Вече в ОФИСА сме двама - носи ме в сърцето мама

• 14 715
  • 288
  •   1
Отговори
# 255
Момичета,
все се разминавам с вас - вие пишете сутрин, а на мен ми остава време за това само вечер след като приспя мъника. Така че сори за закъснелите ми реакции Laughing
Сега и аз да ви честитя празника на християнското семейство. Пожелавам на всички много топлота, обич и спокойствие у дома   Hug
Пип, за днес не можах да ти пожелая успех, но ти стискам палци за утре.
Е Кате, много добре че ще ходите за Нова Година в Египет. Добре да си изкарате Peace
Telma, много неприятно че се стигнало чак до сондиране. Дано всичко мине бързо и по-малко болезнено и забравите за този проблем. Praynig
Велмар, браво за постиженията на Дари. Аз ще се уча от теб. Ти водиш Simple Smile
При мен, като ми е по-кратък работния ден всичко ми идва на тъгадък. От врата се хващам най-напред да се изцедя и после веднага се залавям за работа. Нямам време и за обед, забърквам си мюсли набързо. Сега точно ми предстои да си направя плана за догодина, което е съпроводено и с продължителни работни срещи с отделите. Малка лудница.
Още не съм ви се оплакала, но при нас атмосферата е много тягостна от няколко месеца. Поради тази причина напускат много хора и то все ключови позиции. Причината е, че шефа нещо е психясал и врещи непрекъснато и на всеки. На хората им писна и са повече от демотивирани. Работа куца. Така че, в момента си мисля да изкарам до осемте месеца на Ники (докато карам прословутата отпуска) и след това ако няма промяна да си плюя на петите. Много кофти, щото тази работа много ме кефи и с голяма любов си я върша, ама пък и да ме навикват за щяло и нещяло и на хората около мен хич да не им пука за бачкането, пак не си е работа.
Ох, много ми спи вече ще си лягам.
Успешен ден утре Hug

# 256
страшно ми се спи и само искам да се присъединя към всички поздрави и подкрепи.

за захранването...  пробвай домашно сварена тиква. бебетата си падат по нея по принцип.

за  АНГЛИЙСКИя....
сложила съм няколко сканирани страници от различни учебници. отидете в:

abv.bg

login: ofismami
password: 2006bg

файловете са в ЧЕКМЕДЖЕ, в отделни папки са отделните теми. мисля да сложа една за бизнес кореспонденция, когато имам време да сканирам.

ако имате въпроси, питайте смело. ако имате конкретни нужди, също.

гушки на всички.   Hug

ПС... днес беше кулминационната среща от мойта интернационална конспирация. мина супер добре,  моят ученик се справи главозамайващо, часовете по англ. са се оказали безкрайно полезни и практични (наложило му се е да говори точно каквото бяхме обсъждали и упражнявали) . ако не бях толкова уморена, щях да съм много щастлива. само другите малко  с недоверие и скептицизъм се отнесоха, но се надявам да се поправят.

лека.....

(нощ, работа...)

# 257
  • на правилното място, в точното време
  Sleeping morning kaffeetrmker_2  food010 Милите заспали майчета, добро утро!
  Само да ви пожелая успешен ден! Докато ви четях и най-вече Гери, ми дойде идея за заглавие, макар, че не е много мотивиращо - Няма да ядосвам вече мама, шефа й го прави и за двама!.
   По-късно ще се включа, че нещо бебка иска да яде за пореден път тази нощ/сутрин. Rolling Eyes До после от нас!И успех!  newsm10

# 258
Едно бързо включване от мен  Laughing
Възможно е да ни отложат сондирането за следващата седмица, но още чакам да ми се обадят  ooooh!
Kabiv и при нас е нещо подобно на работата - много кофти. Хем работата е добре, нокато не се чувстваш на място май по-добре наистина да се търси друг вариант. Аз за сега ще поизчакам с търсенето по ред причини.
pip Благодаря ти!
RAVIA заглавието е много яко  Grinning
kalina na kayo много е полезно това с английския! Поздравления и за представянето на ученика ти!

Хайде мами лек ден ви желая!

# 259
Здравейте мами, аз се позагубих, че при нас в офиса е пълна лудница - не съм имала почивен ден от 1 месец вече и направо полудявам. Непрекъснато всичко се случва на бързи обороти. Та по този повод Равия заглавието много ми хареса  Joy. Моят се справя блестящо с ядосването... Сега по същество - трябва ми човек за статистика и анализ на резултати - подходящото образование е математика, приложна математика, статистика или социология. Езици не ми трябват - ако говори някой няма да го върна Joy, ама задължително трябва да има аналитична мисъл, защото иначе нищо не правим. Работата е подходяща за млад човек, защото има доста "хамалска" работа - тоест свалят се едни резултати от едни сайтове и хора с големи претенции не биха издържали дълго. Ще се бачка дълго и изморително 24 часа в денонощието. Възможности за развитие има стига да намерим човек, дето да има нещо между ушите. Тоест търся си човек, които да не се плаши от работа. Ако познавате някой работохолик, които си търси работа ми пишете на лични. Всички хора, с които се видях в последните 3 седмици са или пълни идиоти или смятат себе си за гении и искат за изпитателните си периоди по една кофа пари.

# 260
Герчо, на пазара на труда е АД и голяма суша за математици и информатици, аз също си търся 2-ма експерти софтуер и полудях от малограмотни хора с претенции, накрая взех 2-ма с протекции от другите експерти, те ще работят с тях да си трошат главите  Simple Smile лошото при нас е, че след мен минават през една агенция на тестове за интелигентност, разговор с психолог и детектор и много хора отпадат  Sad та от 2-ма дано единия мине  Praynig че хората се скапаха от работа...
Калинче, много полезно, свалих си всичко, дано намеря време да стигна до там да прочета нещо  Embarassed аз затова предпочитам уроци или курсове, че ако оставя на моята будна съвест....
RAVIA, гласувам с 2 ръчички за новото заглавие!
То какво да се чудя за Египет, скъпия капарира 50% и заяви, че ако не искам си търси любовница и заминава с нея  #2gunfire как да не му плесне човек 2 шамара  hahaha питах по обява ли или да му препоръчам някоя приятелка  Joy , че има много болести по случайните връзки  Joy
Вчера купихме на Михаил кошарка, защото стои непрекъснато прав в леглото и като се измори пада и се удря в решетките  Sad само това липсваше в нашите 50кв., сега е като в лабиринт заобикалям бънджита, столчета, проходилки...както и да е, но пак хванах спиртните кърпички и започнах да я бърша  Embarassed майка ми и мъжа ми ме обявиха за луда, а и аз се замислям, че сигурно съм единствената майка на 9-месечно бебе, която никога не го е пускала на пода, стерилизира шишета след всяка употреба, и забърсва играчките със спирт, ще ида се прегедам  Rolling Eyes

# 261
  • Русе
Привет мами,
голяма скука при мен... Rolling Eyes
Kabiv, честито завръщане на работа, дано се пооправят нещата!
kalina na kayo, златна си! Аз ще чакам за бизнес кореспонденцията, че не съм много уверена в тия работи...
Telma, стискам силно палци за сондажа!  PraynigИ на нас ни се очертава след месец-два  Cry... Да разкажеш после, ако имаш време.

RAVIA, браво за заглавието!

# 262
  • София, център
Ха Кате (EkaterinaM ) не знаех, че си такава... стерилна!  Mr. Green

# 263
 Joy Joy Joy Хехехех, не очаквах, че предложението за заглавие ще има толкова фенове.Обикновено не ме бива в римуването, но като четях Герчо и така м идойде отвътре, от съпричастност ще да е  Hug
  Кали, и аз благодаря за труда ти! Ще се възползвам даже!   bouquet  bouquet
 Телма,  Praynig
  А, Кате, това за Египет ме уби! rotfImbo rotfImbo rotfImbo Разбира се, по добре приятелка! Но доверена, че и там се не знае! Сори за тъпия въпрос, ама защо не вземете и детенце с вас? Нали ще ви е първата Нова година с него? Не знам, аз бих си избрала това. Вярно, много неудобства поражда, но пък си струва. Но, всеки сизнае най-добре.  Peace
   Верно, Кате, много стерилно всичко ,бе?
  Герчо, обадих се тук-там, ако има някакъв интерес, ще ти пиша. Знам,че е спешно и съм казала- от днес за вчера  Laughing
  Оставям ви,че тази вечер беба е много неспокойна. Такъв рев рева и заспа нощния си сън направо. Но дес почти не е спала и вечерта едвам гледаше. Сега е една неспокойна, отивам да си я гушна.
 Айде и дано Левски вземат поне една точка  Peace

# 264
Кате, и аз все още се вманиачавам на тема чистота, но вече ще взема да се кротна, че то циганетата се разболяват по-рядко Laughing
Момичета, изникна ми проблем с кърменето от снощи и тази вечер. Ники не суче толкова дълго както друг път, дърпа се и започва да мрънка, чак проплаква. Страх ме е да не би да започваме да се отбиваме заради храненето с шише Sad Иначе през нощта снощи си яде човека културно без такива номера. Ох дано си въобразявам

Ще пусна пак една анкета за заглавието, че нещо се обърках кое да бъде за следващата ни тема.

# 265
eee RAVIA iзби гаргите и утепа рибата с новата тема ! умрях си от смях. 

Аз почти имам да черпя, ама ще изчакам до другата седмица. Днес моя шеф (и ученик Simple Smile ) ме помоли да тествам още 7-8 човека, защото спешно трябвало да почнат курс. направо бях скок-подскок. newsm44 като си спомня как се бях отчаяла миналата седмица.... 
много се радвам, че намирате материалите полезни. ще се опитам да попълвам колекцията редовно.

КАТЕЕЕЕЕ да ми донесеш малко пясък от Египет. Мен няма да ме огрее такова нещо за съжаление.   
мислех да идем ваканцията за 2-3 дни някъде да се наспим без дребньо, ама тати каза :Сакън не мой кой жъ ни го гледа толкоз добре колкото ние!!! 
пък после Мама  го разлигавила....
И аз мисля, че малчо можете да го вземете с вас,  тъкмо малко да се надиша с нормално чист въздух.
ние официално вече ще се разделим с нашия срерилизатор, че брат ми чака бебе след 2 седмици. (иначе от 2 месеца гоползвам през 10 дни). Калоян  го пуснах по пода, първото нещо, което реши да налапа, бяха едни обувки. но като се замислиш, защо м/у 6 м и 1 г няма ваксини? защото се придобива естествен имунитет. не лишавай детето от сладостите на живота. Wink

Гери, за кърменето на ники си мисля, че може би минава през етап, в който вижда повече неща и му е трудно да се концентрира дълго време върху манджата, впечатлява се по-лесно, особено когато не му се спи и си е заситил първоначалния глад.  пък и сученето си е уморително. 

Последна редакция: чт, 23 ное 2006, 01:13 от kalina na kayo

# 266
Равия, страхотно заглавие!
Много ме изкефи!
Кали!  bouquet
Кате, искам и аз на Египет! да ми донесеш пирамидка!
Кабив, виж тук може да е криза на растежа. също има и друг вариант - да ти дойде - не ти я пожелавам тая екстра ама от стрес на работа ... де да знам.

# 267
 Добро утро, работаркиииии! Как са шефовете? Слушат ли?  hahaha
  Гери, наистина може да е криза или скок ,как му викаха не се сещам. Това за отбиването, не го мисли. Ние сме от 20-я ден на смесено хранене.Дохранвах беба с шише, защото бях анемична, а сега, когато излизаме навън също сме с шише, не я кърмя навън. И все още си суче без проблем,дори не иска да заспива без цица. Давй си му да суче. Вечер и през ноща си хапва нормално,защото е унесен и не усеща много. Но трябва да свиква. Давай си му и спокойно.
  Сега гледам тука за пясък и пирамиди се нареждате на опашка  Joy, ами за де наредя и аз- много моля, да не ме пропуснете. Пощенските разходи до Димитровград ще си ги поема. Hug
 Кали, да не забравиш за почерпката. Е, ако забравиш , ще те подсетим, но все пак- не ни забравяй,че сме те подкрепяли, тъй да се каже, били сме ти агитка!  Peace Peace Peace
   Беба вече всичко иска да пробва като вкус, освен яденето разбира се. Всички одеала и дрехи и минават през устата.
  С-3РО, какво стсана с вашите болежки?
 Оставям ви,че народа е гладенV bombs По-късно пак щесе включа.
Успешен ден!  Peace Hug

# 268
Хайде и аз да се включа, че да не ме забравите!
Новото при мен е, че след 100 рекламации най-накрая приехме скапаните врати. Не станаха перфектни, ама това е - за майсторите в БГ са си направо страшни. Даже и металната оправиха - както се опъваха, че вече била заварена и нищо не можело да се направи изведнъж се сетиха, че могат да я оправят. Ей, значи ако не бях толкова упорите сигурно щеше тука да духа и вее отвсякъде и майсторите да се кефят, че още веднъж им е минал номера.
Сега пак да се оплача - от 1 месец вече не знам кво е почивка. Няма събота, няма неделя, няма работно време - висяхме тези дни в офиса като некви идиоти. Сега от понеделник до сряда се качваме на хижата на шефа да поспим малко с 2 колежки, че душа не остана! Вчера му го заявявам на шефа и той най-нагло ми обяснява как нямал нищо против стига да не сме имали някакви задачи. малиии, като полудях - ами то задачите той ни ги създава, за всичките близо 7 години в тази фирма не съм имала 1 ден без задачи, та сега ли!?!? та ме казах, че отивам и това е! Неговата най-голяма драма е, че там няма обхват на телефоните и няма как да вися на линия 24 часа в денонощието. Овиках го хубаво и си тръгнах с чувство за изпълнен дълг! Заминавам та ако ще да се подпали телевизията!
Кате, дай подробности за пътешествието - къде, за колко време, къв хотел и колко парички, че и аз искам да отскоча до там някога. Аз имам фобия от високо и досега не съм имала смелостта да се кача на самолет. Трябва да поговоря с психолог /психиатър  Twisted Evil/ кво ще се случи ако се кача  newsm78. Тоест аз като видя пропаст или нещо такова и започвам да се изпотявам, задушавам, почва да ми бучи главата и да ми омекват краката и ме е страх, че там няма как да сляза  Joy. та пътуването до Египет ми е мечта, ама незнам дали някога ще я реализирам заради тези ми проблеми, макар, че в този динамичен свят все някога ще ми се наложи  newsm78 да ползвам и катова превозно средство. Иначе е много смешно като ме гепи фобията някъде, на някой чукар как всички около мен почват в един глас да пеят песента Кво ти е, кво ти е - ами трудно е да се говори в момент, в които не можеш да дишаш и не мога да разбера защо хората не го разбират  Joy. както и да е - стига се оплаквах.

# 269
Добро утро, работаркиииии! Как са шефовете? Слушат ли?  hahaha

Днес ако не ме уволнят няма кога  Sunglasses сменихме мейл сървъра през нощта и днес всички си получиха мейловете отначало  Joy забиха им пощи и компютри, стотици гигабайти пътуват отново към пощенските им кутии и откачиха  Joy 3-ма са тук и ми крещяха, очаквам най-страшните след около час  Praynig... и не чуват, че няма как да се избегне  Sad хем искаме всичко да е бързо и ОК, хем да няма неудобства  Rolling Eyes
Малчо няма да го вземем, защото баща му е решил, че имаме нужда да останем двамата за няколко дни  Sad , била съм обсебила детето, не било нормално за 9 месеца да сме излезли 4-5 пъти и то след като заспи  Sad , притеснявал се бил и той и мъчно му било, но искал да си починем и да се поглезим...Коледа бил семейния празник и тогава ще сме 1 седмица с детето, още повече малък бил да пътува и то не в бяла държава...абе от 100 кладенеца извади вода  Whistling
Ха Кате (EkaterinaM ) не знаех, че си такава... стерилна!  Mr. Green
и аз не знаех преди да забременея  Joy

Герчо сега е момента да дойдете с нас  Wink, ще седнеш от вътрешната страна в самолета до мен, аз обичам да съм до прозорчето и да правя снимки на облаците и крилото  Wink  , чувстваш се като в асансьор, но нищо не виждаш. Иначе ще пътуваме с онтравел, в момента цените са понадутички 530 евро на човек, като есеннта оферта за същия хотел беше 400, но нали имало новогодишна вечеря а и входа до пирамидите бил включен. Пускат невероятни промоции, дори за ноември имаше 270-300 евро, и мислехме това да ми е подаръка за рождениия ден, но точно в тази седмица изповядвахме сделките за апартаментите, а и финансово бяхме го закършили ... то не че сега сме цъфнали но издумкахме кредитните карти и се надяваме на новогодишни премии да покрием част от глезотията  Joy поне 1/2 е сигурна, защото финансовия директор е мой човек и ме светна колко ще взема  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт