, направо ме изумава твоя Кайо. И как сте я направили тази снимка "в движение"
Направо ме хвърли в оркестъра! 
на врага разкри интригата!) Шефа е супер доволен
от мен и женските ми хитрости
, защото много му помогнах в едни преговори (не само за английския). Обеща голям подарък
то стига малко допълнителни часове да издейства... хихихихи.... много ми е кеф! Ако се получат нещата, ще е много добре за всичките 30 човека, че може и нови да наемат.
и ми свърши бензина в метлата тия дни.
Големи наказания бяха (остават да учат сами след часовете).
ще взема да се запиша на уроци при теб поне 1 път седмично ако си свободна през почивните дни и докато бебоците си играят ти ще ме учиш, че го говоря като циганка този английски, а всеки ден пиша мейлове и си говоря по телефони и на живо с разни гърчоля и ми писна да се излагам с 3-те прости времена, които използвам 
ТенкЮ 
...)
най-вече да ти е мнооооооооооооого здраво детенцето!
...)

И все пак , ако можете да споделите опит и да дадете съвти, ще съм ви много благодарна
.Сега стягам малко багаж,Таткото ще си дойде към 14ч и ще гледа ДАри докато съм на работа.Няма да я извеждам сега навън,защото имам работа ,а и няма за кога- докатоизлезем ще стане време да ходя на работа.Ще оставя това на таткото(за сефте
).Дано щерката се държи добре 4е да не го откаже от 1-вия път.
Използвайте го пълноценно
Та за такива като нас мисля, че за коледния коктейл най-добре би ни стоял тоалет от панталон по крака с някаква феерична, богата на орнаменти туника. Сега това е ултра модерно. Как намираш това предложение 
Дано вече оздравявате и забравите за всички главоболия дето ви се струпаха последно време. Антибиотиците са си гадна работа ама какво да се прави, някой път се налага да се пият.
) да се държи!
ИСКАМ ДА ПОЖЕЛАЯ УСПЕХ НА ГЕРИ в първия работен ден!
Знам 4е ще се справиш 

Дари се сържа много добре по път.Много се зарадваха баби и дядовци 4е я видяха.А и на мен ми се отрази много добре излизането извън София.
- нали така C-3PO Препоръчани теми