Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 57 ~

• 44 127
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ренка много вярно Joy Joy Joy Вчера шофирах,и имах чувството че съм на рали състезание,рязко наляво да избегнеш дупката,рязко на дясно че има друга,направо се уморих да се напрягам да не издрънча някъде  #Crazy #Crazy #Crazy
Joy Joy Joy Аз като карам моя изтръпва Laughingщото аз рядко се оглеждам за други коли като правя нещо изведнъж а дупки бол особено по кварталите  ooooh!как не съм се чалосала още не знам Mr. Green

Аз освен аватара да си сменя и да си сложа Халилудко и Пиги заедно Mr. Green
  Когато са заедно на пейката и си припяват Mr. Green

# 436
ppbambucha, когато серията е готова ще се качи тук.  Peace

Ирка,честит ти десен крачол  Grinning

# 437
  • У Диспансера ...♥♥♥
ppbambucha, когато серията е готова ще се качи тук.  Peace

Ирка,честит ти десен крачол  Grinning
    Joy Joy Joy ама какъв е хубавец Crazy

# 438
  • Sofia
уффф доживях да дойда и аз най-накрая  Mr. Green

Скрит текст:

Ей много е готин , леко сърдит, леко брадясал и тез нацупени устни..... Heart Eyes

Аз споделям мнението на някой от момичетата че последните серии/66 и 67/ са пълна боза. Чак не ми се коментират.Абсолютно нелогично развитие и на двата образа, откъде измислиха мафия, бивши гаджета, въобще не разбрах какво беше това измислено отмъщение, абе  #Cussing out пълни глупости.
Аз очаквах, те заедно един до друг да постигнат успехите си, защитавайки любовта си пред семействата си да ги накарат , да ги приемат и накрая както мечтаеха да съберат семействата си на една маса.

А то глупост  мафия,Америка, имам чувството че това са 2 константи в повечето сериали

# 439
  • в подножието на планината
Клоди, Hug сакън...нИдей Халилудко и Пиги... Joy

Ирка, честито и от мен! Hug

# 440
  • Pleven, Bulgaria
Добрю утрю  Hug

Релаксче  Hug ,ние верно сме много,но тази закусчите да не продиктувана от алкохолен глад Mr. Green Шегувам се,но навреме се появи
Рени  bouquet събудих се от раз
  Ирка     bouquet   Joy Joy  Много си хубава
Скрит текст:
ако може да я споделиш тази програмка
Деа,благодаря за информацията   bouquet

# 441
Добро утро, Фемирки, Чагатайки, Хазалки.. Халилудкии Laughing  bouquet Hug
Нека да започнем деня с доза ФЕМИР Heart Eyes

Тук на последния GIF забелязахте ли, че след целувката Чаги отново прави онзи тик с устните Simple Smile дори след като е приключила целувката му се иска да усеща устните на Хазал по неговите Laughing Praynig

# 442
Здравейте  Hugи мерси за кафетата, и закуската.
Ирка, честит подпис.
Гледам сте дискутирали въпроса, кой се е борел повече за любовта си.
В началото смятах, че това е Емир на първо гледане, но преосмисляйки тяхната история и гледайки ен пъти серийте, стигнах до извода, че и двамата се бореха за любовта си, но по различен начин произтичащ от семейната им среда, в която са израсли и двамата.
Фери беше по-плаха, но на фона на семейството си тя рискуваше много за да бъде с Емир, докато той беше по-открит и по-явно изразяваше намеренията, действията и чувствата си, защото просто не се съобразяваше с никого освен с нея, а Фери се съобразяваше с един билюк хора около себе си и въпреки всичко се бореше  за да е с Емир, като най-трудна беше борбата й със самата себе си.
Лошото в случая е, че времето не беше добър другар за Фериха, колкото повече време минаваше, толкова лъжите й набъбваха, докато времето беше приятел на Емир и го излекува след като разбра истината за нея.

# 443
Здравейте момичета,много ми е маносано днес....едва гледам,цяла нощ само за АФК съм мислила,че гледах доста епизоди  ooooh! за лека нощ....чак се чудя на акъла си...ама ми са много истински  и самата аз се разпознавам в някои ситуации... Crazy...абе не е истина ooooh!....

Скрит текст:
децата направи къщата с краката на горе докато си вися при вас...няма да ми е скучно днес не нееееее Crossing Arms

# 444
Ганушка Hug  bouquet Наде Hug Peace Deschet0  HugМая Hug Ива Hugчестито разтребване Laughing

Ирка пак честит този път десен крачол Laughingи аз искам програмата за гифчета Praynig

Илда Laughing

# 445
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добрю утрю  Hug

Релаксче  Hug ,ние верно сме много,но тази закусчите да не продиктувана от алкохолен глад Mr. Green Шегувам се,но навреме се появи
Рени  bouquet събудих се от раз
  Ирка     bouquet   Joy Joy  Много си хубава
Скрит текст:
ако може да я споделиш тази програмка
Деа,благодаря за информацията   bouquet
  Готова си Hug

# 446
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ганушка Hug  bouquet Наде Hug Peace Deschet0  HugМая Hug Ива Hugчестито разтребване Laughing

Ирка пак честит този път десен крачол Laughingи аз искам програмата за гифчета Praynig

Илда Laughing
  Хайде и ти си готова,да ви видим как ще се избарате Hug

# 447
Здравейте!

Спокойна неделя за всички! Grinning

Пролетта е тук, независимо, че не можем да я усетим все още точно такава каквато я знаем че е.
В момента виждаме само едно студено време-ниски температури, вятър, т.е нещата които непосредствено усещаме, но ако откъснем поглед от самите себе си, от това което виждат нашите очи и усещат нашите сетива нещата изглеждат по друг начин.
Ако успеем да пренесем точката на отчет/общо казано/ върху нещата около нас и вън от нас ще видим, ще усетим всичко по-различно.
Така е и с всичко, така е и когато реагираме на нечие поведение, на нечии чувства, ако гледаме всичко с нашите очи, с нашият усет и нашите разбирания, няма как да стигнем до чуждите.

В този свят освен толкова много нужни ни умения и качества се нуждаем и от емпатия...способността на човек да съпреживява емоциите, чувствата и мислите на другите.
Емпатията...това е деликатно пребиваване в друг живот без оценяване и без осъждане/ К. Роджърс /, тя  е способността да "виждаш света през очите на другия"./ К. Кохут /

С пожелание за хубав ден и днес и нещо от Марк Твен...

Определено няма нещо, което да не може да се случи днес.
Винаги прави това, което трябва. От това на някои ще им стане приятно, а останалите ще са учудени.

Направете денят си днес такъв какъвто трябва, но и искате! Hug

Благодаря за пожеланията ви, за настроението и днес тук!   bouquet

С огромен интерес изчетох всяко мнение и позиция от снощната ви дискусия за нашите герои. newsm10
Специално ви благодаря...Ганушка, Ирка, Зверче, Илда, Рени, Кали, newsm51
Удоволствие е да разбереш и чужда гледна точка, изложена спокойно, разумно и аргументирано! Чужда позиция която отстоява само своите граници, без да преминава тези на другата. Чужда позиция която подава ръка в градивен и ползотворен път за търсене на визията на цялата картина на случилото се, на истината за него.
Браво момичета! Моите адмирации за вас! smile3501

Наде, привет! Hug
Виждам, че и ти се включи по темата на дискусията. Peace    bouquet

Цитат
че и двамата се бореха за любовта си, но по различен начин произтичащ от семейната им среда, в която са израсли и двамата.
Цитат
Лошото в случая е, че времето не беше добър другар за Фериха, колкото повече време минаваше, толкова лъжите й набъбваха, докато времето беше приятел на Емир и го излекува след като разбра истината за нея.
Знаеш, че са близки мненията ни/като цяло и по принцип  Laughing /, но в случая има 100% припокриване! newsm10

Аз разбира се, съм съгласна в една голяма част със всичко, поне като факти. Така си беше, такава беше Фериха, такъв беше Емир като реакции. Това бяха те.
По-близко са обаче позициите ми до тези на Зверчето, Илда, Кали и Надето защото/и аз като тях търся и отговора на въпроса-ЗАЩО, защо бяха едни или други?
Предполагам от тези отговори идва и различието на всеки, защото не фактите, събитията, а отношението към тях е в основата на нашите мнения. Hug

И за Фериха и за Емир може да се каже всичко, но не бива да забравяме/казвам си го само на себе си/ че всеки човек, подобно на луната има своя неосветена страна, която не показва на никого./Марк Твен/ и няма как да бъдем никога категорични за него. за причините му, за мотивите му довели го до едно или друго решение. Thinking

С нетърпение очаквам от утре епизодите...цял, половин...колкото-толкова. Peace
Все пак не е като да не знаем какво става, нали? Joy Joy Joy

Кали, по-късно ще споделя за отвличането. Снощи пак погледнах тези епизоди/защото наистина специално тях все ги подминавах след първото гледане Mr. Green/, и Кали, знаеш ли, че благодарение на теб сега видях нещо което заради категоричността си до момента за отвличането като цяло, не бях забелязала, а се оказа важно/поне според мен/... Shocked

Казват хората...не взимай решения/позиции, мнение/ когато си ядосан...ама кой да слуша. /в случая аз/  newsm78 Joy
Но за това по-подробно след малко. Peace
Кали, благодаря още веднъж за идеята за темата ми днес. Hug

И нещо от Мира Дойчинова за хубав ден за всички и днес! Hug

Източник: 55 Scatter

Последна редакция: нд, 24 мар 2013, 16:55 от margita9

# 448
  • У Диспансера ...♥♥♥
    Joy Joy Joy

# 449
Добро утро момичета!
Аз до 6.00 ч гледах, но стигнах до заветната 67.... И по съвет на адашката без последната минута! За мен това е края!
Но сега се чувствам не добре...... Вместо да ми мине, аз съм зарязала детето  в тоалетната и се глася да гледам отначало......май не е много нормално!
Да не говорим като се прибере мъж ми и като пак ме види пред комп. Луда!!!!:)

Имам една молба, към по разбиращите момичета: как да си направя и аз едни Емирски и Фемирски гащи!!!! Вашите са мн.готини

Общи условия

Активация на акаунт