Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 57 ~

• 44 137
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
  • У Диспансера ...♥♥♥
И за ПЕ,много ми е интересно 3 месеца след смъртта и,а Джан кога свари израстна толкова бързо,бреее те направо със скоростта на светлината растат тези деца newsm78 newsm78
еее те учеха децата вече и като сложиш горе долу 5 годинки отгоре и ей ти го на 15-16 години  Grinning
  от къде дойдоха тия 5 год.те какви бебета бяха сигурно в 3-4 клас,и изведнъж мутанти,колкото батко си беше Джан на ръст почти Mr. Green

# 376
бонбонки много кротички сте днес  Wink
да пийнем по едно за по хубав сън по късно  Hug

Hug Ха мерси, добре ще ми дойде.

# 377
  • У Диспансера ...♥♥♥

Аз тук като защитничка на Фериха... Laughing Три години била с Левент и да е имала нещо общо с него - какво от това... newsm78 Емирчо не се ли въргаляше в леглото с оназ кривозъбата, дето не мога да я понасям... Rolling Eyes

Кривозъбата,ааа... HugАди на сватба  bowuu

Ми ади де,слагам броката и тръгвам Mr. Green

# 378
  • У Диспансера ...♥♥♥
  Брее те тука пак заедно на снимка Mr. Green

# 379
  • в подножието на планината

Скрит текст:

Сватба да ти види окото... Sick а младоженеца ми иде да.... #2gunfire

Ирка, Hug за Емир съм съгласна, че не я знае къде е , разведен, може спокойно да си има връзка, с която и да е...но защо Фериха да няма връзка с Левент, тя също е разведена свободна...не виждам разликата... Rolling Eyes

# 380
Ирка знаеш ли нещо за Дани, не мога да се свържа с нея???? Сега получих превода на 33 и го започвам, а се бяхме разбрали с Дани да си разделим 31 епизод.

# 381
И за ПЕ,много ми е интересно 3 месеца след смъртта и,а Джан кога свари израстна толкова бързо,бреее те направо със скоростта на светлината растат тези деца newsm78 newsm78
еее те учеха децата вече и като сложиш горе долу 5 годинки отгоре и ей ти го на 15-16 години  Grinning
  от къде дойдоха тия 5 год.те какви бебета бяха сигурно в 3-4 клас,и изведнъж мутанти,колкото батко си беше Джан на ръст почти Mr. Green
такава им фамилията,растат бързо  Mr. Green като видиш баткото какъв е,че и майката и тя една  Mr. Green но като се позамислиш са си точно по мярка децата,просто изчезнаха за доста време и изведнъж ти се струват  много пораснали но не са Simple Smile

# 382
  Брее те тука пак заедно на снимка Mr. Green
хахаха как са се подредили само  Joy

# 383
  • Sofia

Аз тук като защитничка на Фериха... Laughing Три години била с Левент и да е имала нещо общо с него - какво от това... newsm78 Емирчо не се ли въргаляше в леглото с оназ кривозъбата, дето не мога да я понасям... Rolling Eyes
 Да така е,аз също не мога,ама то стана впоследствие от изоставянето на Фериха,тя бяга с друг мъж,той какво да прави,оставя го с куп въпроси какво става,къде,защо,на които няма кой да му отговори,никой не я знае къде е,ако знаеше щеше да я намери и да разбере,просто тая беше до него в момент,в който нищо нямаше смисъл за него Simple Smile

Освен това,той се женеше за нея,за да я защити от Явуз/не толкова по любов/ и тя го знаеше

# 384
  • У Диспансера ...♥♥♥

Скрит текст:

Сватба да ти види окото... Sick а младоженеца ми иде да.... #2gunfire

Ирка, Hug за Емир съм съгласна, че не я знае къде е , разведен, може спокойно да си има връзка, с която и да е...но защо Фериха да няма връзка с Левент, тя също е разведена свободна...не виждам разликата... Rolling Eyes
  Аз не съм против това тя да има,просто коментирах че той си мисли че имат,и това го съсипва още повече,за болката която изпитва при самата мисъл при положение че всички знаем колко е ревнив спрямо каптана,иначе и аз не виждам разлика той ако има,тя защо да не може,но от женска гледна точка мисля че при нас жените е доста по различно,една жена няма да тръгне за отмъщение да навира с кой спи,както направи той,ние влагаме повече чувства,поне от моя гледна точка де Hug

# 385
а да ви питам сега кой от всичките туитъри го спрягат за негов  newsm78

ей ви цяла страница стари новини  hahaha

# 386
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ирка знаеш ли нещо за Дани, не мога да се свържа с нея???? Сега получих превода на 33 и го започвам, а се бяхме разбрали с Дани да си разделим 31 епизод.
 Абсолютно нищо и във фейса я няма,а последно и пратих отново превода на 31,ама и на скайп я няма,имаше някакъв проблем с компа,може затова да не се появява newsm78

# 387
  • В света на мечтите... ❤
Бяха влюбени един друг, обичаха се наистина много силно, изпепеляващо, такава любов се нарича ЕДИНСТВЕНА, ВЕЧНА....Както беше казала Дзерчето, че борбата им е различна, защото са възпитани по различен начин, отраснали по различен начин, но все според мен Емир беше по-силният в тяната връзка, по-борбеният, бореше се с всеки и с всичко за Фериа, за любовта им, дори и със себе си...не признаваше никой, нито майка, баща, приятели, Ханде, освен нея, за него нямаше значение никой друг освен нея, нямаше живот преди Фериа....И аз се подразних на постъпката на Фериа, когато се върна при семейството си след сватбата, без дори да им споменава за това, пак мислише за другите...винаги е мислила за баща си, майка си, брат си, но те незаслужаваха такава саможертва, никога нищо не направиха за нея да заслужат по някакъв начин тази нейна жертва, не я изслушаха, не помислиха как се чувства и защо прави всичко това, а точно обратното биеха я, сгодиха я насила, ругаха я, но въпреки това не им обръна гръб, не ги намрази, за нея бяха татко, брат, майка, винаги ги търсеше, искаше тяхната близост, подкрепа, и дори благословия....никога не помисли за себе си и за Емир, за тяхната връзка, за тяхната любов, за тяхното бъдеще, на първо място беше семейството й, да не ги нарани или да не нарани честта им.....Трябваше да се наслади на тези моменти и мигове със своя любим, а не тя долу, а той горе, няколко стъпала да ги делят...Трябваше да отиде с високо вдигната глава долу при семейството си и да им каже, че е избрала Емир за свой сътник в живота, че той е любовта на живота й и че всичко би направила за него...дори и в огъня да се хвърли...Както направи Емир, съобщи на всички на майка си, на баща си, на Ханде...че е избрал Фериа...

Лека на лягащите и от мен приятни сънища!

Напълно се препокрива мнението ми с твоето,за това,че Фериха трябваше да застане гордо пред тях и да каже,че са се омъжили,те и за сватбата на Мехмет не бяха съгласни,(и то с право)ама като тропна с крак и ги изправи пред свършен факт,нямаше как да не се примирят,макар че все пак разликата е голяма,защото той е мъж,а това там е от голямо значение(а и все пак трябваше да измислят нещоуза да снимат повече серии и да вземат повечко парички Laughing)

# 388
  • У Диспансера ...♥♥♥
а да ви питам сега кой от всичките туитъри го спрягат за негов  newsm78

ей ви цяла страница стари новини  hahaha

нас стари не ни трябват,че и непреведени,поне кажи какво пише,не стига че стари,ами немойм ги разбра даже Mr. Green

# 389
  • в подножието на планината

Аз не съм против това тя да има,просто коментирах че той си мисли че имат,и това го съсипва още повече,за болката която изпитва при самата мисъл при положение че всички знаем колко е ревнив спрямо каптана,иначе и аз не виждам разлика той ако има,тя защо да не може,но от женска гледна точка мисля че при нас жените е доста по различно,една жена няма да тръгне за отмъщение да навира с кой спи,както направи той,ние влагаме повече чувства,поне от моя гледна точка де Hug

newsm10  Емир много ме дразнеше като защитаваше Еджето, идваше ми в повече тази негова жертвоготовност... ooooh!

Лека нощ, момичета! Hug

Общи условия

Активация на акаунт