Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 57 ~

• 44 201
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
  • в подножието на планината
Клоди, Hug благодаря за Никос...  bouquet

Марги, Hug изчетох поста ти на един дъх...съгласна съм с всичко, което си написала за образа на Фериха, може би, защото и на мен ми е любимка... newsm10

# 271
Наде,знаеш как да зарибиш и Чатайките и да ги привикаш набързо  Laughing

# 272
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

# 273
Вани, МЧИ КЪ. Joy

Оххххх, картинките във втората колона какви са. Joy

# 274
Той е поканен ама да носи за пиене да не се стиска все пак има клуб. Joy

# 275
# 276
Марги, аз не съм го гледала много пъти, но до моемнта в който се събраха след катастрофата разбирах действията на Ферия! Оттам нататък ми беше много странно поведението и......или по-точно от сватбата им!
Пропускам времето в което Емир я наказваше, но отново се откриха!
Говоря за действията На Ферия след сватбата........толкова чакано, толкова искано, но не можа да му се налсади. За мен е необяснимо ( казвам е, защото смятам да го гледам още много пъти) нейното държание: вместо да се отдаде изцяло на любовта си, тя помрачи тези страхотни дни с мрачни мисли за семейството си.....които не го заслужаваха!

След това отново: това глупаво извинение: оставам заради другите! И винаги това твърдоглавие и инат.....точно те не им дадоха възможност да изживеят любовта си!

# 277
Той е поканен ама да носи за пиене да не се стиска все пак има клуб. Joy
И на пиене носи, и на бой, и на друго носи, ама Фери го пощурна, че тези неща са и далечни. Rolling Eyes
Беееееел,  smile3525Ренка, сложи го на първа страница във в следващата тема ако искаш.

# 278
  • София
Момичета аз ви оставям, че отивам на кино малко  Mr. Green Приятна вечер на всички и по полека с Чагито да не стават безредици и тука  Mr. Green  Hug

# 279
  • в подножието на планината
Бел,  bouquet прекрасно е... Heart Eyes

Наде, Hug няма съмнение, че Шъ са появят всички Чаатайки... Joy

Вани, Hug губиш ми се нещо това време... Rolling Eyes

# 280
Марги, аз не съм го гледала много пъти, но до моемнта в който се събраха след катастрофата разбирах действията на Ферия! Оттам нататък ми беше много странно поведението и......или по-точно от сватбата им!
Пропускам времето в което Емир я наказваше, но отново се откриха!
Говоря за действията На Ферия след сватбата........толкова чакано, толкова искано, но не можа да му се налсади. За мен е необяснимо ( казвам е, защото смятам да го гледам още много пъти) нейното държание: вместо да се отдаде изцяло на любовта си, тя помрачи тези страхотни дни с мрачни мисли за семейството си.....които не го заслужаваха!

След това отново: това глупаво извинение: оставам заради другите! И винаги това твърдоглавие и инат.....точно те не им дадоха възможност да изживеят любовта си!
Кои са те?
Според мен ФЕмир са си виновни, че оставяха другите да им чертаят пътя, а те безмълвно го вървяха наранявайки се един друг.

# 281
Maрги,  newsm10
Фериха много ми хареса в последните епизоди.. за първи път я видяхме да се опълчи на семейството си (в случая на Зехра). Както каза ти - тя реши да последва своя собствен избор и никой не можа да й попречи. Както самата тя каза на майка си - бяха й забранили да ходи на училище, принудиха я на сила да се омъжи, ако ли не баща й щеше да я изпрати на село.. е стига вече. Това все пак е нейния живот и тя сама трябва да взима решения. Родителите й трябва да я съветват кое е правилно и кое не, но по такъв начин да й забраняват да прави неща, които иска, или пък да я принуждават да прави такива, които не иска - това вече е прекалено. Но това "родителите й" в случая май не е много точно, по-скоро Ръза беше този, който решаваше вместо Фериха. Въпреки че и Зехра не постъпи добре като даде съгласието си да я сгодят за Халил и да повтори съдбата на майка си, но това вече е друг въпрос.
Този път никой не можа да я спре да отиде при своя любим. Heart Eyes Макар да се опитваше да бъде далеч от него, да се държи сякаш той не я интересува - не се получи. Колко и да го прикрива, тя много добре знае колко влюбена е в Емир и колко много го обича. Мисълта, че може да изгуби любовта на живота й, бе страшна. Тя осъзна, че няма смисъл да бяга от него и да се противопоставя на чувствата си. Осъзна, че трябва да изживее любовта си, защото това е нейната любов и нейния живот. Тя е тази, която трябва да решава как да живее. И да, следващата стъпка бе да му признае всичко - да каже цялата истина. Стига вече е живяла в този свой измислен свят, лъжите се насъбраха, трябва да се отърве от тях. Но все още я е страх да направи тази стъпка - към признанието.. разбирам я, страх я е от последствията, от това какво ще направи Емир, но не може да продължава така.
А за Хазал и играта й - има моите адмирации.  smile3501 Много е добра, определено! В ЗП не можах да видя тези нейни качества, които показва тук. Може би, защото тогава бе все още млада, а и историята не се въртеше главно около нея. Но в АФК вече изгря нейната звезда и ме накара да я заобичам. Heart Eyes

# 282
Здравейте,приемате ли нови?
Аз съм Роси

# 283
Много харесвам песни които ме карат да изтръпвам,сеедно хиляди мравки се разхождат по тялото ми.Разчувствахте ме тоз следобед .
тогава ти препоръчвам тези - 2рата ми е много любима,а 3-тата е гръцка незнам дали слушаш но превода много ме докосна и тя спада в графа любими  Hug
Скрит текст:

Докосват ми ,направо галят с перце.Чок тешегюлер.

още малко и колекция ще си направим с теб  Grinning
Вери, не колекция ми чяля комбелация за Емко и Фери,какво пък песничките си ги бива я .
Марги благодаря за приятното четиво .
И на всички anilevI, bluepearl, boi4ina, galina_lz, galq_222, ganu6ka, ild7210, iwa_de, littlexsecrets, margita9, mimitk, miss-sunshine, nadia_s, Neidjal, Pepittto, ppbambucha, radi_an, raleto81, rossi_22, Stasi_13, taniasmile, very89, Бела*, ваня 10, лава, Манка (+ 5 Скрит/и) и 22 Гости преглежда(т) тази тема. Hug

# 284
Звезде  Hug тук съм.

Роси, добре си дошла при нас  Hug

Откакто започнаха да го излъчват по бтв се радвам,че все повече зрители се присъединяват към нас.

Общи условия

Активация на акаунт