За съжаление и като се прибера няма д мога да бъда с нея,тъй като избягвам да контактувма с нея заради настинката.След като съм излязла за работа тя е гукала на татко си и после...е повърнала на 2 пъти
Папкала е добре и ....сега не знам каква е ситуацията
ВЕ4е ми писна.АКо не бях дала ве4е немалка 4аст от сумата,щях да се откажа.Вече не издържам............. 
после ще докладвам.Дано има добри новини.ХУбав ден ви желая
, 99% от големите разбирачи не знаят, че има цокъл и фира
мери с една рулетка и изчислява лица
и с 3 кв. по-малко ги докара 

/ А него го пращах само да види и той апартамента и да си каже мнението.
Абе мъжка му работа
Ако не сме ние са загинали
.То не 4е е за смях,защото това са сериозни работи все пак,но...поне знам 4е не съм единствена
.Аз намерих въпросния апартамент и ти4ах по огледи и т.н.Ама ,нали се сещате 4е това се слу4ва преди около 3 месеца и аз съоветно съм бременна в 9-и месец.Като ме видеха по строежите с тоя корем
се побъркваха
.Току що се връщам от среща с фирмата ни строител и ..пак съм от4аяна.Ама ве4е няма накъде
.Отказват да ми подпишат анекс към договора,който тъпата банка иска( заради една игра на думи
).И аз пак съм м/у 4ука и наковалнята.Нкрая им казах да ми дадат техен нотариус и там да действаме.От банката се съгласиха и сега 4акам да говоря с въпросния нотариус.Дано се оправят нещата 4е ще отка4а на финала
.Хайде- още малко постискайте палци.Днес явно само ще тър4а напред-назад м/у кърменията.Ще ми трябват гащи с перка
да мога по-бързо да се придвижвам из лудия ни град.Казвам ви 4ао за сега!После ще докладвам
( Дай Боже хубави новини
)
.
за мъдрото мислене.
)
нон стоп, така че лично за мен това не е опция.
и много се учудва, че аз се дразня... На него единственото неудобство, което му е причинено от целия този ремонт е че му се праши клавиатурата на компа!
нито с майстори се е занимавал, нито графика им е правил, нито с покупките по ремонта се е разправял, нито с каквато и да е организация.... Ако продължа мога да изпиша темата до 15-та страница и пак няма да стигна до края... Ама любовта била сляпа казват, та да си налягаме парцалите и да се надяваме да се поразмърдат малко в пенсионна възраст
... Аз поне съм оптимист! Дотогава е ясно, че ще гледаме по едно дете вповече и ще се оправяме сами...
. За това ли се омъжих
? Ама какво да го правя, то без кусури не може. 

Казах на мъжо, че ако доживея краят на учебната година ще трябва да ми стягат багажа за някой санаториум 

Егати логиката, егати закона! Само да поясня, че от 8 години съм разведена, а от 5 живея с Ники и напоследък все повече започвам да се замислям дали въобще си заслужава да сключваме брак
И днес пак ми искаха бракоразводното решение за да ми отпуснат "големите" детски
И пак ще кажа - егати логиката. Вече се втрещих, когато служителката на гишето ми каза, че трябва да си нося въпросното решение винаги, когато попълвам такъв род документи. Ама каква връзка има бившия ми съпруг със сегашния ми статус, 'що ми държат сметка за отдавна отминали работи

И ние мислим за собствено жилище, но за сега отлагаме въпроса

Препоръчани теми