Януарче весело се смее ,вече и да гука то умее - 2

• 29 236
  • 734
  •   1
Отговори
# 390
Ха здравейте и от нас
Режима - сутрин става в 7 - тогава стават каката и таткото и се обличат и тропат - няма как да не я събудят. После спи от 9 до 9.15 и после от 11-11.30 до 15-15.30 Вчера спа до 5.30. После към 18 спи до 18.15 и си ляга след банята към 20.30 - през нощта не се буди или се буди рядко - примерно веднъж в седмицата.
Гимнастика - преди всяко хранене, а най-много преди баня.
В последните две седмици много се забавлява на активната гимнастика - аз сменявам висящите играчки пре 3-4 дни и всеки път са и много интересни
Сутрин говори много - казва беее и гееее и чат пат ей Grinning
Вече успява да държи играчка сама, че и в устата да си я набута...а ръцете ги пъха чак до гърлото hahaha
Ами май това е, днес се очертава хубаво време...мисля да махам вече коша за новородено и да минаваме към летния вариант на количката , че сме без асансьор и много ми тежи 4 етажа с тоя кош

# 391
Добро утро момичета! Да ви предложа закуска?   chef

И ние много дърдорим, понякога цяла епопея прави  hahaha "Агиююююю" "алилююю" "аййеее" по половин час, ама "Нгуу" и "кхххх" са ни любимите думи  hahaha

Мимик, не е ли рано за летен вариант? Аз мисля да я слагам в него като направи 5, ама количката ми е на ABC Design, и летния не може да става напълно легнал  Tired

# 392
моята има пълно легнало положение и става. вече излизахме така, много е леко

# 393
Навън 20 градуса, а аз днес пазя форума...  ooooh!
Божидара е обявила бойкот, и не мога да я облека цял ден за навън!  Crossing Arms То не беше рев до посиняване, не беше блъскане... Сили и нерви вече нямам да се боря с нея...  Новото риалити "Укротяване на опърничавата" сме направо  hahaha То да се смея ли, да рева ли....  doh

# 394
Стеле , хич не съжалявай.Баш 20 градуса не е било.Поне не и в Бургас. Тук порядъчно си поприкапа , и без вятър не се разминахме. Така и така бях навън свърших някои работи около сватбата. Сега искам да попитам тези които са правили по-скоро сватби ,че ако има и бургаски булки най-добре бих си сверила часовника. Предлагат ми украса за ресторант + букет , ботонери и цвете за колата + украса за изнесен ритуал = 850 лв. Как ви се струва това? Става въпрос за около 120 гости.

# 395
  • sofiq
здр аз тия дни не съм писала при нас режима е горе доло следния къпане към 9 после папкане към 10;30 заспиваме до към 3-4 после пак в 6-7 и така през горедолу 3 часа а понякога поспиваме повече и всичко се обърква всеки ден се къпем с коспа че наща е много голяма за бодуването всеки ден е различно
AtenaotnA аз преди 5 месеца правих сватба имах 100 гости и за украсата на ресторанта без панделки и обличане на столове с арка букет и за колата дадох 200лв не знам колко е изнесения ритуал а украсата на чашите шампанското поканите си ги правих аз но сватбата беше в Димитровград незнам как са нещата в Бугас а какъв ще ти е цвета на сватбата някаква тема ще имаш ли много е вълнуваща цялата подготовка но с корем определено е по лесно отколкото с едно бебче но ще се справиш а имаш и време аз се оправих за1 месец айде лека вечер и дано слушкат бебоците  Simple Smile

# 396
Леле, вашите тамагочита имат режим Simple Smile) Като ми каже някой - по моето часовника можеш да си свериш, и аз отговарям - то и по моето можеш, ама не просто можеш - ТРЯБВА  Laughing
Иначе ние си лягаме към 7.3 -8, тогава и е последното хранене, и става пак към толкова. Понякога има леко нощно будене в 5, обикновенно за водичка, или ако е заспала докато е яла вечерта - похапва малко. През деня сме на волна програма - след хранене заспива понякога, но понякога си гукаме и приказваме до следващото хранене Simple Smile Хубаво е, че вече самичка си се занимава - с ръчички, с въртележка, та и като не спи пак мога да си върша работата по къщи Simple Smile Играчки още не хваща, или поне не задълго, се мис е струва, че вече и е време, как мислите ? newsm78

# 397
  • София/Правец
Момичета, извинявайте, че се намесвам така в темата ви, но имам няколко опаковки препарат за колики Лефакс останал от моя син. Не са отваряни и са годни още 18 месеца. Ако някой се интересува да ми пише.

# 398
Добро утро, момичета!  Hug Аз не съм писала отдавна, но чета редовно (тоя израз трябва да го има като емотикон отляво, май го има във всеки втори пост)
kremy811, надявам се малкия ти син да се оправя вече и да няма температура!  Hug Права си, че е най-гадно да са ти болни децата!
Аз последно писах, че сме болнички...еми стигнахме до болница с бронхиолит Sad Вече сме си вкъщи от известно време ама мен ме гони някаква психоза сега, все навличам детето, да не "настине"  Crazy И май го претоплям...дано ми мине и на мене стреса, че наистина беше много гадно. А някои сестри как се държат ако знаете....нямам думи.  #2gunfire Идва и му слага антибиотика в абоката на ръчичката за има-няма 10 секунди...а то така боли! Колко му е веничката на толкова малко бебе! И то естествено ревва от болка, а аз му държа ръчичката да не мърда докато й слагат лекарството...Кажете ми за къде бърза тая жена! А имаше 2 други сестри, дето като бяха на смяна и идваха за лекарството, го слагаха по 5 минути. И понеже беше в 12 през нощта, някой път детето спи и не се събужда, толкова леко го слагаха. И така, има хора и хора...

Ние вчера за първи път открихме, че ръцете освен да се дъвчат, могат да свършат и някаква друга полезна работа  Joy Както си лежа и почна да си удря играчката на количката и о, чудо! тя мърда и дрънчи!  Crazy  И както й се спеше и се прозяваше така се разсъни и такова дрънкане настана  Joy
Играчки още не хваща, или поне не задълго, се мис е струва, че вече и е време, как мислите ? newsm78
Antri, и ние не хващаме играчките, но според мен не може да се каже дали е време, всяко бебе си прави откритията с неговата си скорост, отделно че и възрастта им е различна, а при бебетата разликата от 2-3 седмици е огроооооооомна  Grinning
Навън 20 градуса, а аз днес пазя форума...  ooooh!
Божидара е обявила бойкот, и не мога да я облека цял ден за навън!  Crossing Arms То не беше рев до посиняване, не беше блъскане... Сили и нерви вече нямам да се боря с нея...  Новото риалити "Укротяване на опърничавата" сме направо  hahaha То да се смея ли, да рева ли....  doh
Стели, а аз си мислех, че само при нас е тая борба! И ние сме така, като тръгна да я приготвям за навън и почва един страшен рев. Може би не й харесва космонавта, много й ограничава движенията или й става много топло с него... Thinking Иначе навън се успокоява. Айде дано Бобето днеска е в настроение за разходка, дават го още по-хубаво време.  Wink

Аз се олях с писането, айде спирам, хубав ден, момичета и приятни разходки!

# 399
Тони, сватбата ми беше точно преди година, но в Димитровград. Агенцията ми излезе 450лв., като в това беше включено Видео и снимки (отделна фотосесия и общо от сватбата) , украса на булчинската маса ( ресторанта е нов и нямаше нужда от украса по столовете /на стол мисля, че взимат по 3-4 лв./ на гостите и по масите), арката и едни такива колонки отстрани украсени, през която минават младоженците ( в ресторанта), платното по-което минавате също, ритуала ми беше изнесен в лятната градина, но май нямаше специална украса  newsm78 , чашите си бяха от ресторанта и не са имали панделки по тях, букет на колата, който се слага също, но той беше от изкуствени цветя. Моя букет си го бях поръчала отделно (орхидеи с момини сълзи, уникално ухаеше на пролет  Heart Eyes ) и ми излезна към 30лв. Бутониерите ( те са само за родители, кумове, братя, сестри, баби и дядовци) не хвърлят пари, понеже са малко  бройки и струват стотинки. Тях и подаръчетата за гостите ги взимах от Асеновград направо ( тук няма избор). Забравих да кажа, че беше 160 човека. Ами друго май не влизаше в тези 450лв, или поне не се сещам сега.  Thinking  А, ето ме и мен!  Blush
Скрит текст:

# 400
ХЕ ХЕ
и ние не се обличаме с кеф ...като се стигне до якето и настава едно сумтене, едно сърдене, скандали
Иначе гола може - даже и навън ако може гола - най добре!

# 401
Добро утро и от нас.Кисела краставичка съжалявам,че сте стигнали чак до болница,разбирам прекрасно ужаса който си преживяла.С този въпросния мой син на месец бяхме в болница с бронхиолит и до годинката ни се случи още няколко пъти.И да кажа как от параноя да не се разболява и до ден днешен го обличам много,а той е шишкав и хептен се поти.От вчера е по-добре,гаден вирус беше.Сега изтръпвам при всяко кихане или закашляне на Катито,толкова съм наплашена,буквално всеки ден се моля да я опазя здрава,че големите пият хапчета и сиропи без проблем,но пази Боже това бебе незнам как бих го лекувала,сигурно ще откача.Хайде да мислим позитивно,а не от сутринта да се плашим с болести.Тони непременно снимки от сватбата да има тук.Аз толкова деца имам,а как веднъж не се омъжих незнам Joy,не ме искат сигурно.Поне този път имам предложение,което хич не е малко Joy.Та това от нас за сега.Целувки и прекрасен ден Hug

# 402
Стеле , прекрасна си!  Heart Eyes  Hug А на фона на тази лилава нежност отзад....направо нямам думи!
Момичета , явно в Димитровград стандарт е много различен.Все бях чувала че Бургас е най-скъпия град , но чак пък толкова.... На мен до момента сметката ми е следната - видео - 400 , фото - 250 (без албума) , DJ- 400 , музиканти пребулване - 160 , църковен ритуал - 120..... Да продължавам ли въобще  newsm78 Затова 850 за всички украси ми се струват разумно , но все пак исках да проверя при другите как е било , но явно само с бургазлийки трябва да сверявам ,че то разликите очевидно са огромни.  Shocked

# 403
Тони аз се омъжвах през 2009г. и нещата от тогава са поскъпнали доста.Честно казано и на мен ми се струва добра цената. Аз нямах кой знае колко украса и тогава платих мисля 450 лв само за украсата на ресторанта.Видеото и фотото ми се струват доста,но пак казвам моята беше отдавна.Иначе в Бургас имам чувство,че е най-скъпо.Смятам,че цената ти е добра за всички украси (цветята в тоя град са ужасно скъпи) smile3511

# 404
  • Варна
Играчки още не хваща, или поне не задълго, се мис е струва, че вече и е време, как мислите ? newsm78

Слагай му ги ти в ръката играчките и така с времето ще започне да ги задържа. Не го чакай само да сграбчи нещо. Моят син много се кефи на едно малко платнено слонче, ама вчера тръгна да го лапа и ме е страх да не се задави, затова му давам пластмасови дрънкалки и гумени играчки за баня.

Общи условия

Активация на акаунт