Вече в ОФИСА сме двама - носи ме в сърцето мама

• 14 715
  • 288
  •   1
Отговори
# 270
  • на правилното място, в точното време
 Кате, ако ти останат артък, дай насам, да не мухлясват  hahaha
 За премиите говорех, де Joy  Хубаво ще ви е в Египет, ама от друга страна дано можеш да разпуснеш напълно без бебчо.  Peace
  Герчо, браво за вратите! Не им се оставяй на майсторите. Naughty Естествено,че ще се опитат да минат метър. Няма да се натоварват излишно, я  Sick
 Приятна почивчица и дано стане, както си я замислила! Peace
 Моята работа нещо закуца- имам уж работа, клиенти валяло,а  стока - йок! И сега какво правим? newsm78 Дано някой се сети, че за да има продажби, трябва да има и производство. Иначе аз мога и чалъми да продавам, ама печалбата си е за мен!  Peace
 Айде отивам поне да разходя детенце, че не ме свърта много в къщи! travel
  И да се оплача последно каква я свърших. Днес за втори ден давам каша. Сложих съответно 2 лъжички. И хич не съобразих,че трябва повече пюре да сложа. Дано не й стане много тежко на стомахчето  Praynig Praynig Praynig
 Айде, махам се... bye

# 271
Ей Герчо, браво на теб! Ама много ме кефиш, честно Grinning Отивай да почиваш и хич не му мисли нито за работата, нито за майсторите ... Иван няма как да го избегнеш в мислите си, но все пак не забравяй да релаксираш Peace И мен много ме е страх да летя със самолети, но нямам твоята фобия чак. Мен ме е страх от катастрофа, не чак толкова от високото. Най-мразя да летя самичка, тогава нямам и чия ръка да стискам Laughing
EkaterinaM, от твоя пост ме връхлетяха мисли за предстоящите коледно-новогодишни празници. Ние смятаме да прекараме празниците в Трявна, където свекърва ми има къща. Ще вземем и Малък. За няколко дена ще му развалим удобството в къщи, но нека започва да свиква, че ние сме едни хаймани и много пътуваме. И мъжа ми ще ходи в Египет преди Коледа, но служебно. Кани се да види и пирамидите. Дано!
Равия, това с "out-of-stock"-а толкова да ми е познато. Най-ми е мъчно в моята работа, че създавам такива страхотни продукти, а производството ми ги скапват с "out-of-stock"-а, дистрибуцията с липса на мотивирани мърчандайзери.
Цачи, пиши как е Дени.
Моя Ники след като снощи мрънка толкова много на гърдата ми спа спокойно и си цокаше както друга вечер. Сигурно сте прави, че се разсейва вече и не се коментира върху манджата. Тази вечер ще се пробвам да го накърмя по-късно, хем повече да се умори, хем и аз да произведа повече мляко.
Благодаря ви за съветите!

# 272
Къде се загубихте, стига с тази работа за мен тази седмица в служебно отношение е ужасна.Днес до обяд чакам развитие по един проблем и ако се окаже неблагоприятно ще стане страшно   smile3511 като мине зора ще пиша.

# 273
Здравейте! Тук съм, жива съм,ама нещо не ми се пише напоследък Rolling Eyes Та- днес е петък -какво друго да кажа Laughing-сещайте се 4е о4аквам с нетърпение да изте4е последния час от работния ми ден.Ти4ам да се разправям отново с банки и строители #2gunfire.Тези мъки край няма ли да имат #Cussing out...Абе- едно такова ми е  Rolling Eyes.Иначе Дари е добре.Тези дни е особено добри4ка(    пу-пу).Чак не смея да с епохваля.Раздава едни усмивки нон-стоп,хили се с глас,нау4ила се е д се обръща от корем по гръб и сега съм нащрек Shocked.От в4ера папк и пюре ябълка и морков.Очаквах да ме оплюе Crazy,но тя го прие с охота Peace.Дори се еазсърди когато след 6-7 лъжи4ки скрих буркан4ето и лъжицата.Ама- това е полежението- по по малко - все пак е нова храна и трябва да вни мавам независимо от радушния прием Naughty
Та- това е от нас! В4ера заради дъжда не излизахме на разходка.Днес се о4ертава същото гадно време Rolling Eyes.Хайде- лека доработка в този петъ4ен ден.Стискайте зъби- идва уикенд PartyЧао за сега!  bouquet

# 274
velmar миличка, какво още ви остава да направите с тези строители... Внимавай с малката, моето синче на 3 месеца започна да се върти във всички посоки и нито възглавници, нищо не го спираше, не я оставяй никъде сама, защото са много бързи  Wink
Да ви почерпя днес е Катеринин ден и Михаил става на 9 месеца  cook cook Wine Glass Drunk cheers
RAVIA, дано хартисат  Wink ще почерпя да не мухлясат  Simple Smile

# 275
  • София, център
Здравейте работяги... Mr. Green
Кате честит двоен празник!

Вчера бях до работата , не точно защото си работя в нас, но ... дадоха ми нова web страница да правя! Този път обаче се състезаваме двама кандидати! Ще е забавно, но и важно кой ще изберат! Та сега си имам яко работа...

Марийчето ми е вече нов човек и не е така "безопасна" както преди, доста подвижна е и инат се прави...  расте бавно и славно! Mr. Green

# 276
Ве4е съм си вкъщи,беба хапна  млекце и пюре .Сега си яде ръката Joy за десерт.Чудя се  дали да не я изведа на разходка в парка днес newsm78.Ако има някоя свободна мама с беб4е и желание- нека се присъединят към нас Hug,4е ми писна да бродя соло из алеите

# 277
  • Русе
Честит празник на Катето! Със здраве да си носи красивото име!  bouquet
Кabiv, тези периоди с несученето и дърпането от гърдата не подминават почти никого. Даже се стига до там да пищят от ужас, все едно си им дал отрова...Само имай търпение, и знай че ще премине. Peace

adiland, ти да не си колежка? Каква страничка правиш, ако не е тайна? Sunglasses

# 278
Кате честит празник и на двамата да си организирате празненство днес.
На мен ми се размина днес дано другата седмица е по-спокойно в офиса, иначе бебчо е добре като изключим жестокия рев като го къпим всяка вечер.На Пепи пъпките вече изчезнаха така че утре ще ги заведа някъде.
Велмар каква разходка тук вали.
Ади да ти е спорна работата.

# 279
Здравейте,
аз много заета напоследък затова накратко:
днес минали 2 сделки бетер гадни Peace newsm44 bowuu
Дени дрикал, дрискал и сега папа лечебна хумана с пребиотици и ака нормално
мене страх да дам обратно обикн. мляко да не продриска пак обратно
Ади и Иленка, и аз иска прави странички мене научете
Аз пише толкоз шантаво щото има нужда да разпуска петък все пак Wink

# 280
Ади и Иленка, само с дизайн ли се занимавате? От време на време прелтат някави поръчки за дизайн на сайтове, работите ли допълнително? дайте линкове към нещо, което сте правили, ако искате на лични да не занимаваме всички  Wink

# 281
Здравейте работливки и от мен Grinning
Ех, това ми е първия петък в който искам деня да свърши час по-скоро и да бягам в къщи Joy Утре го дават хубаво време, така че ще паднат разходки. Ани, ще видим как ще се организираме и може да дойдем на разходка в Южния парк.
Честит имен ден и на двете ни Катета (на EkaterinaM и на Катя)!  bouquet  bouquet  bouquet
Ади, успех в състезанието и успешен проект Peace
Пип, моя плаче като папка, твоя като го къпете ooooh! Тия деца дано се вземат в ръце и спрат с тия номера, че само ни тревожат Laughing Какво пиша и аз... то проблемите едва сега започват Confused Пожелавам ти по-малко проблеми в работата от другата седмица.
 Joy Joy Joy C-3PO, много ме развесели. Браво, че Дени е вече добре. Целувки Heart Eyes
Снощи май му хванах цаката на моя любопитко Laughing Вместо в 19 го накърмих в 20 часа и не ми се случи случката с дърпането и мрънкането. А така! Значи като прегладнее внимава повече в папото. Естествено! hahaha Много ми е интересно утре как ще се държи, когато пак ще си го кърмя целия ден.
Момичета, много сте прави, че сме си много добре в тая темичка и още не сме я освинили както се случва в другите отчетни. Ако имаше виртуална светена вода бих пръскала всеки път като влизам във форума Joy Много сте ми скъпи да знаете  Hug Heart Eyes
по късно ще пусна новата тема..........
Хайде свършвам, че тр да влизам в една среща...................ааа и весел уикенд с мъничетата

# 282
  • София, център
Работя всякак!   Mr. Green

# 283
  • Русе
Цачи, голям си ми образ   Joy...Ти не се прави, че не разбираш от уеб дизайн, обаче  Wink! Е, винаги има какво да се научи - Правило Number One: USABILITY! Това като за първи урок стига, да не флудя темата...

EkaterinaM - това ни е недовършения сайт: http://www.dotstudio.co.uk/
- и ние като обущарите, дето ходят боси... Embarassed
(кака ви Иленка е изтипосана вгръб на страницата Contact Us)...А портфолиото ни е отпреди 100 години и не съдържа много красоти дето сме правили като подизпълнители, примерно:

http://www.rocbarchicago.com/
http://www.taylorplumbing.com/
http://www.wireflyinteractive.com
http://www.shahinihari.com/

http://www.orgachim.bg/virtual/
http://www.maga-adv.com/

Всъщност, най-голямата ни сила са мултимедийните презентации, които са на cd business cards - такива сме качили 2(едната е на нашата фирма) на тази страница - ако ти се занимава да теглиш зип-овете.

Извинявам се за спама, може на още някого да му е интересно (на adiland особено  Wink).

Последна редакция: пт, 24 ное 2006, 17:48 от Ilenka

# 284
  • на правилното място, в точното време
Здравейте и от мен, накрая на работната седмица! Hug
 Чесит имен ден на момичетата! Много здраве и любов !
 Честита и месечинка на Мишо!Да е здрав и весел!  newsm68

Ади,, успех в надпреварата! Да се похвалиш после! Да не ни забравиш  Wink
  С-3РО, много спешъл речник, направо ме   rotfImbo Все едно негър пише телеграма.  rotfImao rotfImao rotfImao
  Ние с яденето много мажем. Не знам защо тогава решава да говори това дете. Особено, ако баща й се мота пред погледа. Само като го погледне и почва да  му говори да му се смее. И около нея става всичко в пръски. Ако сме близо до стена, ще стане с японска мазилка.
  Момичета, в Продавалника продават перличка в мида, аз взех за моята гинеколожка,като подарък за празниците. Днес си взех кутийката, изглежда просто вълшебно! Разгледайте го, става супер за подарък!
 Приятна почивка от нас и весел уикенд! Да сте здрави и разумни! А бебоците послушни! Че от понеделник, шефа #Cussing out, нали знаете !
 Hug Hug Hug от нас!

Общи условия

Активация на акаунт