Вече в ОФИСА сме двама - носи ме в сърцето мама

• 14 715
  • 288
  •   1
Отговори
# 240
  • на правилното място, в точното време
  Здравейте, момичета и от нас!  Hug
 Благодаря за честитките и пожеланията!  Hug Hug Прочетох си ги снощи и ми стана много хубаво   newsm51
 Ние си изкарахме страхотно на голямото село. Изкарах си най-многолюдния рожден ден  Laughing, но беше ммного забавно! Една моя прятелка предложи да й оставим беба, за да можем с тати да отидем някъде само двамата и да се забавляваме, но аз подозирам,че тя просто беше измислила това за предтекст ,за да се докопа до детето ми  Joy Joy  Аз бях мноооого изморена и ме болеше много гърба, за това пропуснахме последната лекция, но пък хотела беше готин и си изкарахме супер и там! Само аз, тати и бебка! Two Hearts В съботата си направихме една суперска разходка покрай НДК и се видях две форумски майчета! Кали, Praynig Embarassed, виновна съм! Следващия път задължително ще казвам по-отрано!
  Гери, миличка, дано сърчицето ти днес не тъгува много! Мисли си,че това е нещо добро,,което правиш за детенцето си!  А довечера, мммммм! Ще му се посветиш и ще имате пълноценно временце! Така с времето ще се научите да цените и двамата времето, в което сте заедно!  action032  remybussi
  C-3PO, бързо оздравяване на вас! И никакви болници! Naughty
 На новото майче nike и бебе Ния welcome
  smily, по-бавно се учат дечовците на тия неща.Дай му повечко време да свикне. И аз така,като захранвах беба с пюрета, едва ли не си мислех, че ще грабне лъжицата и ще почне сама. Голям зор падна, но сега имаме огромен напредък. Почти вече не връща пюре навън. Е, че не харесваме всички пюрета, дето мама иска да ги дава, но вс ее нещо!
  velmar, как беше в ДаГе-то?  hahaha Поне се разходихте и зарадвахте старците! Никак не е малко!
  Кали, радвам се за теб!  bouquet Продължавай да жънеш успехи в световната конспирация! Joy Joy Ще се гордеем един ден с теб!
  Аз ви оставям, че сме гладни! Успешна седмица! И се радвам,че съм с вас отново!  bouquet

# 241
  • София, център
Здравейте на всички!

Да се похваля вчера си получих първите пари - заработени от специалността която уча...ех...удовлетворението е пълно! Днес отивам да се купя яке! Много съм щастлива!

Черпя ви виртуално Wine Glass beer2 Coffee...не се оглеждайте за сладкиши и там подобни... Mr. Green

Лек ден от мен!

# 242
Привет момичета!
Аз от първото ми включване не мога да намеря време да се разпиша пак при вас, но беше такава ситуацията около мене  Crazy
нещо ми идват в повечко задължениятя, а и все още не можем да намерим детегледачка...

Желая ви лек и ползотворна седмица!

# 243
  • Пловдив
Привет работещи майчета,
отдавна не съм се включвала, но ви чета редовно (е понякога диагонално  Wink)  и ви се радвам как се справяте че и време са писане остава. Когато съм цял ден пред компютъра вечер изобщо не ми се сяда пред него. Малката ми принцеса вече от 3 седмици е на ясли и доста добре се оправя, само дето някои дни носи забележки в бележника, но какво да се прави дете, явно трябва да свиквам че ще е от непослушните. Ние още се кърмим по 3 пъти на ден, но аз вече издишам, та незнам докога така. Хайде лек и спорен ден от мен

# 244
pepsun ако ти остане време разкажи малко за яслата ви и как го възприема детенце. И аз сигурно съвсем скоро ще я пращам на ясла и ми е доста притеснено, но гледам дъщеричката ти е по-малка от мойта та явно повече е притеснението отколкото нещо друго  Crazy
И ние се кърмим по 3 пъти на ден, но на нощ може и повече да ги докараме  Laughing

# 245
Здравейте в първият ден на новата седмица Hug
Чета, че вече нещата при много от вас са влезли в релси,за което се радвам.
Велмар,хубаво че сте се разсеяли малко.А снимките на бонбонка са страхотни-много сладки бузки има,пу пу пу.... Heart Eyes
Калина,и твойто момченце си го бива,да ти е живи  здрав пъргавелкото. Аз се извинявам,ама нещо не схванах за какво става дума в предложението ти за поща в abv Embarassed Mоже би нещо съм пропуснала да прочета преди това(уж всичко четох) Thinking А това го казвам защото ти си питала "дали сме съгласни",и немога да отговоря.Голям заплес съм Blush
По повод разсеяността аз вече немога да я контролирам моята,постоянно нещо забравям.Най фрапиращото е 2 пъти забравям фаровете на колата и после немога да се прибера с часове докато намеря някой да ми даде ток ooooh!
Кабив,дано имаш успешен старт днес на работата.Ще се справите и двамата със сладурко.Хайде да разкажеш как е минал денят,ако имаш сили довечера Hug
С-ЗРО,мила дано всичко мине вече и при вас,че се измъчихте.Много гадно с тия неприятности и с коли и тем подобни,да изчезват всички гадости вече аааааааааа #2gunfire
adiland,наистина е много сладко да си получиш парички по този начин.ХАйде със здраве да си ги изхарчиш и ооооще повече да получаваш  bouquet

Завършвам с едно фото -  на мама работохоличката Mr. Green Ей това е едно от нещата които много обича да прави,но не разрешаваме често Wink

Весел следобяд на всички Peace

# 246
Малката ми принцеса вече от 3 седмици е на ясли и доста добре се оправя, само дето някои дни носи забележки в бележника, но какво да се прави дете, явно трябва да свиквам че ще е от непослушните.
И аз много се впечатлих за яслата Crazy.А още повече какви забележки,какво чудо?Хем ми е смешно, хем чудно hahaha С проходилка ли е там детенцето ти?Извинявай ако много питам Praynig Обаче това че казваш,че се справя е страхотно - БРАВО на куличката Hug

Телмичка, и при вас ще бъде всичко наред.Недей се притеснява толкова миличка Peace

# 247
  Калина на Кайо, Равиа, много ви благодаря за подкрепата и съветите. Провах няколко вида шишета, пробвах аз да и го давам, както и таткото и гледачката, но при всеки има отказ Rolling Eyes А ако е в настроение, просто дъвчи биберона и понякога така изпива 10мл Confused И с пюретата сме доникъде, хич не ги харесва, едва сега харес едно смесено ябълка, банан и ягода. Ами така, ще изчакам още малко и ще се мъча всеки ден с шишето ooooh!

# 248
Здравейте,
момичета вашата подкрепа означава много за мен. Да знаете само как ми стоплихте душата днес сутринта, като ви прочетох. Много ви благодаря Hug Heart Eyes
Като за първи ден днес мина леко. Молбата ми за 2-та часа отпуска дневно беше удовлетворена (имаше си хас, тези часове съм си ги изработила предварително, щото никога не бях си тръгвала преди 19 часа), а шефа ми беше озадачен от това законово положение и трябваше да му обяснявам, че съществува такова. Така че ще ходя на работа от 10 до 17 часа. Grinning Колежките пък ги смутих с това цедене в тоалетната, но нищо още ден два и вече няма да им прави впечатление. Mr. Green Радвам се, че успях да изцедя 300 мл за трите хранения утре през деня. Но се замислям дали всеки път едно цедене ще ми отнема 30 минути или мога някакси да се подобря. А относно работата, значи както съм я оставила така си я заварвам. Все едно съм попаднала в дупка във времето Close Асистентката ми е най-стриктната и печена асистентка, която познавам до сега, но ако някой не й каже какво трябва да свърши тя не поема инициатива и отговорност. Така че ще падне работа, но както вече някой беше писал, по-добре така за да не тъгувам по Малък. А Малък днес много е слушкал баба и тате (Голям Ники си взе отпуск тази седмица за голямо мое успокоение) Изпапкал си е папото порядъчно, разходили са го навън и когато се прибрах го заварих спокоен виснал с кенгуруто у баща си Grinning Нацелувах си го, поиграхме си, накърмихме се, баня и заспа блажено.
Изненадана съм от качеството на замразената ми кърма, която трябваше да ползваме днес. Тя беше от коластреното ми време, седяла е във фризера точно 3 месеца (колкото и препоръчват да се държи като краен срок) Имаше вкус и мирис на граниво Sick. Все съм чувала, че замразената кърма мирише лошо и не е същата като прясната, ама чак пък толкоз Thinking Но нищо Ники си я изпапал без проблем Sick ... всъщност до сега не е реагирал  newsm78
Ади, браво за паричките и ... хубав подарък си решила да си направиш с тях. Честито!
Telma и pepsun , сещайте се по-често за нас Naughty Telma, пробвай да пуснеш обява в подфорума за детегледачки.
Кали, предложението ти за пощата в abv-то е отлично. И аз бих чела материалите. Английския ми закуцва заради липса на тренинг въпреки, че съм завършила английска гимназия и майка ми ти е колежка. Направо ме е срам, че го пиша това последното hahaha
Дес, да си контролираш работохоличката да не седи толкоз да бачка пред PC-то, да вземе малко да си почине smile3534
Сега ви оставям, че съм гроги, утре пак Heart Eyes

# 249
Днес имам в 11 часа ужасна среща.Като оцелея ще чета какво сте правили вчера и ще пиша.

# 250
  • на правилното място, в точното време
Честит празник, мили майчета! Днес е деня на християнското семейство! Нека домовете ви бъдат изпълнени с много любов, здраве и непрестанен детски смях!
 Two Hearts  loveuuu  Kissing Heart newsm51 Tada  bigdance2 newsm67  ura newsm18 newsm18 newsm18 baloni baloni baloni lovekiss lovekiss lovekiss
 Гери, справила си се блестящо, като за първи ден!  smile3501 Продължавай все така! Поздравления и за голям Ники за помоща! Аз си казвам,че без тати не бих успяла да се справям! И затова много си го обичам! txtloves newsm76 Two Hearts Не само заради това, де  Laughing
 pip, успех на срещата!  newsm10
smily_5q, това с пюретата определно иска повече търпение. Ние все още се учим да го правим правилно. Давайте и вие с търпение и ще го научите това упражнение! Всичко сме се научили да ядем, нали  newsm62
  Успешен ден на всички!   bouquet newsm51 newsm51 newsm51 Kissing Heart

# 251
Честит празник и от мен! Hug
Гери- поздравления за първия работен ден.ЩОм успя и да докладваш - зна4и - вси4ко е наред PeaceЕвала на твоя голям НИки,4е си е взем по4ивка в тези дни.МОя - не бих си име4тала да направи такова нещо #2gunfireАма- хайде- друг път ще го плюя по темата,4е нали днес е празник Laughing
Да ви кажа и аз- в4ера ДАри папка за пръв път пюре от круша.Леле- как й се услади....Захранихме се с 10-ина лъжи4ки Embarassed,и тя пищя з аоще.И вси4кото това след като се кърмихме Shocked.я да кажат опитните- с какво мога да продължа след няколко дни newsm78.Ве4е ядохме абълка ,сега и крушата.... ThinkingСлива не искам да й давам( не и в 4ист вид),защото нали действала разхлабващо,а тя и сега ми ака в пове4ко Crazy

# 252
Честит ден на Християнското семейство!
Бъдете здрави, щастливи и много се обичайте!

Kabiv ще си взема поука  Grinning
Честито и от мен за първия работен ден!
точно такава е размразената кърма, но обикновенно бебетата не я отказват - мойто я отказа обаче, добре, че ядеше вече каши като тръгнах на работа та така и я пробутваха с малко каша вътре. Тя и биберон отказа, не е ползвала изобщо. И за цеденето да ще се подобри положението, но не много - с ръчните помпи си е трудоемко. Аз 100мл. изцеждам за десетина минути, но вече почти спрях да цедя през деня.

pip Успех на срещата!

velmar ами аз захраних късничко та незнам какво да те посъветвам. Аз за начало давах сладък картоф после оризова каша, тиква, обикновен картоф, морков и чак после ябълка, круша, синя слива и т.н.
По принцип сладкия картоф е доста нежна храна.

Ние с моята Боняа днес бяхме на изследвания рано рано, че в четвъртък влизаме в болница за 2 дни - ще сондират слъзен канал  Confused
И от мен лек ден, че работаааа зове  Laughing

# 253
Честит празник, работещи майчета  Hug
я да кажат опитните- с какво мога да продължа след няколко дни newsm78.Ве4е ядохме абълка ,сега и крушата.... ThinkingСлива не искам да й давам( не и в 4ист вид),защото нали действала разхлабващо,а тя и сега ми ака в пове4ко Crazy
Морковче, действа леко затягащо, бананче, картов, постепенно плодовите пюрета, които са само с по 1 плодче, мисля че са 4+ месеца. Въздрържай се от червените плодове!

Решихме, т.е мъжа ми настоя на Нова година да отдем в Египет, искал да започнем да живеем нормално, все едно че сега сме ненормални  Shocked, но като си помисля, че ще закараме малчо в Плевен от 30-ти декември до 6-ти януари и ми се свива сърцето, досега не съм се отделяла от него нито една нощ и ми е ужасно притеснено...сигурно ме мислите за кукувица, защото ще е на 10+ месеца, но вероятно ще е много разстроен ако не го къпем и храним вечер ние... Cry  

# 254
Равиа честит рожден ден пожелавам ти много здраве и щастие.
Ади браво за паричките и успех  оттук нататък, да изпиташ чувство на удоволетвореност след добре свършена работа е  страхотно.
Гери успех на работата, а за Ники няма как да не ти е мъчно но съм сиурна че и двамата ще се справите, браво и на голям Ники за помоща.Пиши как е минало днес.
Телма дано всичко мине добре с операцията, пиши веднага като имаш възможност.
Кате хич не се чуди за Египет бебчо ще се справи и аз правя планове за там но  през някое лято някога.........
Моята среща днес мина доста тежко, дано утре да е по спокойно.
Здравчо е започнал да се хили като пача и е много сладък, а Пепи сега нали е затворник заради варицелата се е разглезил доста добре че другата седмица е на градина.Вече е готов с писмата за дядо Коледа макар че е почти сигурен че той не съществува.
Кали хем ще си ходя щастлива хем ще отслабвам ако има резултат ще те черпя.
Хайде спирам, утре пак.

Общи условия

Активация на акаунт