Сега се чувствам като изцеден лимон
и само чакам бебка да заспи и полагам канче незабавно.Тя милата от 2 дни не ще да спи през деня - комбинация от запушен нос и растящи зъби,няма да ви разправям какъв купон е.А и неспането нощем,простоооо 
Добре дошли на всички! Поздравлевия Kabiv! 

Кабив-поздравления за новата теми4ка
Както винаги- справила си се чудесно.
.Пък после- ще ви пиша за какво става дума.Ина4е - и аз както винаги по това време съм на работа
Дари тази нощ отново се размрънка за папкане към 3.30,но преди да излеза- към 5ч се размърда и аз отново й предложих папане.За щастие- прие.Надявам се тази сутрин да поспи пове4ко
Снощи я къпахме малко по-късно - към 21.30 и папка след 22ч.Надявам се всеки ден да влезе в някакъв удебен за мне график
ЛЕлее- явно наистина ме гони голямо недоспиване и умора.Дано час по-скоро влеза в ритъм.
албум4е тук.Дори имам снимка на бебка с мен на работното място ден преди официално за запо4на работа
Когато я вкарах в моята стаи4ка- тя заспа на момента

Работих до последно от дома си, а на работа бях до края на януари. Веднага след като ми изтече болничния бях отново на линия. Както казва майка ми "програмистка му работа". В момента мъничето е при свекърва ми, имаме наета гледачка, а пред 50% от времето с гледачката е и лелята на съпруга ми. За мен най-щастливите дни са петък, събота и неделя, когато ги прекаравам с Дарчи-буболека 

.От сутринта са ме налегнали едни задачи та не остана време , но сега да се отчета и аз. За албумчито съм ЗА
.
.
то вярно че изглеждаме по големи ама сме дребосъци още
.
Препоръчани теми