София - Западен парк, Красна поляна, Разсадника, Илинден

• 24 226
  • 298
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Здравейте,
Казвам се Недка и до края на май месец очаквам да се роди първото ни дете. Живея в Красна поляна при Вероната. Обръщам се към вас с един въпрос:
Къде и при кой педиатър да запиша детенце? Живея отскоро в района, а и до сега не ми се е налагало да ползвам услугите на такъв лекар.  newsm78
Очаквам отговори, ако е неудобно и отговоритв ще задръстят темата ви може да ми пишете на лични както и на nepurleva@abv.bg..
Благодаря предварително.

# 211
  • София
Благодаря на vpam за инфото   bouquet
Ще чакам още мнения. До пощата в Красна поляна в медицински център Медик някой ходи ли?

# 212
pipince теб съм те виждала в парка , но не се познаваме лично .
Аз си вися при "разбойниците"  Wink настоящи Би-дамани бивши рейнджъри ...  на трите пейки в началото на парка или на пейката до локвата  Embarassed, а ти си имаш компания за разходките  newsm78 .

# 213
nMihailova аз ходя в Медик до пощата в Красна поляна.там сме при др.Мицева и смея да кажа че съм доволна.нямам забележки поне за сега.ДУДКА аз често минавам покраи Беболини-кафето,няколко пъти сме сядали там,тъи като съм в тая част на Красна поляна.хаиде рзбираите се за среща да се включим и ние,въпреки че никои не познавам от вас или поне така си мисля,да се надявам че ще се престраша да доида newsm12 newsm03

# 214
... за среща да се включим и ние,въпреки че никои не познавам от вас или поне така си мисля, да се надявам че ще се престраша да доида
Ние не сме страшни Wink ще радвам да се запознаем Simple Smile

# 215
Никой вече не пише в нашата тема ! Sad
Дано сега като завали да се появите мами от квартала Simple Smile

# 216
  • София, Западен парк
Права си, като е хубаво времето всички са навън. Никой не пише. Ние с малкия гледам да сме колкото се може повече на въздух, в къщи - само работа...

# 217
аз да се "похваля" - вече съм на работа...  Cry Супер гадно ми е и още не мога да включа да работя - само си ровя из форума...

Така че децата вече се разхождам само с бабите навън...  Confused

# 218
  • София, Западен парк
Някой знае ли къде е тая борса, след околовръстното, до Нестле? За бебешка борса става в-с - пюрета, дрехи и т.н.

# 219
Здравейте и ние вече се разхождаме в Петър и Павел, но по -често съм на кефето или обикалям.
Никой вече не пише в нашата тема ! Sad
Дано сега като завали да се появите мами от квартала Simple Smile

Vamp, аз съм те виждала  Mr. Green
разпознах те по количката  Joy

# 220
  • Paradise
pipince теб съм те виждала в парка , но не се познаваме лично .
Аз си вися при "разбойниците"  Wink настоящи Би-дамани бивши рейнджъри ...  на трите пейки в началото на парка или на пейката до локвата  Embarassed, а ти си имаш компания за разходките  newsm78 .

и що не си се обадила??????????
Аааа, другия път, като ме видиш, да се обадиш Simple Smile Simple Smile Simple Smile

В център "Медик" ходя аз на лекар, че ми е в съседния блок, ама детето не посмях да го запиша при Мицева Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 221
и що не си се обадила??????????
Аааа, другия път, като ме видиш, да се обадиш Simple Smile Simple Smile Simple Smile

В център "Медик" ходя аз на лекар, че ми е в съседния блок, ама детето не посмях да го запиша при Мицева Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

А как ти е името или да викам "Пипинце , здрасти аз съм Веси / vpam / " ...  ако пък те объркам , какъв смях ще падне ...

И защо да не е при Мицева ? Какво й е ? Дай още малко информация / може и на ЛС/ .

# 222
Здравейте!
И аз да се разпиша тук - аз съм от 59 блок, до 135 у-ще...с me4eto сме съседки, но едва ли съм обръщала внимание, не познавам никого в района, тук съм от както се омъжих миналата година ...  Grinning
То аз още съм едва във втория месец..., ама хубаво е да поддържаме връзка, нали... newsm78
Весел ден и усмивки   bouquet

# 223
  • Paradise
Vpam, писах ти на лични Simple Smile

# 224
Някоя мама разхожда ли се в Западния парк, ама почти до входа му откъм Сливница?

Общи условия

Активация на акаунт