Вече в ОФИСА сме двама - носи ме в сърцето мама

• 14 722
  • 288
  •   1
Отговори
# 225
Минавам на бързичко само за да честитя рождения ден на RAVIA и излизаме на разходка.
RAVIA, желая ти преди всичко много здраве и късмет! Нека винаги до теб да бъде обичта на близките и приятелите!

# 226
РАВИ, и от нас ЧРД !!!! Голяма да пораснеш на обич и благословение, здраве. Да са ти послушни дечицата, и грижовен Подпората в живота.

Като ще идваш към нашто село, ако се заформя среща, кажете овреме да се включим и ние.

Калинче  #Crazy, направо ме изумава твоя Кайо. И как сте я направили тази снимка "в движение" #Crazy #Crazy Направо ме хвърли в оркестъра!
Ами Калоян редовно си седи в такива пози. Тогава специално беше хвърлил око на гроздето и хем ревеше, че пада и не може да го стигне, хем ядеше, колкото беше докопал. Стоя 5 минути в тая поза.
Разбира се всички мен обвиняват за дивотиите му, защото  съм го мъкнала на 100 работи преди да се роди (а и след това).

Иначе да се похваля с проблемите в офиса, направо си е  за черпене.  cheers
От 3 дни стават чудеса (една случайна и невероятна грешка  smile3508  на врага разкри интригата!) Шефа е супер доволен smile3501 от мен и женските ми хитрости newsm03  , защото много му помогнах в едни преговори (не само за английския). Обеща голям подарък Simple Smile то стига малко допълнителни часове да издейства... хихихихи.... много ми е кеф! Ако се получат нещата, ще е много добре за всичките 30 човека, че може и нови да наемат.
Иначе в училище хлапетата са се разпуснали, станах зла newsm48 и ми свърши бензина в метлата тия дни.  afwitch Големи наказания бяха (остават да учат сами след часовете).

kalina, стискам палци нещата да се развият точно както ги искаш  Hug ще взема да се запиша на уроци при теб поне 1 път седмично ако си свободна през почивните дни и докато бебоците си играят ти ще ме учиш, че го говоря като циганка този английски, а всеки ден пиша мейлове и си говоря по телефони и на живо с разни гърчоля и ми писна да се излагам с 3-те прости времена, които използвам  Joy

Кате, няма страшно, ще го преборим английския. Палците много сте ги стискали всички, Simple Smile ТенкЮ   bouquet
между другото, за гърци 3 времена английски са напълно достатъчни. А че се излагаш, вероятно е неизвестно за всички останали.
Сериозно, ако искаш, мога да ти помогна. И на който друг има нужда. Имам  страхотни материали за кореспонденция и разни ежедневни бизнес ситуации, много лесни и практични. И бизнес граматики... абе в колата ми е все едно, че съм обрала някоя библиотека.

Мислех си, че нашата темичка е една от малкото, в които добрия тон се е запазил. Няма умници, всезнайки, кртитикари и заядливци. Тук сме си супер.

Много точно си го казала! И аз все си мисля, че сме се събрали едни готини, умни и толерантни мами (щом и след моето захранване с пуканки никой не ме затвори в карцер  ignore2 ...)

Велмар, буболенка е много красива! весело пътуване, ако си се решила.

До писане!

Последна редакция: пт, 17 ное 2006, 23:22 от kalina na kayo

# 227
На РАВИЯ Честито и най-най пожелания! най-вече да ти е мнооооооооооооого здраво детенцето!
Калина аз като колега - непрактикуващ де се интересувам - ако имаш нещо на файлове - граматика, тестове такива неща пращай че понякога лепвам някой ученик - на познати не мога да отказвам - та да съм в час със модите Mr. Green
Мислех си, че нашата темичка е една от малкото, в които добрия тон се е запазил. Няма умници, всезнайки, кртитикари и заядливци. Тук сме си супер.
Много точно си го казала! И аз все си мисля, че сме се събрали едни готини, умни и толерантни мами (щом и след моето захранване с пуканки никой не ме затвори в карцер  ignore2 ...)                                                                                                                                                      
  202uu newsm74
аз мисля че това е защото нямаме време за глупости та чак да се караме.
Да ви кажа тая седмица - голям карък съм.
Тъкмо дребен се оправи - взема пак антибиотик ама поне изкарва храчките - драйфа демек и за късмет тая вечер на излизане от Поморие като се прибирахме от работа един ни надъни отзад.
то пред нас имаше катастрофа на 100 метра и всички намаляха, пред нас точно колата се блъсна в предната, нашия шофьор пекан набива спирачкита и се размина на косъм. Тъкмо спря и колежката вика: Браво Вальо! когато зад нас се чуха здрави спирачки и последва БУМ! и добре че Валката дръпнал ръчната че иначе щяхме да сме и отзад и отпред.
сега поне само задницата пострада.
разминахме се само с уплаха и 1 час загубен да чакаме КАТ щото бяхме третата поред катастрофа а заради каското трябваше да чакаме.
после ченгетата казаха че за 3 часа 6 катастрофи станали на участък 300 метра.
няма жертви ама си е страшно.
дано не се налага пак през Поморие да минаваме!
Тези които идват през лятото да знаете - през Каблешково и Тънково да минавате за Сл. бряг!
отваряйте картата и така.
иначе като нас ще се ядосвате.
ай стига съм ви занимавала
цунки по муцунки
П.С. за темата не че не си ги харесвам всичките ама повече ме кефи за бебе-скайпа щото си е точно така Wink
П.П.С сайта на Дени е http://deniz-mustafa.hit.bg от време на време го обновявам че по-лесно пък има и клипчета извинете нямам нерви да чакам да качи снимките в аблумчето

Последна редакция: сб, 18 ное 2006, 01:16 от C-3PO

# 228
уф извинете ама сега видях че я няма темичката в предложенията
Най от РАБОТА обичам в бебе-скайпа да надничам - ей тая ми е любимата Wink

# 229
Цачи, добре, че се обади, че Дени е по-добре вече. След онази кошмарна история, всички те чакахме.
Най от РАБОТА обичам в бебе-скайпа да надничам - ей тая ми е любимата Wink
Хрумна ми една идея... Както си имаме общ албум със снмки, мога да направя и една поща в абв, там нали има чекмедже, та мога да слагам разни файлове с английски.
само че всичко е в офиса, чак в понеделник ще го направя.

кажете, ако имате някакви по-специални или спешни нужди, да изровя нещичко.
иначе имам много, но на книжки (някои са страхотни и хич не толкова скъпи. имам 2 находки за 20-30 лв от миналата седмица).

# 230
Здравейте работни мами,
ние отдавна не сме се включвали, нали още не работя, та затова не сме напълно в отбора. Е, надявам се скоро да се приединя към вас . Вчера оставихме дребната на гледачката, нямше ни 4 часа Като и се прияло се дърпала на шишето и така и не успяла да яде от него.Нали е кърмаче и не иска и да помиреше шише. За това и направили каша с кърмата , която остваих и така малко се поукротила. Не знам как ще се научи с шишето, а тъкмо бях ентосиазирана, че ще стане. Мислех от другата седмица да почвам курс и след него да търся работа, но след вчера пак съм много притеснена Confused
 Линковете към темите за работещи мами са много полезни, прочетох ги, благодаря Кабив  bouquet  И все пак , ако можете да споделите опит и да дадете съвти, ще съм ви много благодарна newsm51

# 231
smily,  ти пробвала ли си ти да я храниш от шише? все пак от теб малко по-естествено ще и дойде. ТИ миришеш на папо, и си основният източник на препитание.

вече е достатъчно голяма, за д аможеш да заместваш поне едно хранене. дай и малко време да свикне и с храната , и с бавачката. да не стават много нови неща на куп.

да пишеш как се справяте. 

# 232
Здравейте,моми4ета!Все пак реших да пътуваме за Плевен.днес. Ще тръгнем към 18(защото съм на работа) и ще си дойдемн утре.Абе- да види гъз път Mr. Green.ЧаКАМ С  нетърпение да дойде  това време 4е избръм4ах в тая София няколко месеца Crazy.Сега стягам малко багаж,Таткото ще си дойде към 14ч и ще гледа ДАри докато съм на работа.Няма да я извеждам сега навън,защото имам работа ,а и няма за кога- докатоизлезем ще стане време да ходя на работа.Ще оставя това на таткото(за сефте Wink).Дано щерката се държи добре 4е да не го откаже от 1-вия път.
Хайде- отивам да вършея из нс.Ще пиша като се върнем утре.
Желая ви хубав уикенд  bouquetИзползвайте го пълноценно

# 233
Здравейте, работещи мами,
Аз от известно време  следя вашите тем защото планувам да се върна на работа скоро и ето че времето наближи.От 01.12 живот и здраве се присъединявам към вашия отбор.
Моето бебе се казва Ния и се роди на 14.07.2006 с планово секцио в Майчин дом.Вече е голяма мома -7300, 63 см:).За себе си-какво да кажа-аз съм химик по образование и работя в една голяма лаборатория за анализ.
Ще се радвам ако ни приемете във вашия отбор защото той много ми допада.

# 234
nike,  welcome при  #Crazy мамчетата
аз пък да се оплача отново та да ви писне от моя карък!
тъкмо се оправи дребчо от ларингита и опааааааааааа одриска се от антибиотика!
и сега пак лекарства, треперене...
ама в болница НЕ ВЛИЗАМ!!!

# 235
  • София, център
nike   

# 236
Добре дошла при нас, Nike!
Кали, много се радвам за теб и че разреши трудната си ситуация.
Pip, за пищните форми … и аз се сдобих с такива и сигурно доста време ще мине докато си върна старата форма. Ама само какъв оптимист съм Joy Та за такива като нас мисля, че за коледния коктейл най-добре би ни стоял тоалет от панталон по крака с някаква феерична, богата на орнаменти туника. Сега това е ултра модерно. Как намираш това предложение Wink
Цачи, нова седмица нов късмет fingerscrossed Дано вече оздравявате и забравите за всички главоболия дето ви се струпаха последно време. Антибиотиците са си гадна работа ама какво да се прави, някой път се налага да се пият.
Момичета, утре ми е първия работен ден и по този повод днес ми е много криво. Тъй като беше хладно днес, разходката ни беше кратка. Ники си поспинка навън, макар че с крайчето на очичките все ме следеше дали съм още там, дали не съм избягала . После в къщи плака и затова легнахме да се кърмим бавно и продължително. След банята пак плака, дърпаше се на гърдата и се наложи тати да го приспива на ръце, танцувайки под съпровода на любимите му Сафри Дуо. Заспа, но още е неспокоен. Малката душичка, дали усеща колко е тъжна майка му?!
Ще докладвам утре при първа възможност.
Спокойна нощ Heart Eyes

# 237
Кабив, стискам палци знам , че си силно момиче и ще се справиш! Peace
зареди си компито с много снимки на Ники и нали знаеш - бебе-скайпа действа много добре при домъчняване! Mr. Green

# 238
Гери, успокой се, всичко ще е наред.  Я виж Ники какъв мъжага е вече ! Няма цял живот на мама за полата (или туниката Wink )  да се държи!
Той със сигурност усеща твойто неспокойство и това го тормози.  И на двамата ще ви е терсене, но пък не можеш да си представиш колко много ще заобичате уикендите. а и нали ще почиваш съвсем скоро.  Само не изпадай в обвинителни мисли.  Да ходиш на работа току-що родила е геройство!

Каквото и да си говорим, всички тук познаваме и споделяме тая мъка да тръгнеш сутрин и да си откраднеш минутки целувки със съкрвището преди дългия ден.

Стискам палци да влезеш бързо в крачка  и да ти е възможно най-леко.

# 239
ЗДравейте ,момичета! HugИСКАМ ДА ПОЖЕЛАЯ УСПЕХ НА ГЕРИ в първия работен ден!  bouquetЗнам 4е ще се справиш Peace
ДОбре дошла на Nike Grinning
НИе в4ера се върнахме от Плевен.Абе- развяхме си .... BlushДари се сържа много добре по път.Много се зарадваха баби и дядовци 4е я видяха.А и на мен ми се отрази много добре излизането извън София.
Желая ви хубав ден и успешна седмица  bouquet
( нова седмица- нов късмет Wink- нали така C-3PO  Laughing)

Общи условия

Активация на акаунт