Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 57 ~

• 44 118
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
  • Някъде там
Здравейте  Hugи мерси за кафетата, и закуската.
Ирка, честит подпис.
Гледам сте дискутирали въпроса, кой се е борел повече за любовта си.
В началото смятах, че това е Емир на първо гледане, но преосмисляйки тяхната история и гледайки ен пъти серийте, стигнах до извода, че и двамата се бореха за любовта си, но по различен начин произтичащ от семейната им среда, в която са израсли и двамата.
Фери беше по-плаха, но на фона на семейството си тя рискуваше много за да бъде с Емир, докато той беше по-открит и по-явно изразяваше намеренията, действията и чувствата си, защото просто не се съобразяваше с никого освен с нея, а Фери се съобразяваше с един билюк хора около себе си и въпреки всичко се бореше  за да е с Емир, като най-трудна беше борбата й със самата себе си.
Лошото в случая е, че времето не беше добър другар за Фериха, колкото повече време минаваше, толкова лъжите й набъбваха, докато времето беше приятел на Емир и го излекува след като разбра истината за нея.

И аз съм на същото мнение  Hug Здравейте момичета  Hug Привет и на новодошлите  Hug

Ирка Искам и аз програмката ако може  Blush Честити ти гащурки  Hug
Deschet0 Много цуни гуни има  Heart Eyes
Ренка много вярно Joy Joy Joy Вчера шофирах,и имах чувството че съм на рали състезание,рязко наляво да избегнеш дупката,рязко на дясно че има друга,направо се уморих да се напрягам да не издрънча някъде  #Crazy #Crazy #Crazy
Joy Joy Joy Аз като карам моя изтръпва Laughingщото аз рядко се оглеждам за други коли като правя нещо изведнъж а дупки бол особено по кварталите  ooooh!как не съм се чалосала още не знам Mr. Green

Аз освен аватара да си сменя и да си сложа Халилудко и Пиги заедно Mr. Green
Рени  Joy  Joy  Joy Важното е да не те е страх като караш, а пък ако отнесеш няколко майни не им обръщай внимание  Joy
 Сутришната фри зарядка на Чаги е към своя край  Mr. Green

Хайде да ви почерпим малко мидички  Grinning

# 451
  • У Диспансера ...♥♥♥
Маргита и аз съм на същото мнение относно не взимай решения когато си ядосан,и да допълня,не давай обещания когато си щастлив,сега ме заинтригува и чакам с нетърпение,мнението ти за отвличането Hug

# 452
Добро утро и от мен  Simple Smile

# 453
Мераба, Hug немож са спи  Rolling Eyes

# 454
Аааа Embarassed... Сега прочетох, правите ги с програма: коя е! Да видим дали ще успея и аз newsm78

# 455
Гюнайдъъъън къзлар  Hug
Закуски, кафета, разсънващи индивиди  #Cussing out
кражби  на Чагито облизващ се и ядосан Ирка хем честито, хем ако ги нямаше щях да съм по щастлива  Tired ама нейсе
Аз се чудя откъде да го подхвана, да излизам ли да си стоя ли по пижама  newsm78
искам само да гледам Чагито и да слушам музика  ooooh! ooooh! ooooh! ей го детето с мазни ръце стои и ме чака да си допиша поста за да го измия  Naughty не е добре тази прансуска работа у мене ще се търси лек

# 456
Гюнайдъъъън къзлар  Hug
Закуски, кафета, разсънващи индивиди  #Cussing out
кражби  на Чагито облизващ се и ядосан Ирка хем честито, хем ако ги нямаше щях да съм по щастлива  Tired ама нейсе
Аз се чудя откъде да го подхвана, да излизам ли да си стоя ли по пижама  newsm78
искам само да гледам Чагито и да слушам музика  ooooh! ooooh! ooooh! ей го детето с мазни ръце стои и ме чака да си допиша поста за да го измия  Naughty не е добре тази прансуска работа у мене ще се търси лек

Май лек няма, аз чак сега изкарах детето от тоалетната Confused Thinking

# 457
Аз искам да попитам в кой епизод Емир изневерява с Руя newsm78м Защото много пъти гледах откъси от 2 сезон, главно сцените с Фемир, но така и не попаднах на тази..
Мислех, че е в епизода, когато Емир се прибра с едно момиче и видя Мехмет и Фериа да спорят в парка, но там актрисата беше друга Thinking Освен, ако след това не са я сменили newsm78

# 458
  • Pleven, Bulgaria
Аз искам да попитам в кой епизод Емир изневерява с Руя newsm78м Защото много пъти гледах откъси от 2 сезон, главно сцените с Фемир, но така и не попаднах на тази..
Мислех, че е в епизода, когато Емир се прибра с едно момиче и видя Мехмет и Фериа да спорят в парка, но там актрисата беше друга Thinking Освен, ако след това не са я сменили newsm78
29  да смениха я

# 459
  • У Диспансера ...♥♥♥
Невракова,ти може ли,чак си написала не пип че пляс,еееее скоро ще ни забраните и да го гледаме двете с набора ти Hug HugАма ние сме упорити като магарета на баир,да знаете Mr. Green  Един от любимите ми моменти,когато удря стената Mr. Green

# 460
добър ви ден  Hug
предполагам Ирчето ви е изпратила програмката вече  Hug
и една друга намерих аз в интернет направо и си ги правиш от клипчетата на youtube без да сваляш нищо http://gifsoup.com/ вече вие си избирате с коя да си правите  Praynig

# 461
Ирче ти що не си ги пускаш на high за да ги няма тия снежинки?

# 462
  • в подножието на планината
Марги,  bouquet

Наде, Hug нпълно споделям мнението ти... Peace

Релакс, Hug защо да не може да се спи... newsm78 затваряш очите и започваш да сънуваш Деймън... Mr. Green

Ганушка,  Hug Деми, Hug Рая, Hug

Нервакова, Hug Ивета, Hug ще ме уморите от смях... Joy

# 463
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ирче ти що не си ги пускаш на high за да ги няма тия снежинки?
  кажи ми как и веднага newsm78

# 464
  • в подножието на планината

Вяра, Hug благодаря за програмата!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт