Прочетох си ги снощи и ми стана много хубаво
Аз бях мноооого изморена и ме болеше много гърба, за това пропуснахме последната лекция, но пък хотела беше готин и си изкарахме супер и там! Само аз, тати и бебка!
В съботата си направихме една суперска разходка покрай НДК и се видях две форумски майчета! Кали,

Поне се разходихте и зарадвахте старците! Никак не е малко!
Продължавай да жънеш успехи в световната конспирация!
Ще се гордеем един ден с теб!
) и ви се радвам как се справяте че и време са писане остава. Когато съм цял ден пред компютъра вечер изобщо не ми се сяда пред него. Малката ми принцеса вече от 3 седмици е на ясли и доста добре се оправя, само дето някои дни носи забележки в бележника, но какво да се прави дете, явно трябва да свиквам че ще е от непослушните. Ние още се кърмим по 3 пъти на ден, но аз вече издишам, та незнам докога така. Хайде лек и спорен ден от мен

А това го казвам защото ти си питала "дали сме съгласни",и немога да отговоря.Голям заплес съм 

.А още повече какви забележки,какво чудо?Хем ми е смешно, хем чудно
С проходилка ли е там детенцето ти?Извинявай ако много питам
Обаче това че казваш,че се справя е страхотно - БРАВО на куличката 

Колежките пък ги смутих с това цедене в тоалетната, но нищо още ден два и вече няма да им прави впечатление.
Асистентката ми е най-стриктната и печена асистентка, която познавам до сега, но ако някой не й каже какво трябва да свърши тя не поема инициатива и отговорност. Така че ще падне работа, но както вече някой беше писал, по-добре така за да не тъгувам по Малък. А Малък днес много е слушкал баба и тате (Голям Ники си взе отпуск тази седмица за голямо мое успокоение) Изпапкал си е папото порядъчно, разходили са го навън и когато се прибрах го заварих спокоен виснал с кенгуруто у баща си
Нацелувах си го, поиграхме си, накърмихме се, баня и заспа блажено.
. Все съм чувала, че замразената кърма мирише лошо и не е същата като прясната, ама чак пък толкоз
Но нищо Ники си я изпапал без проблем
... всъщност до сега не е реагирал 
Telma, пробвай да пуснеш обява в подфорума за детегледачки.

Продължавай все така! Поздравления и за голям Ники за помоща! Аз си казвам,че без тати не бих успяла да се справям! И затова много си го обичам!
Не само заради това, де 

Евала на твоя голям НИки,4е си е взем по4ивка в тези дни.МОя - не бих си име4тала да направи такова нещо
Ама- хайде- друг път ще го плюя по темата,4е нали днес е празник
.Ве4е ядохме абълка ,сега и крушата....
Слива не искам да й давам( не и в 4ист вид),защото нали действала разхлабващо,а тя и сега ми ака в пове4ко

.Ве4е ядохме абълка ,сега и крушата....
Слива не искам да й давам( не и в 4ист вид),защото нали действала разхлабващо,а тя и сега ми ака в пове4ко 
Препоръчани теми