Вече в ОФИСА сме двама - носи ме в сърцето мама

• 14 708
  • 288
  •   1
Отговори
# 30
Kabiv, детските се дават от месеца , в който подадеш молбата, а не от датата на раждане, така че побързай за да не ги губиш ( не че са много, ама защо ще подпомагаме държавата точно с детските надбавки). Трябва да подадеш молба, до районата секция "Социално подпомагане" и дохода ти за последните 12 месеца включително за месеца в който подаваш. Ако нямаш сключен граждански брак, подаваш само твойте доходи (семейство се водите ти и бебето). Сумата съответно се дели на две и не трябва да надвишава 200лв. на член на семейството.

# 31
  • София, център
...Трябва да подадеш молба, до районата секция "Социално подпомагане" и дохода ти за последните 12 месеца включително за месеца в който подаваш. Ако нямаш сключен граждански брак, подаваш само твойте доходи (семейство се водите ти и бебето). Сумата съответно се дели на две и не трябва да надвишава 200лв. на член на семейството.
Бруто!Тези на които те осигуряват!

# 32
Супер! Ще стане работата с детските, значи, защото се осигурявам на по-ниска заплата и отговарям на условията. Благодаря ти, valshebnica, за отговора Hug
Много съм доволна от днешния ден. Подстригах се, направих си и прическа и на козметичка ходих... въобще, преведох се във приличен вид. Купих си и нови дънки. Абе-е-е поглезих се малко и се чувствам много хепи Party

Аа, щях да забравя ... Тази папка ("Офис мами - октомври 2006"), която я направих в нашето албумче е колкото да има нещо там. Моля ви, не се чувсвайте длъжни да слагате снимките си точно там. Ако ви харесва повече си направете нови папки Hug

Последна редакция: пт, 20 окт 2006, 21:54 от Kabiv

# 33
Ей, приветчета!
Аз съм от тези позагубилите се напоследък, обаче от работа ми излиза душицата Whistling , а от недоспиване покрай нашите 2 върха на 2 зъба скоро съвсем ще се зомбирам...  Twisted Evil
Аз май и преди ви се оплаквах, че моите хубавици, дето са ми подчинени, такива са ги натворили, доакто ме е нямало... И сега, понеже съм много отворена и не си седях дома до декември, ще трябва да има оправяа бакиите, че като вече съм на работа, пак аз нося отговорността. Онзи ден шефът ми ми каза по въпрос на една тяхна грешка от преди да се върна: "Ами, не си създала и оставила организация на работата, която да фунционира безпроблемно и без теб"... Thinking

КАбив, сори, че не съм ти звъннала още, обаче последните 10-на дни дори не съм обядвала - залепям пред лаптопа в 8.30 и отлепям в 17.30, за да тичам бързо вкъщи, че бебчко си го виждам за по 1-2 часа и мнго ми липсва... Аз сега в понеделник заминавам за чужбина за 4 дни и това е първият път, когато ще оставя Преско за толкова време и ще съм толкова далеч, на другия край на Европа на север... Кабив, какво ще кажеш като се върна, да седнем на един брейнсторминг, че и аз ще имам да правя маркетинг плана за годината... Та може да си помогнем взаимно  friendship

# 34
 hit

smile3514

smile3511

newsm61

Какво още да кажа за моя интернет доставчик ?!!?!? нямахме нет 2 седмици и каква върволица прошляци се изниза през нашта скромна обител опитвайки се безпомощно да го оправят, и не успяха. сега в резултат на тяхната тъпота и нашта гордост, с мъжо се изпокарахме и не си говорим. добре, че имаме само една стая в гарсониерата, иначе сигурно щяхме да се изнесем и в различни стаи.

на всичкото отгоре ми се прецака колата и 2 дни ходих с автобус. Първия път ми стана токова лошо, че помолих шофьора да ме пусне да сляза и тръгнах пеша, направо 3 м бременност получих. Не знам как оцеляват хората в градския транспорт. Сигурно съм голяма лигла, но ако трябваше да пътувам с 72 всеки ден, просто нямаше да ходя на работа. ДА ЖИВЕЕ newsm01

Кабив, за детските знаеш ли къде трябва да отидеш(където и за 200 лв за раждане)? (ЛС?) И аз официално съм сама, освен това живея в младост.  официално изкарвам по 300 лв  на месец, така че май ми плащат по 18 детски, (не съм проверявала сметката).

пак КАБИВ благодаря и за албума, точно това имах и аз пред вид, но нямахме нет, не можах да го направя. Само не разбирам защо те няма с твойте Ники-вци там? аз слагам мойта снимка  с Кайо.  ХАЙДЕ ВСИЧКИ МАЙЧЕТА,   typeuu качете по някоя снимка и вие. Каквито сме заети всички, невиртуално не знам дали ще намерим време за среща, но поне тук да се видим. както се казва: ПОКАЖЕТЕ СИ ГАРДЖЕТАТА !  kyllmg

Не намирате ли, че от както имате бебе, проблемите в работата вече не са ЧАК толкова светопомрачаващи? Пожелавам ви да си го спомняте всеки път, когато ви дойде да удушите някой работещ наблизо .... 

Борива, успешно пътуване и възползвай се максимално от непрекъснатия нощен сън в чужбинския хотел Simple Smile Приеми го като почивка в странна форма.  Стискам палци да изкараш много парички за твойта фирма Simple Smile

Хайде до скоро, много ви обичам всичките и много ми липсвахте в тези безнетни дни.

Целувки на всички бебоци. 

Последна редакция: нд, 22 окт 2006, 00:49 от kalina na kayo

# 35
Здравейте,работяги! HugАз съм пак на работа,но за малко.ДА се включа и аз в помощ на колегите в този извънреден работен ден CrazyТази сутрин станахме и набързо се оправих за да дойда на работа.Тъй каот не знаех каква е ситуацията с отцепените райони заради изборите,тати и бебка ме докараха на работа Laughing.ПОсле ще им се обадя да дойдат да ме вземат.Ох- дано времето е хубаво,4е като се прибера следобеда да излезем на разходка в парка PraynigИна4е свеки днес по някое време трябва да се завърне при нас.Само дето още не знам кога Tired.Абе- ще имаме поводи за разходки напред- назад и до гарата Grinning.Хайде сега ви казвам 4ао и ви желая хубав,слън4ев и усмихнат по4ивен ден!  bouquet

# 36
Здравейте работещи мамета,
аз също съм от малко позагубилите се, но последните две седмици имах доста работа, надявам се идната да е по-спокойна Praynig
Kabiv, поздравления за страхотната темичка  bouquet
Аз за спането не мога да се оплача, ставам по 1-2 пъти на нощ. Около 4-я месец Кало си спеше по цяла нощ, но малко преди 6-я си върна нощтното хранене, но аз да си призная и не правя опити да го отказвам, мисля, че когато е готов ще се откаже сам, както го направи към 4-я месец. Но вероятно мисля така, защото не ставам по хиляда пъти на нощ де да знам Simple Smile

# 37
Хайде и аз да се разпиша, че ви позабравих! Вече 3 дни чмета по малко когато имам време и на много хора исках да отговоря, ама.... Сега се сещам само за е ангелова - тя май сподели, че има желание бебо да го гледа свекъра.... Та значи.... Баща ми помагаше в отглеждането на детето на сестра ми и се справяше повече от перфектно. И когато иван беше на 3 месеца трябваше да замина в командировка на морето за 11 дни и майка ми в това време и се налагаше да пътува в провинцията та ролята по отглеждането на бебо бе поверена на татко /мъж ми не се справя определено много добре и му поверявам иван само "Почасово"  Joy/. Та... като се прибрах със свито сърце заварих най-добре гледаното бебе на света! По телефона непрекъснато ми казваше как всичко е наред и няма проблеми, но Иван е плакал много и му е създавал много главоболия, но баща ми се справи геройски. Сега чат-пат пак му го оставям и съм напълно сигурна, че ще го гледа отблично.... Майка ми все го бъзика, че сега наваксва, защото като сме били малки аз и сестра ми въобще не се е включвал  hahaha. Та така...
Иначе в офиса е класическа лудница - готвиме годишнина на телевизията и мисля, че ще откача... Целият офис се променя за празника, реди се изложба от фотоси, сменят се декори и аз като майка квачка обикалям и се пробвмам да въдворявам ред - гадна работа.
И да се похваля - ще влизам в борда на директорите на една голяма софтуерна компания... Много съм щастлива защото все пак това си е един голям +, когато си на 28 години и пишеш още CV... Ролята ми ще е почти фиктивна, ама кой ще знае за това  Joy... Иначе облагите няма да са кой знае колко, освен че ще имам още регламентирани доходи, защото мен ме осигуряват на сравнително ниски пари за ръководен служител и ако реша да тегля кредит с тея пари доникъде... И прехвърлих официално майчинството на таткото, та сега той се води с грандиозен доход от 160 лв та съвсем доникъде и ще ме гледат странно по банките...  Та съм си почти щастлива!!!
Хайде да приключвам, че аз пак съм в офиса и тея кретени пак омешаха тотото!

# 38
  • на правилното място, в точното време
Ger40,   bouquet поздравления!!!! Това е доста впечатляващо, за което   bouquet  bouquet моите поздравления!Успех с новите предизвикателства!!!

# 39
Здравейте ,работещи мамчета да ви се представя и аз-Илияна .На работа бях да последният ден работя в семейната ни фирма.От раждането съм ходила 6 пъти на работа , а през останалото време по телефона .
Наистина ми е много мъчно като оставям Сашко той е още толкова мъничък,но поне мога сама да си решавам кога и за колко време да ходя.Днес накърмих в 9ч. на бегом в офиса върнах се в11,30 преобуване папу и хоп обратно в офиса дакото татито ни е в почивен ден.
Сега ще почета и предната ви тема за да ви опозная повече.Спокойна нощ!

# 40
да ни е честита ниската избирателна активност - тва си е чиста загуба на време и на енергия - два пъти едно и също да се прави като е ясно кой ще спечели ама неееееееее нали трябва да сме безотговорни и по тоя въпрос.
не че съм фенка на политиката ама и за това да се изкажа.
иначе такъв релакс му ударих тия 2 дни чееееееееееееееееее
даже заразих и Дени и днес му дръннахме 3 часа непробуден съм двамката - за сравнение иначе с майка ми спи по 20-30 минути.
и от как го няма татито спинка с мен на спалнята и установявам че така много ми харесва - ще взема да натия таткото в хола за постоянно а?
съвзех се от миналата седмица да се надяваме че нещата ще се подобряват Praynig
Герчо, поздравления за добавката в СВ-то.
Калина на Кайо - има и по-страшно нещо от това да нямаш нет у дома - това е да нямаш нет на работа - не питай как го установих това.
ей едно такова ми е хууууууууууууууубаво ама като гледам има още 10-тина минутки и е понеделник та викам да се понаспя ако е рекъл дребо де Mr. Green
целувкииииииииииииииииииии Heart Eyes

# 41
ЗДравейте,моми4ета! Влизам само набързо,4е ..нали знаете- понеделник е  CrazyМай се разболявам TiredСутринта се събудих със страшна болка в  гърлото и преди работа минах през аптеката да си купя Ефизол.За него знам 4е няма проблеми да се приема по време на кърмене.Та- по този повод се сетих да попитам по-вещите:моля ви избройте кои лекарства са разрешени при кърмене newsm78. Ина4е по принцип мислех да се предпазвам от вируси с имуностимулант,а з амъжа ми - ваксина.ТОй ми е по-проблемен,тъй като по принцип отказва всякакви лекарства  по всякакъв повод.Сега заради бебка няма да има избор Rolling Eyes.НЯма на4ин- трябва да се защитим ние,4е да защитим и нея.Само се 4удя дали няма да му се отрази негативно ваксинацията,както съм 4увала 4е 4есто  се слу4ва ThinkingДайте някакъв съвет.Вие как ще карати тези проблемни зимни  "болни" месеци?
Хайде- стига ви толкова LaughingЖелая ви хубав ден и успешна нова седмица Hug

# 42
Привет Hug
За лекарствата, които могат да се приемат аз не съм много запозната, знам само за парацетамол, друго не се сещам Embarassed
Аз мисля да не слагаме противогрипни ваксини, според мен нямат толкова ефект, защото вирусите много бързо мутират ... Аз като усетя, че започвам да се разболявам взимам Витамин С и така няколко дни, надявам се да се опазим и ние и бебо. Praynig

Хайде приятна и лека работна седмица и от мен Heart Eyes

Последна редакция: пн, 23 окт 2006, 10:46 от desi

# 43
Кабив, какво ще кажеш като се върна, да седнем на един брейнсторминг, че и аз ще имам да правя маркетинг плана за годината... Та може да си помогнем взаимно  friendship
Joy Boriva, непременно трябва си направим един брейнсторминг за догодишните планове, а може да разцъкаме и едно SWOT-че на съвременния продукт "офис мамче" Joy Joy Joy Хайде, чакам те да се върнеш и да пием по бира. А докато си в командировка да се наспиш хубаво и стискам палци да имаш повечко свободно време за да натрупаш хубави спомени и емоции.
Леле, Кали, такива сте сладурчета и двамата на снимката в албумчето. И аз ще кача малко снимчици, но най-“пресните” са в компютъра на мъжа ми и го чакам да ми ги прехвърли и в моя. За грАДския транспорт напълно ти съчувствам, защото съм му постоянен юзър. Ама за това причината си е само в мен – имам шофьорска книжка, но от как съм я взела (1999 год) не съм шофирала, защото много ме е страх.
Аз не съм ходила все още да си подам документите нито за помощта, нито за детските, защото по постоянен адрес съм Пловдивска жителка. Сега в сряда ще ходим всички (с двамата Ники и със свеки) в Пловдив и трябва да свърша всичко това.
Браво Ger4o, само така. Ти не преставаш да ме изумяваш колко си упорита. Много ме кефят такива хора. А в коя TV работиш?
C-3PO, пожелавам ти спокойна седмица и по-малко нерви с твоята “колежка”.
Велмар, пази се, мила. Дано те подмине грипа, че иначе лошо. Аз си бих вече Инфлувак, но защото от опит занм, че когато се ваксинирам боледувам по-рядко и по-леко.
Иначе ние сме по разходки от петък насам и аз затова нямам много време да чета и да пиша тук. Сега пак излизаме. Вече сме много забавни ... смеем се на музикалната въртележка, говорим й, абе такъв кеф е
илияна сърталанска, добре дошла при нас и честито ти бебче.

# 44
здравейте мамчета
и аз се пресъединявама към вашия отбор от нова година и моето работно място ме очаква по този повод имам някомко въпрошчета предварително се извинявам предполагам че сте ги обсъждали но неми остава време да прочета предишната тема затова ще съм ви много признателна ако ми отговорите относно дедските на кой могат да се прехвърлят след като почнем работа за да се получава цялата сума великите 160лв. и след като са ви изтекли поладаемите дни след раждане и влизате в периода на отглеждане на дете до 2год. възраст в службата ви какъв документ представяте.
спокоина вечер от мен

Общи условия

Активация на акаунт