morning
Милите заспали майчета, добро утро!

. Моят се справя блестящо с ядосването... Сега по същество - трябва ми човек за статистика и анализ на резултати - подходящото образование е математика, приложна математика, статистика или социология. Езици не ми трябват - ако говори някой няма да го върна
, ама задължително трябва да има аналитична мисъл, защото иначе нищо не правим. Работата е подходяща за млад човек, защото има доста "хамалска" работа - тоест свалят се едни резултати от едни сайтове и хора с големи претенции не биха издържали дълго. Ще се бачка дълго и изморително 24 часа в денонощието. Възможности за развитие има стига да намерим човек, дето да има нещо между ушите. Тоест търся си човек, които да не се плаши от работа. Ако познавате някой работохолик, които си търси работа ми пишете на лични. Всички хора, с които се видях в последните 3 седмици са или пълни идиоти или смятат себе си за гении и искат за изпитателните си периоди по една кофа пари.
лошото при нас е, че след мен минават през една агенция на тестове за интелигентност, разговор с психолог и детектор и много хора отпадат
та от 2-ма дано единия мине
че хората се скапаха от работа...
как да не му плесне човек 2 шамара
питах по обява ли или да му препоръчам някоя приятелка
, че има много болести по случайните връзки 
само това липсваше в нашите 50кв., сега е като в лабиринт заобикалям бънджита, столчета, проходилки...както и да е, но пак хванах спиртните кърпички и започнах да я бърша
И на нас ни се очертава след месец-два
... Да разкажеш после, ако имаш време.
Хехехех, не очаквах, че предложението за заглавие ще има толкова фенове.Обикновено не ме бива в римуването, но като четях Герчо и така м идойде отвътре, от съпричастност ще да е 

Разбира се, по добре приятелка! Но доверена, че и там се не знае! Сори за тъпия въпрос, ама защо не вземете и детенце с вас? Нали ще ви е първата Нова година с него? Не знам, аз бих си избрала това. Вярно, много неудобства поражда, но пък си струва. Но, всеки сизнае най-добре. 
Иначе през нощта снощи си яде човека културно без такива номера. Ох дано си въобразявам
) ме помоли да тествам още 7-8 човека, защото спешно трябвало да почнат курс. направо бях скок-подскок.
като си спомня как се бях отчаяла миналата седмица.... 

, ами за де наредя и аз- много моля, да не ме пропуснете. Пощенските разходи до Димитровград ще си ги поема. 

По-късно пак щесе включа.
. Тоест аз като видя пропаст или нещо такова и започвам да се изпотявам, задушавам, почва да ми бучи главата и да ми омекват краката и ме е страх, че там няма как да сляза
. та пътуването до Египет ми е мечта, ама незнам дали някога ще я реализирам заради тези ми проблеми, макар, че в този динамичен свят все някога ще ми се наложи
да ползвам и катова превозно средство. Иначе е много смешно като ме гепи фобията някъде, на някой чукар как всички около мен почват в един глас да пеят песента Кво ти е, кво ти е - ами трудно е да се говори в момент, в които не можеш да дишаш и не мога да разбера защо хората не го разбират
. както и да е - стига се оплаквах.
сменихме мейл сървъра през нощта и днес всички си получиха мейловете отначало
забиха им пощи и компютри, стотици гигабайти пътуват отново към пощенските им кутии и откачиха
3-ма са тук и ми крещяха, очаквам най-страшните след около час
... и не чуват, че няма как да се избегне
хем искаме всичко да е бързо и ОК, хем да няма неудобства
, била съм обсебила детето, не било нормално за 9 месеца да сме излезли 4-5 пъти и то след като заспи
, притеснявал се бил и той и мъчно му било, но искал да си починем и да се поглезим...Коледа бил семейния празник и тогава ще сме 1 седмица с детето, още повече малък бил да пътува и то не в бяла държава...абе от 100 кладенеца извади вода
, ще седнеш от вътрешната страна в самолета до мен, аз обичам да съм до прозорчето и да правя снимки на облаците и крилото
, чувстваш се като в асансьор, но нищо не виждаш. Иначе ще пътуваме с онтравел, в момента цените са понадутички 530 евро на човек, като есеннта оферта за същия хотел беше 400, но нали имало новогодишна вечеря а и входа до пирамидите бил включен. Пускат невероятни промоции, дори за ноември имаше 270-300 евро, и мислехме това да ми е подаръка за рождениия ден, но точно в тази седмица изповядвахме сделките за апартаментите, а и финансово бяхме го закършили ... то не че сега сме цъфнали но издумкахме кредитните карти и се надяваме на новогодишни премии да покрием част от глезотията
поне 1/2 е сигурна, защото финансовия директор е мой човек и ме светна колко ще взема Препоръчани теми