Януарче весело се смее ,вече и да гука то умее - 2

• 29 236
  • 734
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте момичета!
Креми ,Борис е страшно красив , пу -пу да не го урочасам. Ще реди мацките на опашка  Laughing
Да ви кажа моя "кротък" Константин днес направо ми разказа играта. През цялата разходка -рев.Изправя го и започва да се хили . Страшно чудо! Иска перманентно внимание иначе почва да се криви. То така с едно дете и без мъж , а и сега като живея при нашите и  не е цялата домакинска работа за мен , имам ужасно много време за него и това явно не се отразява много добре за бъдещото му възпитание! Купих и активна гимнастика днес , въпреки че хич не ме слушаше. Иначе да се похваля - днес най-накрая се престраших да кърмя навън.Метнах една пеленка и в парка на пейката.Ми то до никъде не мога да стигна за 3 часа че и да се върна.Днес беше много топло - смених и 2-3 памперса в количката. Май така ще го караме лятото.

# 436
Леле, Креми, какъв красив мъж лъщи от тези странички  smile3501 Много зареждащи снимки:)
Нашата мома също понякога спи с отворена уста, но предимно като и е пълно нослето. Има си постоянно по някое сополче, но веднъж дневно като мина със СТеримара и прахосмукачка, и после цял ден няма проблеми Simple Smile Не се притеснявайте за гъргоркането - не винаги е от сополчета, на мъниците още не са им оформени носните хрущялчета, и се залепя тук-таме нослето, затова гъргорка. Бистрите сополки също са нещо нормално, ако е по-прашно /както у нас, на Цариградско живеем Sad/ може и малко по-мръснички да са, обикновенно с пръскане на разтворче веднъж дневно сичко трябва да се чисти.
Boubou - не съм се зачела, че си имала притеснения за цитото си, но по такива теми пиша аз, че като видя хубав резултат от намазка, и много се радвам, та - честито! Simple Smile

# 437
  • София
shellfish мерси  Hug днес точицата се е посвила на 1/10 от това,което беше вчера,иначе идва скоро комарния сезон ooooh! и ще трябва някакво спрейче против насекоми да взема. Naughty
kremi85 много красив беб и с много буйна коса  Heart Eyes  bouquet

# 438
gloria_calcar11, аз не взех отношение по пъпчицата, защото не виждам снимката. Незнам дали само аз или и другите не могат да я видят, но добре че изчезва. Може и да го е рапнало нещо. Аз няколко пъти виждах паяци по стената у нас. А и мини пъпчици съм виждала по бедрата, но пак незнам дали е като вашия случай.

Утре отивам на работа за 6 часа и татко ще гледа бебе. И пак ще трябва да папка изкуствено мляко. Дано всичко мине ок!

# 439
  • sofiq
Благодаря ви момичета за хубавите думи ако остане със сини очи ще е голям чаровник незнам как ще го опазя   Simple Smile
Antri ти да не си от Дружба че аз съм и си търся друшки за разходка покрай езерото айде лека и спокойна нощ  newsm46

# 440
  • София
Boubou ,на мен картинката с пъпчицата ми стои  в процес на зареждане newsm78 ,хммм ...обаче сега  съм на лаптопа,а я качих от настолния,не знам дали има значение това newsm78 Но сега Жорето си е ок,паяци поне в нас не съм виждала,ти много рано се връщаш на работа,браво макар и бебко да ти липсва в тези часове пък си съвременна работеща  мама atwork

# 441
Евана под душче какво имаш предвид? Аз капвам по няколко капки.

LaughingТака де,няколко капки.Ама за тези малки ноздрички си е цял душ.
Аз имам аспиратор на чико,обикновен,като помпа,но още не съм го ползвала.С клечка за уши почиствам ако видя,че има нещо вътре.
И аз така почиствам. От около две седмици всяка сутрин е със секрети.

Въпрос към Пепеляшка (и не само):
Малко съм се притеснила. За последния месец Ивони е качила само 350гр. Яде както обикновено, жизнена е (дори повече от нормално Grinning ), не изглежда гладна. На няколко пъти се опитах да дам добавка, но не ще. Ако беше гладна щеше да го пие, колкото и да не го харесва.
Дръпнала е обаче с 5 сантиметра, да не би в ръста да е избило newsm78

Още нещо притеснително - сменяме по 3-4 памперса на ден, само! Не са ли малко? С каката вече не си спомням как беше. По колко памперса на ден сменяте?

Креми много ти е готин господина! От моми да се не отърве!
Моята не спи с отворена уста, досега не съм забелязала.

# 442
Добро утро на всички!

Времето се очертава да е лошо днес - така че нашият план е да се разходим в Джъмбо;-)
Креми страхотен е малкия! Направо се чудя как се занимава сам след сън Shocked При нас е първо рев за храна, даже не си е отваря очите едната... Играта и гукането са после baby_neutral А тирамисуто - изглежда много апетитно Party

За нослетата - и нашите се запушват, т.е. имат секретчета, бели. С помпата не се справям и за това съм си пригодила една кибритена клечка за пури (по дълги са от обикновените), заоблила съм крайчето и оформям памучето на края, но доста по-тънко и по-дълго от клечка за уши. Потапям във физиологичен разтвор или преварена вода и обирам секретите.Така няма стрес от помпата и става супер бързо, няма задавяне.

Ръцете и на двете са в устата, лигавят се и балончета има даже. Затова пъхам бибите, че иначе ще си стигнат сливиците #Crazy

При нас коликите продължават, но от вчера давам нещо,което очаквах да ми донесат от Англия. Намерих в Индийския магазин във Варна (хранителен, не за дрехи, намира се на Мария Луиза) Казва се Gripe water. Смятам да го ползвам и за напред при захранването и новите храни.
Незнам дали от него - снощи сме спали от 21 до 5:30 тази сутрин Rolling Eyes

Пожелавам на всички прекрасен неделен ден!  bouquet

# 443
Antri ти да не си от Дружба че аз съм и си търся друшки за разходка покрай езерото айде лека и спокойна нощ  newsm46
Не съм от Дружба, но живея точно до Окръжна болница... Там местата за разходка не са ни много, така че ежедневно се натоварваме на автобусче с нисък под, и - накъдето ни видят колелата - Заимов, Докторска, Борисова.. Та нищо не пречи и до езерото да се пуснем:)

Я и останалите майчета по софийското поле да си обменим идеи за най-добрите бебешки паркчета Simple Smile

# 444
Добро утро мамчета!!! Днес моята принцеса става на 3 месеца,та затова да ви почерпя макар и виртуално. То май и без това повечето сме на диета,така че само това ни остана Laughing Ние сополки каквито описвате нямаме. Исках да ви питам вие активна гимнастика ползвате ли? Мисля да и купя,обаче тя изобщо не се интересува от въртележката над кошарата и се чудя да не стане така и с гимнастиката.  Thinking Хайде приятен ден и дано да е хубаво времето за разходки 1stroller

# 445

Вчера му я взех , много й се радва ! Wink

Честита ви месечинка!   bouquet

P.S. Йоги , цакаш ни с пластмасови бонбони,а?  Laughing

Последна редакция: нд, 14 апр 2013, 10:52 от AtenaotnA

# 446
Хахаха doh даже и не съм забелязала,че са пластмасови hahaha Просто ми изглеждаха вкусни.Ами аз се грижа за фигурите ви даже и виртуално Laughing

# 447
Тони, ама много е хубав! Simple Smile Много чаровна усмивка! Simple Smile

Кости, и аз подозирам, че сме наддали само 400 г. в последните 4 седмици (според моя кантар), но официално ще ни мерят в четвъртък и ще видим със сигурност. Мисля да не се притеснявам предварително.

# 448
  • sofiq
здравейте  Тони голям сладур е Косьо
Kosty ние от началото не растем на кила а само на ръст сигорно ще ставаме я волейболисти я баскетболисти а за памперсите не ги броя но повечето са ни наакани по 3-4 пъти акаме
и сега и аз да питам нещо които знае да сподели ние като  акаме  много се напъваме и такмо мисля че е готов и той продължи а накрая винаги го изкарва като пяна иначе си е жълто тази пяна нормална ли е  че се плаша а няма признаци да се чувства зле само на кърма сме
айде лек ден ние отиваме на разходка  1stroller

# 449
  • Варна
Аз пък имам чуденки със обличането за разходки  newsm78  Бях споменала преди време, но никой не ме отрази.  Crossing Arms Предполагам, че всички знаят принципа за обличане на бебе "както ние сме облечени + един кат дрешки", но реално как стоят нещата? То при 20 градуса, аз излизам навън с много тънка блузка с дълъг ръкав, или 3/4. По тази логика бебка трябва да е с боди + блузка, и панталонче? И като спи - завита с одеалце. Все си мисля, че или много го навличам детето или пък е прекалено разголено   newsm77  Ще помоля да споделите вие как обличате бебетата навън?   Tired

Стеле,
Понеже ние живеем във Варна, а тук температурата "усеща се като" е много по-актуална от това което показва прогнозата (заради вятъра). Че като го дават да е 17С, а то се чувства примерно 12-13С, го обличам с боди с къс ръкав, тънка блуза с дълъг ръкав и тънко яке. Надолу винаги е с чорапогащник, понеже много рита и си събува чорапите и терличките, да съм спокойна, че не са му голи крачката и някакъв мек панталон или долничка на анцук му обличам. Отгоре му мятам едно одеалце, ама той непрекъснато го изритва, тъй че можем да го смятаме само по дрехи...Майка ми все вика "ама не е ли много леко облечен, да му метнем още нещо", ама аз не искам да ми се изнежва детето. Тука като духне малко повече и веднага ги окепенчват с наелоните...Преди няколко дена на 10-12 градуса се наложи да го съблека чисто гол насред Морската градина, защото се изака мега много и просто нямаше как Simple Smile Леле, ако знаеш как ме гледаха, все едно извършвам убийство  Laughing А той малкия се смее и се радва на слънцето Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт