, нахвърляй прави каквото щеш, но защо бягаш ?
Ясно ми е , че това бягство е сценаристко хрумване, но абстрахирайки се от това че е филм и е по сценарий в живота такава постъпка не бих оправдала, аз ако бях Емир толкова лесно нямаше да се дам след три години, щях да я побъркам ама нали трябваше да свърши  филма, с мен ли си и натъгадък сватба.

Много ме е яд на последните 66 и 67еп.  #Cussing out

# 344
  • У Диспансера ...♥♥♥
  Тази не бях я виждала Hug

Общи условия

Активация на акаунт