Януарче весело се смее ,вече и да гука то умее - 2

• 29 235
  • 734
  •   1
Отговори
# 525
Адел , аз не ти разбрах въпроса. Питаш дали дърпаме кожичката при къпане за да се измива отвътре или дали заголваме въобще?

Аз лично заголвах без натиск до където може още след падането на пъпчето когато започнахме да го киснем в коритцето.Сега вече цялата кожичка си е отлепена , а всеки път при къпане я дърпам да измия отдолу да не се събира мръсотия.Мислех че за това питаш,но може би си имала предвид дали да заголваме въобще. Аз го направих  Peace

# 526
Здравейте момичета! Развали се малко времето и веднага скочи активността в темата  Mr. Green

Тони, всичко ще бъде наред! Надявам се след време да не помни нищо от болничния престой, че едва ли ще е като в 5 звезден хотел...  Tired И понеже ще се справи геройски, да му купиш цял шоколад!  Laughing

За количките, то се води кош за новородено и летен. Оказа се (понеже до сега не бях обръщала внимание), че всъщност моя летен кош има пълно легнало положение, но на дупето е леко хлътнало навътре (малко стои като кошчетата за кола).  newsm78 не знам дали го обясних правилно... При вас как е? Знам, че зависи от модела на количката, но ако има мама с подобен летен кош, ако може да сподели какво мисли да прави.

Да се оплача - вече 6-7 дни не е акала малката госпожица!  ooooh!  Пробвам и с масажи, и с Активия, но уви нищо не дава резултат. Мисля вече днес да ѝ дам 1-2 лъжички сок от круша или от ябълка, с надеждата, че като попадне нещо "ново" в коремчето, ще напълним памперса!  Tired

Тук днес е много слънчево, но пък има някакъв гаден вятър и се чудя дали да излизаме на разходка  newsm78 

# 527
Мерси момичета, и аз така мислех, че този т. нар. летен кош е за след 6 м. Има ли някой със Silver Cross количка? Ще се опитам да изкарам поне до 4 1/2 месеца в легълцето, но наистина ни е късичко вече.

# 528
Привет, момичета!
Anri, и аз съм с едни въпросителни за храненето. На АМ сме. Ядем по 130 гр. с по 6,7 хранения на денонощие. Понякога си изяжда всичко, понякога яде по 90, 100 гр. С кг сме напред - на навършени 3 м, Гери тежи 6800. Чудя се да разреждам ли яденето. Сега сме на поискване, но е точна като швейцарски часовник - на 3, 3 часа и половина иска да яде. Та не зная ... нека и другите мами да споделят как е при тях.
Хубав и слънчев ден от мен!  Simple Smile

# 529
Здравейте и от мен момичета   Peace 
И аз да мина на отчет вчера бяхме на консултации и най-поле ни биха двете ваксини държа се много геройски не вдигна температура пораснал е и вече 6200 кг и е 61 см  Party
За количките аз съм с такава   http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/29315   има пълно легнало положение както се вижда, а после се изправя на няколко степени  и е само с един кош, без кош за новородено този, който е твърд ,без този и за кола  (имам друг за кола, който е отделно) . Ние до преди 3 дена бяхме само на кърма, но много ми намаля от раз за един ден , сега се дохранваме  на почти всяко хранене,всеки път различно яде и сме на хипоалергичното мляко на фризо.
Хубав ден мамииии  thumbsup

# 530
Здравейте, момичета!

Честита месечинка на Максим (мама alllure), Никола (мама silvanka_84), Надето (мама didche77) и на Никол (мама tedi_t_). Големи да порастнете!

Ние днес също имаме празник, ставаме на 3 месеца, та по случай повода си направихме малка фотосесия Simple Smile Ето я и Косето, много сериозна:

# 531
Здрвейте майчета, да се отчетем и ние, че не сме писали отдавна...
Бяхме на консултация миналата седмица и сме качили 1кг и 4 см за 30 дни-вече Емо е 6200гр и 61см. Биха му ваксините...той рева...после спа  Laughing Вечерта вдигна малко температура и му дадох панадолче и се оправи много бързо.

Много сте хубави мамчета! На снимките изглеждате прекрасно-няма уморени очи Simple Smile Само така!

Честит месечинка на всички бебенца, родени днес!!!!

Ааааа, Тони, ти май тоя път не се шегуваш? Я си направи едно тестче набързо. И не се шашкай-може да се ражда скоро след секцио, само трябва да се внимава.

# 532
Аааа ,shellfish, тоя път мен ме обля студена пот. Никакви тестове!  #Crazy Ако ще става нещо да  става ! И все пак не ми се вярва , ама не е зле да ми дойде че да се успокоя  Praynig

Момичета , операцията мина , всичко е наред , дребния е изписан и всеки момент ще се приберат.Поболяло го  е като се е събудил и малко поплакал, но после устата му не спираше да дърдори. Държал се е много мъжки , сестра ми е разбрала че го е страх само от това , че му е треперила ръчичката докато го е водила към операционната.Браво на момчето!  Hug

Последна редакция: ср, 17 апр 2013, 19:49 от AtenaotnA

# 533
Наистина прекрасни бебета, прекрасни майки!

Тони стискам палци за малкия юнак. Не се притеснявай, наистина е рутинна процедура. Братлето също го оперираха, за да слезе тестикула в торбичката когато беше на 6 год. Сега е напълно здрав и сексуално активен младеж Grinning

А относно раждането след секцио, една мама роди второто си дете когато юлчето и беше на 1г. и 3месеца. Сега е бременна с трето Grinning

Честито на всички с повод и без повод!

Да споделя и аз за мерилки и теглилки - принцеса Ивон е 5,900 и 64см. на 3-месечна възраст.

# 534
kisela krastavichka, много хубава, нежна девойка! Много са й тъмни очетата като маслинки? Така ли се е родила или се промениха впоследствие?

Тука съм сложила една лентичка и от утре ще се меря всеки ден и спирам да похапвам между основните хранения, че мъжо вече ще ме смени за 2 булки по 40 кг.

# 535
  • Варна
kisela krastavichka, много ти е хубава щерката, с тези плътни устнички и големи очи, пу-пу Simple Smile

# 536
Maybelline, Boubou, благодаря за милите думи, момичета! И аз като Тони едно време не обръщах внимание на бебетата, а сега, откакто имам и аз гардже установих, че бебе грозно няма  Grinning Всички ми се виждат много сладки  Grinning
А очичките са си така от раждането, наистина черни като маслинки. Обаче нито мойте нито на таткото са такива, странна работа...  newsm78 Да видим като спрем да се кърмим дали ще се променят.

Тони, много ме впечатли твойто племениче, от малък се държи мъжки, браво на детето!

Boubou, успех с килограмите! И аз трябва да сваля 15 кг., ужас Sad

# 537
  • София
Тони, съжалявам, че малчето е трябвало да мине през това, но пък я какъв герой е излязъл!!!Юначе и половина, та и отгоре!!! Hug Вече всичко да е зад гърба ви!!!

Колкото до другото притеснение в момента, споко, то ще си покаже - пък и я виж вие какви прекрасни ги правите, а и всичко е до организъм Peace То нали знаеш, че и докторите се застраховат, като казват това за година-година и половина след секцио Wink Вероятно истината е някъде там!

И какво - спряха парното поголовно и веднага тати ходи да купи духалка, че малката бубка няма да я правим морж от сега Naughty То пък и стаята, в която спим, само сутрин я хваща слънце - късмет.

Ванче, въобще не виждам повод да се притеснявате с това тегло на отличници - вече с напредване на възрастта на малкото все повече започвам да подкрепям схващането, че ние, големите хора трябва да се водим по тях - те си знаят най-добре по колко да хапват, по колко да спинкат...а вече другите неща, които изискват нашата намеса и корекции тепърва предстоят Party

Честита месечинка на всички сладки бебочовци!!! Hug

# 538
Честита месечинка на малките-"големи бебоци"-да растат всички за радост на мама и тати.Моето момиченце яде все още само кърма през 3-3.5ч.,през ноща заспива късно към 00.00ч.събужда се към 5,понякога и в 4,зависи колко е яла последдото хранене.Когато е спокойна,няма колики, може да чи стои в леглото и 1 час.Сама се забавлява,докато мама свърши някоя работа.Имаме куче и почти всеки ден обирам косми.Има ли някоя мама дом.любимец ,как се справяте с хигиената?

# 539
Магнолия , имам персийски котарак. Относно хигиената - поддържаме си същата както и преди.Единствено не го пускам в стаята ,в която спим с дребния защото там са всичките му неща , активни гимнастики , кошара , шезлонг и не искам да легне в някое от тях. В другите стаи посещението на котето в близост до детето е под строг контрол , тъй като допреди да забременея с котето бяхме като залепени - спеше при мен , аз се грижех за него  - къпане ,сресване,хранене и т.н.  ... и сега усещам някаква ревност и се страхувам да не посегне на детето. Смятам че като свикне с присъствието му ще се успокои и вече няма да бдя като орлица , но за сега все още не чувствам че мога да му гласувам доверие. Относно останалото - косми и т.н. - принципно все още рядко оставям дребния да лежи някъде където не съм постелила специално пеленка или нещо друго.

Общи условия

Активация на акаунт