Вече в ОФИСА сме двама - носи ме в сърцето мама

• 14 730
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
Кате, честит рожден ден /със закъснение/ пожелавам ти здраве и много щастие.

C-ЗРО просто нямам думи, как е детенце дано никога повече не ви се наложи да влизате в болница.

Аз няколко пъти започвах да пиша и не стигах до никъде.
В офиса е лудница майка ми тази седмица е в къщи и вече два дни оставам и след работа за да наваксам но да видим докъде ще я докарам.
Пепи има толкова много пъпки от варицелата че като почна да го мажа пъпка по пъпка ми отнема 1 час.Здравко за сега няма признаци на за всеки случай ще изчакаме с втората ваксина.
На 8 декември е коледния  коктейл на фирмата й ми става зле като си помисля в какво ще се поберат пищните ми форми.Сега уж не ям ама времето е малко и резултат сигурно няма да има, а не мога да не отида защото трябва да си посрещна клиентите с които работя цяла година.
e_angelova дано всичко да е наред с промените
Това е оплаках се.

# 211
Цачи, не знам дали нещо мога да добавя.... Само и аз се моля Бебо бързо да се оправи и да не се тормозиш.

Герчо, какво стана с майсторите, тези сладки момчета ...  Simple Smile

Ели, и от мен УСПЕХ ! в промените. използвай момента ако можеш да предложиш промени, които на теб ти се искат.

Velmar,   като четях твойта гледна точка по отношение на "врътките" за прикриване на такси, направо много малко ме загриза съвестта. Аз днес около час и половина досаждах на моя шеф с подобни идеи за врътки. Накрая той схвана и ме поздрави за комбинативното мислене. хехее... от математик си е направо комплимент.
после каза, че сега остава да убеди шефката, че не предлагам нелегални работи. Аз отвърнах, че се надявам да я убеди, защото иначе аз ще трябва да убеждавам мъжа си, че няма да влизаме в разход, ако аз ходя на работа (според това, което те ми предлагат,  след като платя данъци, бавачка и бензин, ще работя за НУЛА лева,) дано да им дойде акъла в главите, че иначе ще си тръгна оттам и не знам как ще се подвизавам сред работещите мами. а аз много държа на нашия отбор. гушки за всички.  Hug
Както и да е... работата ми в училище не ми е толкова важна от финансова ( а и удовлетворителна) гледна точка. Другата седмица ще се решават по-важни неща за другата работа, и за там ми трепне сърчицето.

За новата тема.... Гери, на мен това за бебе-скайпа много ми харесваше, но просто сегашната още повече ми харесваше и за това не гласувах за нея.

Пип,  дълго се колебаех дали да споделя моят начин на отслабване, ама ще ти кажа.
(малко е алтернативен, но вече за трети път го ползвам и съм доволна).  не става за кърмачки.
Въпреки че повръщах и не можех да ям, качих 25-26 кг през бременността и ....  се търкалях на края. сега имам  още 8 кг до изходна позиция + 2 за да се харесам и да не ме болят ставите.
та моя лек е:
пия биозак (10 мг ). това е антидепресант, който не действа успиващо, ами ощастливяващо. по принцип като отслабвам го пия през ден по 1 (от 10 мг). страничният ефект на лекарството е, че губиш апетит (за ядене и понякога някои други плътски удоволствия). в резултат на това аз за 2-3 седмици свалих 4 кг (и не си ги качих обратно).  но преди около месец много ме болеше цялото тяло, и кокали, и секцио, и зъби, и личният ми лекар ми вдигна дозата 1 на ден. много добре ми се отрази.  но пък хич не ми се ядеше, даже малко ми се гадеше. (по принцип се изписва 3 пъти на ден по 1-2).  трябва да се взима сутрин след закуска, не на гладно. 
не съм го споделяла досега, защото на мен лекар ми го предписа все пак , и не е диета (аз диети НИКОГА не мога да пазя, 2 часа не мога ... само да реша , че няма да ям еди-какво-си, и само то ми е в ума)

предишните 2 пъти като отслабвах, също добре ми се отрази. бях егати и мацката като се запознах с Мъжо... а каква станах 2 години по-късно.... от 56 на 86...
така че Пип, до 8 дек има много време, можеш да свалиш малко.  не се отчайвай.

Последна редакция: чт, 16 ное 2006, 00:06 от kalina na kayo

# 212
Здравейте,момичета! ДОкато не съм забравила за предложенията за нова теми4ка- на мен ми харесва :Мама работохоличка бута бебешка количка Peace
Ина4е- какво да ви кажа- в4ера се размазахме от разходки CrazyКраката не ме държаха като се прибрах.Та- излязохме към 13ч и се прибрахме в 16,като Дари спа през цялото време.Една приятелка дойде на гости в парка  с нейния мал4о( той  е на годинка) и много се радвам 4е се видяхме( от пролетта може би не сме се виждали.После се прибрахме,хапнахме и реших отново да я изведа.Свеки всъщност реши да излезе да се разходи в хубавото време( 4ак ми стан неловко 4е не я поканих  преди това с нас, а тя седи и готви вкъщи сякаш е някой затворник Sick).Та- направихме още час и нещо разходка.Прибрахме се по тъмно EmbarassedДари отново спа Shocked.Абе- аз докато се оплаквах 4е не мога спокойно да  изляза с нея в коли4ката,защото не искаше въобще да седи там, сегамай това ще ние  средството за приспиване.Абе- като не искам да се занимавам с нея да я дондуркам- хоп в коли4ката и детето заспива Peace
Хайде- разписах се за днес! Казвам ви 4ао за сега!.Днес отново мисля да трамбовам парка в хубавото време.Чакам  с нетърпение да дойде това време.
ХУбав ден ви желая  bouquet

# 213
  • на правилното място, в точното време
 Добро утро и от нас! Hug
 Да кажа първо за именцето- и за харесвам това за мама работохоличка! Peace
  Kabiv, що си траеш до сега,че си от Хасково. Аз тука да злословя по адрес на твоя роден град и ти да си траеш Wink Ако идваш насам, свирни да се видим.  Hug
  Качих снимчица в албумчето и Калинче  #Crazy, направо ме изумава твоя Кайо. И как сте я направили тази снимка "в движение" #Crazy #Crazy Направо ме хвърли в оркестъра! Успех с преговорите и дано получиш най-добрата оферта!  Peace Малко ми е странно, как работата ти в училище ти е за удовлетворение newsm78, ама ти си знаеш.
 velmar , да не ме забравиш след разходка, кликни да разменим малко клюкина. Кабив, айде и ти! Hug
 Аз отивам да поработя, че утре пътуваме за София и ще опитам утрешната работа да я свърша днес. Дано успея,макар,че се съмнявам. Thinking
 Лек ден и приятни разходки  Nature Sunny  Nature Sun With Face newsm68 на който може!

# 214
Ей сега ме подсетихте за сним4ици ooooh!.Аз отдавна се каня да ка4а в албум4ето,но все не остава време.Ето малко снимки на първо време и от нас- да ни видите Flutter
http://snimka.bg/album.php?album_id=75474&photo=60
После и в албум4ето ще ка4а Peace
Равиа,ама  как така между другото пусна информация 4е пътуваш за София Wink .И си мислиш 4 е няма да се усетим ли Naughty Laughing Laughing Laughing
Ох- на мен ми остава още 1 час на работа и после ще си ходя.Тръпна в о4акване да разбера как се е държала Дари ooooh!.Щото тази сутрин  се събуди да папка към 4.40 и после нещо не искаше да ме пусне, а аз закъснявах за работа и ...я оставих с таткото да я успокоява и приспива Confused.Ох- много е гадно като не ще биберона- хайде- мен ме ползва- това е едно на ръка, ама като ме няма кво да й преложи мъжо ooooh!

# 215
  • София
Момичета, благодаря ви за подкрепата! Надявам се нещата да се подредят добре за мен. Да си призная понякога ми писва, но тази работа ми дава възможност да се прибирам по-рано вкъщи при детенце, спокойна е без излишно напрежение, пък и получавам разбиране от колегите. Какво да ви кажа 3 в 1 Wink.
Както вече ви писах и аз имам проблем с успокояването и заспиването на гърда. Напоследък се чудя дали да не пробвам да го науча на биберон. В началото приемаше биберона, но после категорично го отказа. Дали да не пробвам пак, но не е ли глупаво тепърва да се учи на този навик newsm78?
Мислех си, че нашата темичка е една от малкото, в които добрия тон се е запазил. Няма умници, всезнайки, кртитикари и заядливци. Тук сме си супер. Относно новата тема аз съм за "мама работохоличка". Пожелавам ви усмихнат ден и много целувки на малките бонбонковци! babydust7

# 216
Ве4е съм си вкъщи.В момента храня ДАри.Моята слон4етка е изпапкала сутринта...160гр. #CrazyОбикновено й оставям максимум 120 и тя изпива не пове4е от 100,а тази сутрин се събудих  доста "напомпана"(може би защото в4ета пих 4ай ,боза,бира... Crazy) и се доцедих за облек4ение.като си дойдох са минали 2 часа от яденето мно тя се размрънка - абе - разбира детенцето- усеща когато се прибирам и й мирише на манджа.Тя не яде защото е гладнама просто си иска самото сукане.Та- по този повод ,Е ангелова,ако намериш на4ИН КАК да я нау4а на биберон ще съм ти много благодарна Praynig.Защото сдега мен ме ползва ooooh!. и тема пусках неотдавна,но - без резултат Tired.хайде - отивам да се цедя за утре.Чао за сега

# 217
RAVIA, имате ли ценова листа, много ми харесаха вашите врати, на мен ще ми трябват за есента догодина около 6 броя, но аз обичам да си планувам нещата предварително и да знам къде и за какво отивам за да мога после за месец да обзаведа апартамента  Wink
kalina, стискам палци нещата да се развият точно както ги искаш  Hug ще взема да се запиша на уроци при теб поне 1 път седмично ако си свободна през почивните дни и докато бебоците си играят ти ще ме учиш, че го говоря като циганка този английски, а всеки ден пиша мейлове и си говоря по телефони и на живо с разни гърчоля и ми писна да се излагам с 3-те прости времена, които използвам  Joy

# 218
 Кате, ценова листа няма  Sad Фирмата има странна политика относно това. Но практиката е следната: даваш заявка, пращат ти колега, който ти взема мерките, до седмица мисля беше ти изпращат инфд за цената. Ако ти хареса, плащаш капаро 20 % мисля беше и чакаш. За те предупредя, че чакането е доста   Bulb, но си струва. Аз имах един клиент тук от Хасково миналата година чака ги човека 3 месеца, но пък си струваха. Тогава цената излизаше почти същата като другите дограми, на конкретно спомен нямам  Embarassed Спокойно може да се обадиш, ако искаш  ще ти дам и тел, за да дойде някой намясто и да ти каже за парите. Ако имаш питанки, давай  Hug

# 219
Добро утро!  Hug
Минавам набързо, за да почерпя  newsm38  cook  party023 beer3 Wine Glass Popcorn cook cook bombs Misc Baby Bottle newsm64 smile3510 ,че пораствам  newsm78, май при мен е само на години, на акъл не съвсем,но това е друга тема за разговор!
Успешен ден! И весел уикенд! На С-3РО - ОЗДРАВЯВАЙТЕ! Praynig
 На всички останали- успех с работодатели и майстори! Ще ви прочета в неделя!  Hug Hug Hug Hug

# 220
bdbaloni RAVIA Hug!!!

Желая ти да си много здрава,щастлива и обичана!  bouquetНаздраве Wink
Ей- днес е последния работен ден за седмицата Party( Е- за мен не е ,де,но това не пре4и да се настройвам за малко отдих.)Чакам с нетърпение да ми свърши работното време след 2 часа и да се прибера при моята бебка Hug
Утре съм на друфата работа за 2 часа( ама тях не ги броя).Сега се чудя дали да не пътуваме за Плевен събота newsm78.КОфтито е 4е ще тръгнем не по-рано от 18ч  и в неделя трябва да се върнем и става малко..." да види гъз път Rolling Eyes"Но пък ве4е полудявам в тази София #Cussing out
Аз обожавам да пътувам,а не съм мърдала от тук от 1.07 ooooh!.То така или ина4е която и седмица да решим да пътуваме ситуацията ще е такава с ти4ането набързо,та поне сега да  използваме докато времето е хубаво.БАе- ще видим- още не сме решили Thinking
Ина4е аз и днес възнамерявам да обикалям парка с беба.В4ера излязохме към 13 и се прибрахме 4ак в 17 ч,като през цялото време Дари спа ShockedАбе- спестих си  малко носене на ръце Laughing
Желая ви хубав и усмихнат ден! Hug

# 221
Честит рожден ден, Ravia! Желая ти много здраве и щастие!

# 222
  • Русе
Честит Рожден Ден RAVIA! nbirthday
Здраве, щастие, безброй прекрасни мигове с любимите ти хора, по-малко стрес и нерви, повече време за теб самата!

И аз гласувам за "Мами-работохолички..."

Цачи, пропуснах да изразя възмущението и виртуалната си подкрепа за теб и Дени - нямам думи просто  #Crazy, и ви стискам силно палци, повече да не се налага да влизате в болница по никакъв повод...Преди месец и аз бях в болница с баткото, и стигам до извода, че русенската болница е направо Европейска! Включвай се когато можеш, да ни кажеш как сте, и да знаеш че много ни липсваш в Априлския отбор!

Лек уикенд и успех в начинанията, момичета!

# 223
 newsm59  Честит рожден ден, Ravia! Желая ти много здраве, късмет, любов и сбъднати мечти!  newsm67  ura

# 224
  • София, център
Здравейте, аз нещо отдавна не поработвам, защото съм на проекти..ту има ..ту няма, но все така си ви чета и пописвам това онова! Laughing
Честит рожден ден RAVIA !Много здраве, любов, щастлив живот, усмивки, сбъднати мечти...

И на мен ми харесва за заглавие "Мами-работохолички..."

Лек и спорен ден... Hug

Общи условия

Активация на акаунт