Вече в ОФИСА сме двама - носи ме в сърцето мама

• 14 710
  • 288
  •   1
Отговори
# 285
Аз също като Йода да пиша мога.
Нали протокол дроид съм.
И гладко на повече от 6 000 000 езика говоря.
Като споменах езиците та да ви кажа какъв карък съм: днес дето ми олекна за сделките - гадните. Ми едната от тях е с една смотана фирма и тъкмо решихме, че сме се отървали и познайте какво - продадох още един апартамент от техните, един час след работното време дето вече само минутките броях до края и като се обадиха едни руснаци... Прийдите пажалуйста быстра.... и сега следва едно звучно Бургаско ВЪЙЙЙЙЙЙЙЙЙ как го мразя тоя език... пък как ми идва всичко на английски.... как ви звучи: Мы надо порядок отплаты discuss сейчас smile3532 или Вам надо подписать the title deed до конца года... да не говорим че but и and изобщо не ги казах на руски цели 2 часа...
Та така
дръпнах дявола за опашката с тва животинче на руски дето го пуснах на ми сега руснаци
следващия път само на английски ще пускам!

П.С. Иленка разбивачи сте!!! Аз със моя селф-пром не заслужавам място в нета. Да се срамувам в ъгъла отивам Wink!

Последна редакция: пт, 24 ное 2006, 20:45 от C-3PO

# 286
  • София, център
Ilenka  не ви ли е неудобно, то бива, бива...  Mr. Green

Сега освен да взема да го науча този Flash  и шефа ме притиска, ама много тегаво ми се струва да му се невиди !

Супер!  newsm10

C-3PO точно си мислех в предния ти пост, каква е тази руска реч у теб... и сега верно... на ти сега руски  Mr. Green !

# 287
Ей- видяхте и вие почивни дни , и ви няма никакви Grinning.Аз след малко изчезвам на работа, та реших да хвърля едно око преди да изляза.Хайде чао от мен! И да използвате пълноценно  уикенда  bouquet

# 288

Общи условия

Активация на акаунт