Хубаво ще ви е в Египет, ама от друга страна дано можеш да разпуснеш напълно без бебчо. 
Естествено,че ще се опитат да минат метър. Няма да се натоварват излишно, я 

Дано някой се сети, че за да има продажби, трябва да има и производство. Иначе аз мога и чалъми да продавам, ама печалбата си е за мен! 

Отивай да почиваш и хич не му мисли нито за работата, нито за майсторите ... Иван няма как да го избегнеш в мислите си, но все пак не забравяй да релаксираш
И мен много ме е страх да летя със самолети, но нямам твоята фобия чак. Мен ме е страх от катастрофа, не чак толкова от високото. Най-мразя да летя самичка, тогава нямам и чия ръка да стискам
.Тези мъки край няма ли да имат
...Абе- едно такова ми е
,но тя го прие с охота
.Дори се еазсърди когато след 6-7 лъжи4ки скрих буркан4ето и лъжицата.Ама- това е полежението- по по малко - все пак е нова храна и трябва да вни мавам независимо от радушния прием 
Чао за сега!

ще почерпя да не мухлясат

Утре го дават хубаво време, така че ще паднат разходки. Ани, ще видим как ще се организираме и може да дойдем на разходка в Южния парк.

Тия деца дано се вземат в ръце и спрат с тия номера, че само ни тревожат
C-3PO, много ме развесели. Браво, че Дени е вече добре. Целувки 
Много ми е интересно утре как ще се държи, когато пак ще си го кърмя целия ден.
Много сте ми скъпи да знаете

...Ти не се прави, че не разбираш от уеб дизайн, обаче
! Е, винаги има какво да се научи - Правило Number One: USABILITY! Това като за първи урок стига, да не флудя темата...
).

Все едно негър пише телеграма.

, нали знаете !
от нас! Препоръчани теми