Краката не ме държаха като се прибрах.Та- излязохме към 13ч и се прибрахме в 16,като Дари спа през цялото време.Една приятелка дойде на гости в парка с нейния мал4о( той е на годинка) и много се радвам 4е се видяхме( от пролетта може би не сме се виждали.После се прибрахме,хапнахме и реших отново да я изведа.Свеки всъщност реши да излезе да се разходи в хубавото време( 4ак ми стан неловко 4е не я поканих преди това с нас, а тя седи и готви вкъщи сякаш е някой затворник
).Та- направихме още час и нещо разходка.Прибрахме се по тъмно 

Ако идваш насам, свирни да се видим. 
, направо ме изумава твоя Кайо. И как сте я направили тази снимка "в движение"
Направо ме хвърли в оркестъра! Успех с преговорите и дано получиш най-добрата оферта!
Малко ми е странно, как работата ти в училище ти е за удовлетворение
, ама ти си знаеш.

на който може!
.Аз отдавна се каня да ка4а в албум4ето,но все не остава време.Ето малко снимки на първо време и от нас- да ни видите 

.И си мислиш 4 е няма да се усетим ли
.Щото тази сутрин се събуди да папка към 4.40 и после нещо не искаше да ме пусне, а аз закъснявах за работа и ...я оставих с таткото да я успокоява и приспива
.
?
Обикновено й оставям максимум 120 и тя изпива не пове4е от 100,а тази сутрин се събудих доста "напомпана"(може би защото в4ета пих 4ай ,боза,бира...
) и се доцедих за облек4ение.като си дойдох са минали 2 часа от яденето мно тя се размрънка - абе - разбира детенцето- усеща когато се прибирам и й мирише на манджа.Тя не яде защото е гладнама просто си иска самото сукане.Та- по този повод ,Е ангелова,ако намериш на4ИН КАК да я нау4а на биберон ще съм ти много благодарна
.Защото сдега мен ме ползва
. и тема пусках неотдавна,но - без резултат
.хайде - отивам да се цедя за утре.Чао за сега
ще взема да се запиша на уроци при теб поне 1 път седмично ако си свободна през почивните дни и докато бебоците си играят ти ще ме учиш, че го говоря като циганка този английски, а всеки ден пиша мейлове и си говоря по телефони и на живо с разни гърчоля и ми писна да се излагам с 3-те прости времена, които използвам
Фирмата има странна политика относно това. Но практиката е следната: даваш заявка, пращат ти колега, който ти взема мерките, до седмица мисля беше ти изпращат инфд за цената. Ако ти хареса, плащаш капаро 20 % мисля беше и чакаш. За те предупредя, че чакането е доста
, но си струва. Аз имах един клиент тук от Хасково миналата година чака ги човека 3 месеца, но пък си струваха. Тогава цената излизаше почти същата като другите дограми, на конкретно спомен нямам
RAVIA
!!!
Наздраве 
( Е- за мен не е ,де,но това не пре4и да се настройвам за малко отдих.)Чакам с нетърпение да ми свърши работното време след 2 часа и да се прибера при моята бебка 
.КОфтито е 4е ще тръгнем не по-рано от 18ч и в неделя трябва да се върнем и става малко..." да види гъз път 
.То така или ина4е която и седмица да решим да пътуваме ситуацията ще е такава с ти4ането набързо,та поне сега да използваме докато времето е хубаво.БАе- ще видим- още не сме решили 

, и ви стискам силно палци, повече да не се налага да влизате в болница по никакъв повод...Преди месец и аз бях в болница с баткото, и стигам до извода, че русенската болница е направо Европейска! Включвай се когато можеш, да ни кажеш как сте, и да знаеш че много ни липсваш в Априлския отбор!
Препоръчани теми