, та се наложи да подпиша ГРАЖДАНСКИ договор с моите работодатели. по този начин не си прекъсвам майчинствто, а взимам заплата + 160 + детски (понеже ме осигуряват на 300 лв, а не съм женена).
А тия детски така и не мога да стигна "тавана" ,за да ги получавам
В циганската махала има майки,които само с тях се издържат, ама
поредната недомислица. Да са ми живи дечицата, пък с тия 38 лв , с тях и без тях. За ваксините и аз мисля да ги пропусна. МАкар,че пред ивреме ваксинирах редовно баткото, че беше все болен. Но от доста време вече съм спряла и той няма проблем. Дано ни подминат гадните вируси таз и година. Бебочеството не знам как ще го опазим
Дано успеем.
Да ни ги пази и учи на добро (и почит към мама и тати) всички малки човеченца.
Аз съм болна
.И съм на работа
ПОне не съм аколо малката,4е да й дишам и да я заразя.Ох- дано не прихване и та
.В4еа ходих да си купувам маски за лице и тя,мислата ме гледа
ПО едно време взе да ми се смее.Е- поне не ревна при вида ми.Звъннах на педито да я питам какво мога д апия и ...не съм, обнадеждена- по4ти нищо
Сега пия Осцилококцинум и си капя капки Вибрацин.Снощи и 4ай пих
и лимони ядох...абе- ужас.А на вси4кото отгоре свеки се изцепи с репликата 4е имала алергии от простудни заболявания
.Като я питах какво зна4и това,тя ми обясни 4е ако някой примерно бил хремав,и тя много бързо се разсмър4вала
.Ужас!
Сега се оказа 4е и тя е "защитен вид"
А снощи седя като мумия ,а тя разнася Дари из стаята,редувайки се с таткото.Оба4е- тя продължава да си реве и ..не помогна нищо,докато не я взех аз
Ох- дано по-скоро ми мине и дано не прерастне в нещо по-сериозно
И най-ве4е- дано не прихванми и Дария....
много ме радват хора като теб
и дано наистина ти е фиктивна работата, защото с ИТ-та вервай ми се работи мноооого трудно...ако си им шеф или клиент 
(примерно на водопад), простосмъртните като мен стигат най-много до длъжност ръководител отдел в йерахията...95% от персонала са хора на някого...жените не са на особена почит и уважение, но ако вършат цялата работа на някой директор на работещ водопад( т.е основна дирекция) ги търпят и им дават добри заплати
Та не се косете за 1 син или 1 щерка на шефа има и по-лоши случай
аз работя само със синове, които ми звънят по 24 часа в денонощието
7 дни в седмицата
и твърдят, че нощните ми престой в офиса са включени в заплата ми и това, че съм била в офиса от 23:00 до 09:00 не би трябвало да оправдае отсъствието ми от борда ИМ на директорите в 11
И да ви се оплаквам файда няма, защото си харесахме нов апартамент с голяма детска стая
, капарирахме го и живот и здраве догодина ще е готов
та в близките години ще си трая в офиса и ще мрънкам пред приятели и в къщи 
.И а здоста проу4вах видовете и съдържанието им.Накрая ги пробвах подред и установих 4е дунапрена не ми харесва, пружинни тип "ТЕД"- също
.А и ми се вижда неразумно да дам 120лв за нещо,което ще го ползва няма и 2 години( ние сме с малкия р-р легло 120см).А и Дари не иска да си спи в него
,така 4е- добре 4е не се набутах излишно 
- сега си е направо рай.... Ама и пичовете грешно си направиха сметката, че като видя бебето и ще реша да си стоя вкъщи до пенсия
ама не са познали човека... Злото куче си е зло куче - обърках им плановете аз
Пред изповядване на сделката пред нотариус сме,но...ми се разказа играта
.Нещо ме мотат от фирмата с един документ дето уж ми трябва за пред банката( купувам с помощта и на банков кредит),и сега съм луднала.Утре пак ще ходя до майната си да ги търся и да им давам зор.
Сега 4акам мъжо да си дойде и да идем до строежа да видим какво е положението и до къде са стигнали,4е от толкова ти4ане и ангажименти по цял ден, ни остава време за това.МОми4ета- стискайте палци да се уредят нещата 4е на финалната права съм се от4аяла ужасно
.Имам 4увството 4е няма да издържа.За вси4ко ти4ам все аз( така съм го нау4ила моя
).Дори се обадих от реанимацията на Шейново за да ги помоля за отлагане на срещата със строителя( трябваше да подписваме предварителен договор),защото съм ....възпрепятствана
.Абе- луда работа.Но- няма на4ин- трябва да издържим докрай,4 еми писна от квартири.Заем се изплаща,но наем - не 
) и 4е си споделяме тук и другите,небебешки тревоги.

.........................
Дари се събуди за да папка и да ме изпрати ,но..не искаше да заспи
.Аз ве4д заскъснявах за работа и накрая не издържах и ..ревнах
На няколко пъти се връщах да я успокоявам с цица,но... резултат- никакъв.Детето ми се смееше и се разигра,а аз- не мога да й обърна внимание.Да не говорим 4е ходя с маска като някоя мумия
Е- от една страна го разбирам- и той трябва да се наспи,4е ще бъде до ве4ерта на работа,но все пак ми се иска ние основно да се грижим за нея,и по-специално той!!!Както и да е .Накрая се дообли4ах в асансьора
и ..си направих "зелена вълна" по пътя до работа
( ама това все едно не съм ви го казвала
)Със 130км/ч- стават нещата
Сега се ровя в нета да търся инфо къде са камерите в София 
На груб строеж го купувам- пред акт 16,но..то не пре4и да изникне нещо
Ще ти пиша на ли4ни 
Препоръчани теми