, а от недоспиване покрай нашите 2 върха на 2 зъба скоро съвсем ще се зомбирам... 

качете по някоя снимка и вие. Каквито сме заети всички, невиртуално не знам дали ще намерим време за среща, но поне тук да се видим. както се казва: ПОКАЖЕТЕ СИ ГАРДЖЕТАТА ! 
Приеми го като почивка в странна форма. Стискам палци да изкараш много парички за твойта фирма
Аз съм пак на работа,но за малко.ДА се включа и аз в помощ на колегите в този извънреден работен ден
Тази сутрин станахме и набързо се оправих за да дойда на работа.Тъй каот не знаех каква е ситуацията с отцепените райони заради изборите,тати и бебка ме докараха на работа
Ина4е свеки днес по някое време трябва да се завърне при нас.Само дето още не знам кога
.Абе- ще имаме поводи за разходки напред- назад и до гарата
.Хайде сега ви казвам 4ао и ви желая хубав,слън4ев и усмихнат по4ивен ден!

/. Та... като се прибрах със свито сърце заварих най-добре гледаното бебе на света! По телефона непрекъснато ми казваше как всичко е наред и няма проблеми, но Иван е плакал много и му е създавал много главоболия, но баща ми се справи геройски. Сега чат-пат пак му го оставям и съм напълно сигурна, че ще го гледа отблично.... Майка ми все го бъзика, че сега наваксва, защото като сме били малки аз и сестра ми въобще не се е включвал
. Та така...
... Иначе облагите няма да са кой знае колко, освен че ще имам още регламентирани доходи, защото мен ме осигуряват на сравнително ниски пари за ръководен служител и ако реша да тегля кредит с тея пари доникъде... И прехвърлих официално майчинството на таткото, та сега той се води с грандиозен доход от 160 лв та съвсем доникъде и ще ме гледат странно по банките... Та съм си почти щастлива!!! 
Май се разболявам
Сутринта се събудих със страшна болка в гърлото и преди работа минах през аптеката да си купя Ефизол.За него знам 4е няма проблеми да се приема по време на кърмене.Та- по този повод се сетих да попитам по-вещите:моля ви избройте кои лекарства са разрешени при кърмене
. Ина4е по принцип мислех да се предпазвам от вируси с имуностимулант,а з амъжа ми - ваксина.ТОй ми е по-проблемен,тъй като по принцип отказва всякакви лекарства по всякакъв повод.Сега заради бебка няма да има избор
Дайте някакъв съвет.Вие как ще карати тези проблемни зимни "болни" месеци?

Boriva, непременно трябва си направим един брейнсторминг за догодишните планове, а може да разцъкаме и едно SWOT-че на съвременния продукт "офис мамче"
Хайде, чакам те да се върнеш и да пием по бира. А докато си в командировка да се наспиш хубаво и стискам палци да имаш повечко свободно време за да натрупаш хубави спомени и емоции.Препоръчани теми