Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 57 ~

• 44 126
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
romanti4ka и аз не го харесвам , Ахмед от любезнозност може би така каза незнам не смеех по подробно да разпитвам че щеше да се пули ето така  Shocked що толкова се интересувам от него
каза че добре се е справял с работата в ресторантите и такива общи неща - винаги бил любезен и т.н , но все далавери въртял - точните думи на Ахмед бяха " не е лош но да не ти е партньор"

# 421
Деа, демек,не е лош,но да не ти е в къщата  Laughing Разбрах те  Hug

Ти още ли си в Турция,няма ли да се прибираш вече Simple Smile

# 422
Деа, демек,не е лош,но да не ти е в къщата  Laughing Разбрах те  Hug

Ти още ли си в Турция,няма ли да се прибираш вече Simple Smile

Да още няколко дни . Ако зависи от мен хич няма да си дойда  Laughing Laughing Laughing тук ми е много хубаво но  уви трябва да се прибирам  Cry Cry Cry

# 423
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
  Така ставам като чуя ,че се споменава Халилчо Mr. Green
rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Скрит текст:
   Joy Joy Joy
hahaha hahaha hahaha

Малко да му се порадваме че после от Чатай ще ми призлее Mr. Greenа и като се събудят другите да се разсънят по бързо Mr. Green

Ще се разсънят не ми,така хубаво ще им тръгне деня с тая хубост неземна,ох мустакаткото ми той Mr. Green

# 424
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добро утро!  Hug

Систъра,Рени,Ирка  Hug Ранобудните ми те Simple Smile

Ирка,май ти са нови гащите,много ми харесват,много хубав ФЕмирски момент!  Heart Eyes

Нови са да,е то там най чакания момент беше,първата вечер като едва се сдържа и после като си сложиха халките Hug

# 425
new picture our Hazal and Old Gulsum
Може и да сте я публикували ,ама ще ви чета назад като си легна.
Снежи  wavey не е публикувана,а това не е ли първата актриса,играеща Гюлсюм
  да тя е,и по добрия избор беше,повече ми харесваше на мен Party

Като се усмихне много ми прилича на Санем. Изобщо, намирам доста прилики между тях двете.

# 426
Деа Hug  bouquet

Вани Hug Надя Hugвярно не си приличат Laughingте са от модела на Халил Mr. Green

Ирка честити гащурки Hugаз не забелязах Rolling Eyesако беше нещо извън Фемир сигурно щях Laughing

# 427
  • в подножието на планината

Добро утро! Hug

Релакс,  bouquet Клоди,  bouquet много сте ранобудни... #Crazy толкоз рано става ли се... Mr. Green

Ирка, Hug честита премяна и от мен! Не съм забелязала, защото станахме доста и толкова подписи ми минават пред очите, че вече ги обърквам... Rolling Eyes

Вани, Hug Надя, Hug

Деа, благодаря за инфото!  bouquet

# 428
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добро утро!

Рени  Hug, Вани  Hug, relax  Hug,

Ирка  Hugтъкмо бях решила да ти пиша. Те са няколко сцени. Едната е след първата брачна нощ на Гюлсюм и Корай. Тя му е приготвила закуска и нещо говорят. Ако намериш тази серия, ще ти пиша на лични кои са останалите. Дано да успееш да помогнеш  Praynig

Скрит текст:
Аз там знам,какво си казват,тя му каза приготвих ти закуска,с каквото имаше в хладилника,трябва да отидем до магазина за да напазаруваме,има и чай,сега ще ти налея, а той и каза че не закусвал и нямало нужда да му прави закуска,и не пиел чай а кафе,тя ей сега ще ти направя,недей,аз ще си взема душ и излизам,ти ще дойдеш ли,тя каза не,щяла да закуси и да изпие един сок,до майка си да ходи и да напазарува след това,пита го той какво шял да прави ,в университета щял да ходи,имала ли пари,от майка си назаем щяла да вземе,той каза няма да взимаш заем Гюлсум,аз ще ти дам,в общи линии е това,ама ги нямам тези субове,защото с Данито ги търсихме,за сцената преди да отидат на гости на Гюлсум цялото семейство,и то не е важна тази сцена,така че напиши това което ти казах,макар че аз съм сигурна че това си говорят
  Казвай и другите,да ги мъдрим и тях Hug

# 429
Илда Hug

Много вярно Laughing

# 430
  • У Диспансера ...♥♥♥
Мерси момичета HugБлагодарение на Верчето,даде ми програмката и сега всеки ден с нова премяна,сега лош Емир ще си избарам,че най-ме кефи там,Ренка и нашия човек ще сложа че да се откроява от другите Mr. Green

# 431
  • в подножието на планината
И пак опираме до традициите им #Crazy Емир е по борбения да ама той и всички покрай него са с европейско мислене Peaceа  от нейна страна Фериха е само момиче на което не зачитат мнението Rolling Eyesтя мислеше че ако му каже истината той ще се откаже от нея Rolling Eyes Като решиха да я сгодят тя вече трябваше да се дърпа от Емир за да го отдалечи от себе си Rolling EyesДа той страда но най ми е жал че се обвиняваше за всичко без да знае че не е виновен Rolling Eyesа после що не я изслуша а отиде при Пигита #2gunfire поне това можеше да направи #Cussing outФериха я оправдавам за всичко до сватбата Peaceпосле техните знаеха че са избягали заедно майка и я подкрепи Peaceама тя не да не казваме че баща ми болен пък после да не му станело нещо #2gunfireе кво ше му стане на тоя Чепик Sickтой имаше поне 9 живота ooooh!колко пъти се хваща за сърцето как пък един път не се гътна Mr. Greenно после ми хареса как научиха всички в болницата че са женени Joy

+ 1

# 432
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ренка много вярно Joy Joy Joy Вчера шофирах,и имах чувството че съм на рали състезание,рязко наляво да избегнеш дупката,рязко на дясно че има друга,направо се уморих да се напрягам да не издрънча някъде  #Crazy #Crazy #Crazy

# 433
Добро утро!С нетърпение чакам 28 епизод-някой знае ли нещо по въпроса

# 434
Ренка много вярно Joy Joy Joy Вчера шофирах,и имах чувството че съм на рали състезание,рязко наляво да избегнеш дупката,рязко на дясно че има друга,направо се уморих да се напрягам да не издрънча някъде  #Crazy #Crazy #Crazy
Joy Joy Joy Аз като карам моя изтръпва Laughingщото аз рядко се оглеждам за други коли като правя нещо изведнъж а дупки бол особено по кварталите  ooooh!как не съм се чалосала още не знам Mr. Green

Аз освен аватара да си сменя и да си сложа Халилудко и Пиги заедно Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт