Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 57 ~

• 44 157
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
Верче, привет и на теб!Хубавото на къщичката ни е,че почти по всяко време на денонощието можеш да намериш с кого да си похортуваш   hahaha

# 361
Ирка,  Hug Илди,  Hug Снеже, Hug  
Да взема и аз отношение за това кой се борел повече и кой по- малко. И двамата, но по различен начин, отраснали и възпитани също различно. От там и нейното съобразяване със семейството й. Инатът и на двамата, това че не се изслушваха, че не говореха изобщо, и най- вече че позволояваха на другите да им се бъркат по един или друг начин. А за това Емир от къде да знае дали тя е имала нещо с Каптана, ами знаеше, че няма нищо, поне за мен обеците който майка й остави на нея, символизираха точно това, невинноста. Да си припомним вечерта когато се качи да плати дълга ги свали, а когато се ожениха първият път, Емир и ги сложи.
Аде спирам, че се отплеснах.  Mr. Green

# 362
# 363
  • У Диспансера ...♥♥♥
Зверче за трите години когато е живяла със капитана,за тях говоря аз,то тогава е ясно че знаеше че нямат нищо, иначе нямаше и да се ожени за нея ако беше обратното Hug  А когато се завърна не ги носеше обеците,сложи ги на сватбата с Емир във финалния епизод.

# 364
Купонясвали са момичетата... Hug

# 365
Зверче за трите години когато е живяла със капитана,за тях говоря аз,то тогава е ясно че знаеше че нямат нищо, иначе нямаше и да се ожени за нея ако беше обратното Hug  А когато се завърна не ги носеше обеците,сложи ги на сватбата с Емир във финалния епизод.

Когато отиде на Годежа на Емир с онази простакеша ги носеше, пусни си серията и ще видиш, също така на годежа когато Санем и се нахвърли на Фериха да я удря, ако си забелязала Емир инстинктивно тръгна да я защитава, но Фери хвана ръката на Санем и той се спря.  Peace

# 366
бонбонки много кротички сте днес  Wink
да пийнем по едно за по хубав сън по късно  Hug

# 367
Дали пък не снима Хазалчето...шака.шака

# 368
  • У Диспансера ...♥♥♥
И за ПЕ,много ми е интересно 3 месеца след смъртта и,а Джан кога свари израстна толкова бързо,бреее те направо със скоростта на светлината растат тези деца newsm78 newsm78

# 369
  • в подножието на планината

Аз тук като защитничка на Фериха... Laughing Три години била с Левент и да е имала нещо общо с него - какво от това... newsm78 Емирчо не се ли въргаляше в леглото с оназ кривозъбата, дето не мога да я понасям... Rolling Eyes

# 370
Бяха влюбени един друг, обичаха се наистина много силно, изпепеляващо, такава любов се нарича ЕДИНСТВЕНА, ВЕЧНА....Както беше казала Дзерчето, че борбата им е различна, защото са възпитани по различен начин, отраснали по различен начин, но все според мен Емир беше по-силният в тяната връзка, по-борбеният, бореше се с всеки и с всичко за Фериа, за любовта им, дори и със себе си...не признаваше никой, нито майка, баща, приятели, Ханде, освен нея, за него нямаше значение никой друг освен нея, нямаше живот преди Фериа....И аз се подразних на постъпката на Фериа, когато се върна при семейството си след сватбата, без дори да им споменава за това, пак мислише за другите...винаги е мислила за баща си, майка си, брат си, но те незаслужаваха такава саможертва, никога нищо не направиха за нея да заслужат по някакъв начин тази нейна жертва, не я изслушаха, не помислиха как се чувства и защо прави всичко това, а точно обратното биеха я, сгодиха я насила, ругаха я, но въпреки това не им обръна гръб, не ги намрази, за нея бяха татко, брат, майка, винаги ги търсеше, искаше тяхната близост, подкрепа, и дори благословия....никога не помисли за себе си и за Емир, за тяхната връзка, за тяхната любов, за тяхното бъдеще, на първо място беше семейството й, да не ги нарани или да не нарани честта им.....Трябваше да се наслади на тези моменти и мигове със своя любим, а не тя долу, а той горе, няколко стъпала да ги делят...Трябваше да отиде с високо вдигната глава долу при семейството си и да им каже, че е избрала Емир за свой сътник в живота, че той е любовта на живота й и че всичко би направила за него...дори и в огъня да се хвърли...Както направи Емир, съобщи на всички на майка си, на баща си, на Ханде...че е избрал Фериа...

Лека на лягащите и от мен приятни сънища!

Последна редакция: нд, 24 мар 2013, 00:43 от skakalinka

# 371
  • У Диспансера ...♥♥♥

Когато отиде на Годежа на Емир с онази простакеша ги носеше, пусни си серията и ще видиш, също така на годежа когато Санем и се нахвърли на Фериха да я удря, ако си забелязала Емир инстинктивно тръгна да я защитава, но Фери хвана ръката на Санем и той се спря.  Peace
 Това го забелязах,че тръгна ,ама за обеците не съм,тюх ся ще видя,дори и да е била с тях,съмнявам се Емко точно това да е видял,той милия пребледня,щеше да припадне като я видя,после нали каза на Корай,тя е живяла 3 години с този мъж под един покрив,а и Ханде когато говори с капитана му каза,ако не познавах и двама ви щях да повярвам че има нещо между вас,или нещо от сорта,задавал си е въпроса най-малкото де.Впоследствие,след като в парка му каза,че е направила Левент много нещастен,мисля че тогава му се изясни newsm78 newsm78

# 372
И за ПЕ,много ми е интересно 3 месеца след смъртта и,а Джан кога свари израстна толкова бързо,бреее те направо със скоростта на светлината растат тези деца newsm78 newsm78
еее те учеха децата вече и като сложиш горе долу 5 годинки отгоре и ей ти го на 15-16 години  Grinning

# 373

Аз тук като защитничка на Фериха... Laughing Три години била с Левент и да е имала нещо общо с него - какво от това... newsm78 Емирчо не се ли въргаляше в леглото с оназ кривозъбата, дето не мога да я понасям... Rolling Eyes

Кривозъбата,ааа... HugАди на сватба  bowuu

# 374
  • У Диспансера ...♥♥♥

Да така е,аз също не мога,ама то стана впоследствие от изоставянето на Фериха,тя бяга с друг мъж,той какво да прави,оставя го с куп въпроси какво става,къде,защо,на които няма кой да му отговори,никой не я знае къде е,ако знаеше щеше да я намери и да разбере,просто тая беше до него в момент,в който нищо нямаше смисъл за него Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт