Вече в ОФИСА сме двама - носи ме в сърцето мама

• 15 296
  • 288
  •   1
Отговори
# 45
Ge4o, и от мен честито за кариерата, и дано мине готино празника.
Гери, искаш ли да покараме малко заедно? Аз си платих книжката преди 4 години и тръгнах сама нощем из улиците, докато се науча. от тогава съм научила 2 абсолютно начинаещи шофьори, и 3 с книжка да карат. голям кеф е.  ще оставим бебетата на татковците и ние бръм бръм. ако не с мен, намери с някоя приятелка вечер, минете по твоя маршрут 10-тина пъти. с мъжете май не става. приятелките ми така казват. моя мъж аз го учих, и той не е фен на семейното шофиране.

Гери, още нещо. Мен за детските в младост ме връщаха 5-6 пъти, всеки път за някакъв нов документ, който си измисляха предишния ден, дано в Пловдив става по-лесно, но предварително  провери дали имаш всички документи и копия от тях (актът за раждане остава при тях, и копие искат, и копие от бележката за доходи и т.н. за детски и за 200 лв искат отделни копия).

илиянка, цветенце, добре дошли при нас ! Simple Smile

Майчинството може да се прехвърли на таткото, или на баби и дядовци, при условие , че работят и се осигуряват. При нас такива работожертвоготовни баби (майки също) Simple Smile , та се наложи да подпиша ГРАЖДАНСКИ договор с моите работодатели. по този начин не си прекъсвам майчинствто, а взимам заплата + 160 + детски (понеже ме осигуряват на 300 лв, а не съм женена).

аз нямам нищо против балотажа, защото сме почивка по случая Simple Smile

ХАЙДЕ НА СНИМКИТЕ, майчета !!!! Simple Smile

много обичах в  Тина Киркова акушерките да ми казват: Хайде МАЙЧЕ. много бях горда с разпорения корем като кумчо вълчо от червената шапчица.

Последна редакция: вт, 24 окт 2006, 00:37 от kalina na kayo

# 46
Здравейте работливки,
Утре бебчо прави 40 дни и се бях наканила да ходим на църква но ми се налага да пътувам служебно извън града та искам да попитам може ли да отидем в сряда или трябва да е точно на деня.
Лека вечер на всички и бебчетата да спинкат сладко сладко.

# 47
  • на правилното място, в точното време
  Здравейте и от мен. За майчинството и аз знам,че може да се прехвърли на някоя баба.Не съм сигурна обаче, дали трябва да е работеща newsm78  А тия детски така и не мога да стигна "тавана" ,за да ги получавам #Cussing out  В циганската махала има майки,които само с тях се издържат, ама  #Cussing out поредната недомислица. Да са ми живи дечицата, пък с тия 38 лв , с тях и без тях.  За ваксините и аз мисля да ги пропусна. МАкар,че пред ивреме ваксинирах редовно баткото, че беше все болен. Но от доста време вече съм спряла и той няма проблем. Дано ни подминат гадните вируси таз и година. Бебочеството не знам как ще го опазим  newsm78 Дано успеем.
  Хайде да почиваме, че утре пак работа ни чака  Sunglasses

# 48
  • София, център
PIP би било добре бебенцето да се въведе в храма и представи пред Бога на 40-тия ден!

Като се върнеш все пак ще го направиш Grinning...

# 49
PIP Бог със сигурност МНОГО ще се радва да приеме бебето ти по всяко време Simple Smile  Да ни ги пази и учи на добро (и почит към мама и тати) всички малки човеченца.
за ваксините аз досега никога не си бях слагала, но за гарджето се жертвах пак. моя личен препоръча ИНФЛЕКСАЛ В , била много не знам каква супер. Преди мен я пробваха тати и бавачката, нямаше никакви странични ефекти. Нашия личен е голям разбирач.

Сополи текли ли са ви на бебетата заради зъби?
онзи ден тати ми подава малкия току що изкъпан и виждам, че от носа му се стича едно сополче и ...  продължава докъм бедрото.... страшна работа !! (тати разбира се не беше го и забелязал даже... )
за първи път видях 25-см сопол... дали да не кандидатстваме в Гинес???

# 50
  • София, център
Цитат
за първи път видях 25-см сопол... дали да не кандидатстваме в Гинес???

newsm62

# 51
Добро утро,момичета! HugАз съм болна Sad.И съм на работа #Cussing outПОне не съм аколо малката,4е да й дишам и да я заразя.Ох- дано не прихване и та Praynig.В4еа ходих да си купувам маски за лице и тя,мислата ме гледа  Shockedкато извънземно JoyПО едно време взе да ми се смее.Е- поне не ревна при вида ми.Звъннах на педито да я питам какво мога д апия и ...не съм, обнадеждена- по4ти нищо Rolling Eyes.Тя ми каза 4е ако искам да се лекувам по-сериозно,да спра да я кърмя няколко дни.Е- как ще стане тая  #Cussing outСега пия Осцилококцинум и си капя капки Вибрацин.Снощи и 4ай пих Crazy и лимони ядох...абе- ужас.А на вси4кото отгоре свеки се изцепи с репликата 4е имала  алергии от простудни заболявания #Crazy.Като я питах какво зна4и това,тя ми обясни 4е ако някой примерно бил хремав,и тя много бързо се разсмър4вала ooooh!.Ужас!  #2gunfireСега се оказа 4е и тя е "защитен  вид" CrazyА снощи седя като мумия ,а тя разнася Дари из стаята,редувайки се с таткото.Оба4е- тя продължава да си реве и ..не помогна нищо,докато не я взех аз ooooh!Ох- дано по-скоро ми мине и дано не прерастне в нещо по-сериозно PraynigИ най-ве4е- дано не прихванми и Дария....
Хайде- спирам до тук! Желая ви хубав ден и ..пазете се................

# 52
Здравейте и от мен  Hug
Гер4о честито  Hug много ме радват хора като теб  Hug и дано наистина ти е фиктивна работата, защото с ИТ-та вервай ми се работи мноооого трудно...ако си им шеф или клиент  Joy
Мами, като говорим за шуробадженащина си нямате представа, какво е в нашата фирма - собственици са няколко от най-богатите фамилии в България и всеки член на семействата от мъжки пол е директор на нещо си  Joy (примерно на водопад), простосмъртните като мен стигат най-много до длъжност ръководител отдел в йерахията...95% от персонала са хора на някого...жените не са на особена почит и уважение, но ако вършат цялата работа на някой директор на работещ водопад( т.е основна дирекция) ги търпят и им дават добри заплати  Wink Та не се косете за 1 син или 1 щерка на шефа има и по-лоши случай  Joy аз работя само със синове, които ми звънят по 24 часа в денонощието  #Cussing out 7 дни в седмицата  #2gunfire и твърдят, че нощните ми престой в офиса са включени в заплата ми и това, че съм била в офиса от 23:00 до 09:00 не би трябвало да оправдае отсъствието ми от борда ИМ на директорите в 11  #2gunfire  И да ви се оплаквам файда няма, защото си харесахме нов апартамент с голяма детска стая  Heart Eyes, капарирахме го и живот и здраве догодина ще е готов  Simple Smile  та в близките години ще си трая в офиса и ще мрънкам пред приятели и в къщи  Wink

# 53
Velmar, бързо да оздравяваш.
EkaterinaM, честит бъдеш апартамент.
Момичета, препоръчайте ми дюшек...че докато четях из форума за пяни, дунапрени, кокоси, пружини и т.н. съвсем се обърках.
Мерси и хубава вечер.

# 54
вълшебница,ако питаш за детски  мога да ти препоръ4ам нашия( ама не занм то4но защо newsm78.И а здоста проу4вах видовете и съдържанието им.Накрая ги пробвах подред и установих 4е дунапрена не ми харесва, пружинни тип "ТЕД"- също Naughty.А и ми се вижда неразумно да дам 120лв за нещо,което ще го ползва  няма и 2 години( ние сме с малкия р-р легло 120см).А и Дари не иска да си спи  в него Joy,така 4е- добре 4е не се набутах излишно Wink
В края на краищата на пипане ми допадна един матрак,който е кокос и дунапрен( ако не се лъжа).Kупих го за няма и 50 лв. и ми изглежда удобен.Ето такъв е http://www.pakostnik.com/pics/3379623432.jpg и е купен от Пакостник.Отиди на място и ги накарай да ти  ги покажат.

# 55
Хе-хе-хе... това за шуробадженащината е познато навсякъде! Слава богу, при нас се поразредиха редиците, че жените на шефовете родиха по едно дете и ще си го гледат сега докато завърши университет та ръководните позиции се поосвободиха! Ама това, че жените не се почитат ми е страшен проблем... При нас остават супер малко непрекъснато, защото и напусналите и майките и т.н. се заменят все с мъже и тези, които останаха от жените не се почитат особено! Аз трябва да работя около 5 пъти повече и около 100 пъти по-качествено, че да се закрепя на върха. Непрекъснато трябва да слушам как жените не стават за нищо, като се развикам ми се обяснява как имало жени и мъжки момичета - демек аз не съм от жените! И даже се сърдят като им кажа, че мъжете също се делят на два вида - мъже и путки и че за съжаление вторите преобладават във фирмата и е по-хубаво да се заменят от жени! Абе откачам направо! Сигурно щях да погледам повече Иван от 30-40 дни ако хиените не бяха накацали здраво над мястото ми и не чакаха да оглозгат всичко, което съм направила... Иначе шефа ми си прави пас и все едно не вижда кво се случва! На моменти ми иде да хвана и него за гушата. Ама и аз като КатетоМ (честито Кате) имам планове за покупка на жилище и ще си налягам парцалите, защото само мисълта, че трябва отново да се доказвам и да бачкам като идиот на някое друго място за два пъти по-малко пари, че да стигна до тази си позиция в в тази сексиска държава направо се уморявам.... Навсякъде лайната са едни и същи - тези поне си ги знам, а и заплатата си заслужава! На моменти ми иде да си хвана чукалата, ама след това размислям и си налягам парцалите... Особено след раждането като мче ли тези мисли ми се изпариха почти трайно - като се върнах след 30 дневно отсъствие и най-голямата хиена си пусна предизвестието  Joy - сега си е направо рай.... Ама и пичовете грешно си направиха сметката, че като видя бебето и ще реша да си стоя вкъщи до пенсия  smile3532 ама не са познали човека... Злото куче си е зло куче - обърках им плановете аз  smile3508

# 56
Мерси Гер4о, да ти се връща  Wink още по-голям и хубав дом  Hug
и не се мотай много в избора, че тези хора полудяха с цените  #Cussing out всяка седмица ги вдигат  #2gunfire полудели са с този ЕС!

# 57
Ох- като казахте ДОМ- ние в момента сме в акция по този въпрос. ooooh!Пред изповядване на сделката пред нотариус сме,но...ми се разказа играта #Crazy.Нещо ме мотат от фирмата с един документ дето уж ми трябва за пред банката( купувам с помощта и на банков кредит),и сега съм луднала.Утре пак ще ходя до майната си да ги търся и да им давам зор. #2gunfireСега 4акам мъжо да си дойде и да идем до строежа да видим какво е положението и до къде са стигнали,4е от толкова ти4ане и ангажименти по цял ден, ни остава време за това.МОми4ета- стискайте палци да се уредят нещата 4е на финалната права съм се от4аяла ужасно Sad.Имам 4увството 4е няма да издържа.За вси4ко ти4ам все аз( така съм го нау4ила моя #Cussing out).Дори се обадих от реанимацията на Шейново за да ги помоля за отлагане на  срещата със строителя( трябваше да подписваме предварителен договор),защото съм ....възпрепятствана Blush.Абе- луда работа.Но- няма на4ин- трябва да издържим докрай,4 еми писна от квартири.Заем се изплаща,но наем - не Naughty
Абе,мацки,ние май пове4ето сме с едни и същи "бръмбари" в главите Laughing.КАтп гледам- еднакви неща ни вълнуват.МНого се радвам 4е се открихме( благодарение на Кабив  bouquet) и 4е си споделяме тук и другите,небебешки тревоги. Hug

# 58
да бе все едно форум "Как да се справяме на работа" или "имоти и кредити"  Joy hahaha
аз живнах малко ама ако знаете вчера какво беше..................
мама миа!
аз пиша като ненормална договори за стотици хиляди евро - 4-5 парчета на едро и мацката идва - точно за 1 минутка докопа лапа-топа и айдяяяяяяяяяяяяя, изпрати един стар ценоразпис - с по около средно 10 000 евро по-ниски цени - демек набутка с около 50 000 - шефа щеше да ме удари, вервайте толкова избесня!
Хубаво че имаше свидетели на прецаквацията та не го отнесох аз. абе оправи се работата ама......................
 #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire.........................
малко са ми емотиконите!
та днес поне беше по-спокойно - няма сделки, няма договори. Какво доживях - да се радвам че няма сделки! ooooh!
утре си идва колежката от отпуска та поне сега ще си пазим двата компютъра да не сяда щерката на тях щото настава природно бедствие!
Велмар, пиши на ЛС ще ти изброя всички документи дето се искат за изповядване на сделка с кредит да не Ви мятат нещо.
Вие право на строеж ли купувате? Внимавай! Има такива фирми - продават право на строеж и бягат, а ако не се построи нищо до 5 години то се губи  - демек купил си въздух - гледай поне да е на груб строеж или на плоча на покрива. Дефакто докато няма акт 16 нищо не си купил.

# 59
Добро утро,момичета! Аз,както винаги по това време ве4е съм на работа.Тази сутрин се 4увствам ..ужасно SadДари се събуди  за да папка и да ме изпрати ,но..не искаше да заспи ooooh!.Аз ве4д заскъснявах за работа и накрая не издържах и ..ревнах CryНа няколко пъти се връщах да я успокоявам с цица,но... резултат- никакъв.Детето ми се смееше и се разигра,а аз- не мога да й обърна внимание.Да не говорим 4е ходя с маска като някоя мумия ShockedПРосто не ми издържаха нервите.Накрая мъжът ми ме изгони да излизам,а той остана да се забавлява с нея.МИсля 4е няма да издържи много,и ще я прати при свейървами в другата стая #Cussing outЕ- от една страна го разбирам- и той трябва да се наспи,4е ще бъде до ве4ерта на работа,но все пак ми се иска ние основно да се грижим за нея,и по-специално той!!!Както и да е .Накрая се дообли4ах в асансьора Blushи ..си направих "зелена вълна" по пътя до работа Blush( ама това все едно не съм ви го казвала Naughty)Със 130км/ч- стават нещата PeaceСега се ровя в нета да търся инфо къде са камерите в София Grinning
С-ЗРО,ще се възползвам от предложената от теб консултация Embarassed.ВЕче полудявам.   CrazyНа груб строеж го купувам- пред акт 16,но..то не пре4и да изникне нещо  SickЩе ти пиша на ли4ни  bouquet
Хайде- разписах се!.Вие сте Peace

Общи условия

Активация на акаунт