Януарче весело се смее ,вече и да гука то умее - 2

• 28 971
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
Добър вечер момичета Simple Smile
Кости много хубава тема си направила за бъдещите мами Simple Smile
Да ви питам.. вашите бебоци обръщат ли се от корем по гръб?
Моят шушон докато му правех масаж преди малко се претъркули и явно му хареса ... такъв смях настана... че чак се разхълца...
А обратното упражнение, кога трябва да се случи...от гръб по корем?

# 601
  • София
tweetyto_bs браво,обръщането от корем по гръб е от четвърти месец,така че Стели е подранил с цял месец  newsm32 smile3501 ,а от гръб по корем е към пети-шести някъде.Жорето все още само се опитва,но не го насилвам...като тичам след него ще ми липсва периода,когато все още не се е обръщал  Mr. Green

# 602
Дари ,и Косьо го прави тоя номер. Почват да стават опасни дребчовците вече.А днес открих още един номер.Като му се изплезя и той се плези и се хили  Laughing

# 603
  • sofiq
Кой още не спи Simple Smile май скоро трябва да измислим и за нас име на новата темичка моя хубавец още не ги умее тия номера но като му свиря с уста се смее gloria_calcar11 твоя Жорко май вече прави опити да седи Simple Smile айде лека нощ от мен
П.П някой утре ще излиза ли да чисти пред блока или в близкия парк

# 604
С удоволствие бих се включила в чистенето ама с дребен не знам дали ще стане  newsm78

# 605
Здравейте мами и беборани!

Stelito браво на мацката! Не се тревожи, че е по-гъстичко, това е от престоя в коремчето, дехидратира се, т.е водата от акото се извлича от организма.

Pepelqshka благодаря! Този блог го чета от както разбрах, че съм бременна с 2.
По повод слагането на гърда по-често - проблема е, че не знам по-колко изяждат и как да ги дохраня после.

За болничния от педиатъра - моят е 70 дни, педито изравни с последния от 45 дни преди раждането, т.е. зависи кога е раждането спрямо термина.

Kosty темата е страхотна!  bouquet Дано бъдещите мами го оценят Wink

# 606
Да ви представя Сабрина Изабел

и Давина Никол

# 607
Добро утро момичета!
Най-сетне и снимки на близначета в темата Hug
Bella Mama ,страхотни дунди са бебките.И си приличат.Близките ви бъркат ли ги? Mr. Green

За смеха с глас ,моята преди седмица се изсмя за първи път на баща си,а на мен на другият ден и до там беше.Правим се на маймуни да го направи пак,но не става номера.
За обръщането-прави го от гръб по корем.Само се гъне,надига.Даже вчера се беше обърнала докато спеше.Забила нос във възглавницата и спи.Уплаших се,че може да се задуши.Но забелязвам,че иска да спи по корем.
Кости,страхотна темичка си направила на новите януарки.Ама като са започнали нашите момичета,да напишат по нещо,да не им напълните темата,докато дойде ред да се записват новите Joy.Или пък да объркат темите и там да си пишат. Joy
.И да се наложи пак нова да правиш.Тогава сигурно ще молиш да не пишат в нея Mr. Green
Аз хич не ги разбирам тези отчетни,защо ние трябва да им направим тема,идея си нямам newsm78.Явно е някаква традиция.Да си призная никога не съм обичала отчетните теми в бг-мамма,това е първата в която пиша.Мислех ги за голям спам.

Вяра - А,според мен бебчето ти яде много малко.4 пъти на денонощие по 120 гр. си е много малко.Няма и половин л. мляко на ден.Трябва да изяжда около 700-800 гр.Като количество 120 гр. не е лошо,но това 4-ри кратно ядене е проблема.Опитай да въведеш още 1-2 хранения.Не чакай да се събуди сама през нощта.Пробвай докато спи да и сложиш шишето.,т.е. докато е в полусънно състояние.Моята така яде най-много.
Може би проблема е защото е била болничка,надявам се като се възстанови напълно да увеличи броя на храненията.
Какво АМ даваш?Да не би да не и допада?Пробвала ли си да смениш млякото.Педито какво казва за този проблем?
В Бг доколкото знам Милумил е мляко за капризни бебета.По калорично и вкусно.
Тук в Гърция има едно АМ  S-26 Gold(Кости го знае),много е хубаво.Дават го за бебета,които се хранят малко или наддават малко.Ако има кой да ти донесе или изпрати една кутия.
Но всичко това трябва да го решиш заедно с педиатъра на бебето.
Пожелавам ти бързо да отмине този проблем Hug

# 608
Добро утро ,момичета   food010

Bella Mama , сладурки невероятни!  Heart Eyes Heart Eyes

Evana, идеята с приветствена тема е новите майчета да се съберат там,защото ако я няма коя ще разбере, че е бременна и ще хукне да събира  и другите.А така ние ще ги съберем , приветстваме и ще предадем щафетатат , пък дори и да свърши новата тема вече те ще си я поемат , ще си я правят сами и ще си пишат сами.Не си ли виждала как е започнала нашата? Наистина си е традиция! Peace

# 609
Да си призная,не съм виждала как е започнала нашата Embarassed.Аз се включих късно.
А за записването,не го пиша с укор,шегувам се  Grinning Комуникацията в нета понякога е много неразбрана.За това са измислени еметиконите,за да покажеш настроението с което пишеш.
 За мен това  озъбено Mr. Green означава,че се шегувам. Peace

# 610
Evana , аз също го написах с усмивка по-скоро да обясня как го разбирам  аз  Peace Grinning
Наистина комуникацията с писане води до много недоразумения.
С мъжа ми не сме се виждали от 2 месеца , но понеже всеки ден си пишем мейли - поне по веднъж в седмицата сме скарани  hahaha

# 611
Здравейте,майчета!И аз съм януарка, на 21.01 се роди моята принцеса.Чета ви още от първите теми,но нямах възможност да се включа.Надявам се да ме приемете сред вас Hug

# 612
Добре си ни дошла  Hug

# 613
Добро утро и от мен Simple Smile
Bella Mama двете бонбонки са разкошни,да са ти много здрави и усмихнати Hug
Вяра-А  ние също сме изцяло на АМ и яде по 120 гр,но по 6 пъти на ден,през 3-3,5 часа,а нощем спи от 20-21 до 5-6 часа като се събужда по един,два пъти,но пие малко чай и пак заспива.А за захранването ми се струва много рано още.
Ние вчера изкарахме ужасен ден,много го боля коремчето пак,цял ден не спа,а вечерта след банята тъкмо мислех,че се е успокоил вече,но пак като се започна едно гърчене Sad и рев,даже не можа да се наяде милия,ами направо заспа като се успокои smile3524 и така чак до 5 сутринта.Но пък тогава се събуди усмихнат и доволен и хубаво се наяде.
Хубав ден на всички Grinning Grinning Grinning

# 614
Ау, какви принцеси си имаме само Heart Eyes Аз лично не виждам голяма прилика, или може би от снимките не си личи.

Предаването на щафетата наистина е традиция. Нали знаете, като в училище - старите пушки приветстват новите зайци Laughing

Маринела беше с това мляко, S-26 Gold. Хубаво е наистина, тя обаче не качваше много. При нея е до организъм, по принцип не качва много, нищо че сега яде постоянно. На такава възраст ядеше по 130мл готова смес, 5 пъти на ден, т.е. 650мл дневно. Е, не е много, но тя заспиваше в 20-21ч. и ставаше сутрин в 9-10 Grinning
Водете се по децата си, не се опитвайте да влизате в някакви определени граници, ако бебето не го иска  Hug

Ми6а25 добре дошла!

Общи условия

Активация на акаунт