Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 57 ~

• 44 154
  • 745
  •   1
Отговори
# 300
# 301
Клоди, Hug сега ще напиша нещо, но твоя пост ме предизвика да го направя... Rolling Eyes на мен този свят, в който живее Фериха мога да кажа, че ми е познат до известна степен...Е, в малко по - различен вариант...и ако кажа, че в България има такива места, където има такива традиции като това да омъжат момиче насила, защото ще опетни честта на семейството си, сигурно няма да повярвате, но има... #Crazy
И аз покрай вас научих че и в България има такива места ooooh!

# 302
Добре дошли на попълненията към компанията на сериала и тук!  bouquet Hug

Аз наистина си почивам и разтоварвам така, споделяйки за сериала, радвам се, че удоволствието е взаимно. Peace Grinning

Това което споделих за Фериха е към момента.
Уви не се оказа толкова силна колкото нямам съмнение, че и се искаше. Rolling Eyes

Но поне според мен всяка една конкретна ситуация с нейно решение трябва да се разглежда и в контекста на много странични фактори и обстоятелства, и не за да се оправдава Фериха, не...а за да се "влезе в обувките й" /както се казва/ за да бъде разбрана.
От страни винаги изглежда лесно, просто, логично...ама не е. newsm78

Рени, Илда, много е тъжно това което споделяте, но наистина е факт, за съжаление в 21 век. Rolling Eyes

За мен тук не е толкова проблем да се спазва стриктно традиция/без значение на каква религия/ а да не е фанатична и сляпа, жестока и безмилостна към правото на човек да има права.  Mr. Green

# 303
Клоди, Hug сега ще напиша нещо, но твоя пост ме предизвика да го направя... Rolling Eyes на мен този свят, в който живее Фериха мога да кажа, че ми е познат до известна степен...Е, в малко по - различен вариант...и ако кажа, че в България има такива места, където има такива традиции като това да омъжат момиче насила, защото ще опетни честта на семейството си, сигурно няма да повярвате, но има... #Crazy
И аз познавам едно момиче, което ще я омъжват на сила.  Rolling Eyes Но те са си от Турция, просто са се преместили тук да живеят.

# 304
И аз познавам едно момиче, което ще я омъжват на сила.  Rolling Eyes Но те са си от Турция, просто са се преместили тук да живеят.

Не се съмнявам. До колкото знам и нашите баби на времето са ги женели за, който родителите им кажат. #Crazy

# 305
Систъра тази вечер сигурно пак е на купон  Laughing

Пожелавам ви лека вечер,а аз се отправям към леглото при моя "Емир"  Crazy  Mr. Green

Лека нощ и всеки да сънува каквото му душа иска  Hug  Simple Smile

# 306
Наде, страхотна снимка на Чаги определено съм като човечето когато видя някоя негова снимка полу-гол.  Laughing  Heart Eyes
Рая, много ми хареса написаното от теб и съм съгласна.  newsm10

# 307
Вани,  Hug лека нощ.

Ина,  Hug и ти ли си фенка на Чаги, а?!  Laughing

# 308
Марги Hugаз го казах заради годежа Rolling Eyesа иначе съм съгласна с всичко което си написала Peaceтрябва да не мисля за традициите им за да мога да гледам като на нормален филм Rolling Eyesи тогава се нервирам яко за постъпките на другите от семейството към Фериха #2gunfire

# 309
# 310
Чагитко ми звънял а  Mr. Green
да звъни колкото ще тази вечер ще се дърпам,
 ама вие си знайте че на кошиите срещнах Бали бей
метна ме на враня коня и в двореца
Тази вечер съм невярна, Чагитко да звънне на кака Ива Улусоева  Mr. Green

# 311
Може ли да ви помоля да ми кажете как се публикуват снимки че нещо не мога  Embarassed

# 312
Роси,  Hug
Скрит текст:
Тук всичко си пише: Как да поставите картинка в мнение? http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0

# 313
  • Pleven, Bulgaria
И аз не вярвах,че е възможно да се случват такива неща във времената в който живеем,но за съжаления нещата не стоят така като си мислим,че е правилно и нормално.
А за Фериха на този етап не мога да я оправдая за никоя една постъпка,просто не виждам какво я подтикна да изкаже всички тези лъжи и да извърши всички тези неща на себе си и на близките си в това число и Емир,най вече на него.Ше се опитам да се абстрахирам от това,което се е случило и ще се случи и ще споделя,което почувствах от последните епизоди 40-43
Когато им казваха за проекта,веднага се замислих,ами сага ако съдбата си каже думата и ги събере как ще се държат,Фериха дали ще може да е толкова твърда и да отрича очевидното,но пръст не има съдбата,а Емир той не остави нещата на случайността
и се опита да си върне Фериха,но тя пак прояви слабост.За мен това държание не признак на сила,да устоиш на любимия и да твърдиш,че не го обичаш при положение че лудо влюбена в него,а на слабост,защото много по-лесно е да си заровиш главата в пясъка и да изричаш лъжа,след лъжа че не обичаш  само и само да се обедиш сам себи си ,от колкото да се изправиш пред проблема и да намериш някакво решение.И тя предпочете да изрече най-тежките думи, за този момент,които Емир макар и обеден в чувствата и прие за верни и се оттегли.

Но еле и дойде акъла и разбра,че може поне да работят заедно и се противопостави на "изискванията" на Халилчо.А по-късно осъзна и ,че каквото и да е направила Емир е най-важното за нея и трябва да бъде там до него не зависимо каво е правилно...За тизи действия малко по-късно

# 314
Цитат
Ина,   и ти ли си фенка на Чаги, а?!  
Рая, и питаш?! Той и Юсуф са ми любимците обожавам ги просто.  Heart Eyes
Вани, лека нощ и от мен.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт