и в паниката си реагирах така.Пак казвма- не съм от клуба на кърма4ки- майки героини
.А и да имам кърма ,не мисля да я кърмя до абитудиетския
Ами това е от нас за сега!
станах на 30
, та сега остава да чакаме догодина по това време да стане и да плащаме заемите 
вече към 1 часа става.

Тва българското здравеопазване е голям кенеф и повечето лекари са за трепане
Аз съм докторска дъщеря и болниците са ми познати от малка, но такава бълвоч каквато е в момента никога не е имало и по отношение на болниците и по отношение на лекарите. Най-ме е яд, че ни удържат сума пари за здравна осигуровка, а няма нищо на среща и пак плащаш. Мен сега и друго много ме притесни (след като прочетох твоята история). Аз нали прехвърлям майчинството на свеки и затова няма да имам право на болнични за бебо. Тогава... ако не дай си Боже Ники се разболее и трябва да влезне в болница аз какво ще правя
Как е Дени сега? Отминаха ли хриповете, кашлицата? Дано оздравее бързичко малката душичка 

Добре че сте изчезнали от там.Толкова ми стана мъчно за детенце,как може такова отношение към най-беззащитните
Желая ви бързо да се оправя малкият и никога повече да не се повтарят подобни преживявания
нямам думи просто.Какъв кошмар си изживяла...............
Надявам се вси4ко да се оправи с бебо и пове4е никога на никой не му се налага да влиза в болница 
.НЯма какво да ви пиша нова и интересно( всъщност има,но не ми се пише,4е ве4е ще отка4а
).отново има някакъв малък проблем с нашия жилищен въпрос
.Ох- хайде - ще ви разкажа набързо...Та- в4ера трябваше да идем с мъжо до фирмата строител да унищожим записната заповед,която подписахме за остатъка от сумата,която им дължим след превода от банакта.Да- оба4е аз не можех да ида ,защото съм на работа и трябва да се телепортирам до другия край на София.Та- отиде скъпия и ми звъни ошашкан.Сега пък не трябвало да им превеждам на фирмата цялата сума по банков път,защото сме изповядали сделката на данъ4на оценка и разликата не може да се ос4етоводи като проиход
.Сега ще правим обратна процедура- те ми превеждат обратно по моята сметка горницата от сумата и после ги теглим на каса и им ги давам на ръка.нямам думи просто
.А мъжът ми като не се е занимавал с нищо по въпроса и въобще не знае за какво става въпрос.Абе- трябваше да им кажа- гледайте си работата- искахте парите- полу4ихте ги
.Не ме занимавайте със себе си.Ама-нали пак съм им в ръ4и4ките с довършителните работи,и..ще ги правим тия " гимнастики".
СЕга се притеснявам отново за въпрросната запис на заповед,защото срока й изте4е на 10.11
.АКо има компетентни,моля отново за помощ и съвет- да искам ли икакви декларации или нещо подобно от страна на строителя после,4е са си полу4или цялата сума,4е да няма искане от тяхна страна по 100 пъти 
.Май хубавото е само разходките с ДАри следобед.Днес отново мисля да направим разходка в парка!Ако слу4айно има свободни и желаещи за компания- да заповядат 
! Просто онемях!

, но както и да е. Та изписаха ни от Света София, където и условията и отношението са като ВИП в сравнение с местните болници. От там ни изписват срещу подпис, защото беба е с жълтеница,но аз отказах да я "пекат" на синя лампа. Питах: състоянието й тежко ли е,ако е тежко, искам консултация със специалист, ако не е тежко- ни изписвате. Е, изписаха ни. И така, идваме си тук и нашата педка, която ми е дружка и е пристрастЕна към беба решава,че билирубина й е висок
, без изследвания, и трябва да влезнем в МАНГАЛСКОТО отделение, за да са ни безплатни изследванията. Беба още нямаше ЕГН и не може да се запиша личен лекар и поради тази причина да съм влезнела там. 
А детенцето ти е направило спазъм на ларинкса по всяка вероятност. С баткото минах от там.Той беше с оток на ларинкса. Дойде док, сложи му някаква инжекция , сега не знам каква, може би урбазон, за да улесни дишането и каза да отваряме широко прозорците. Повече от това няма да изстине, но трябва да влиза свеж въздух. Не знам какво са ти изписали, но питай за нофилин, разширява съдовите пътища и улеснява дишането, но не знам колко може да се прилага при деца.
, всички ли минават през това
Май е за прадпочитане да си кюташ на квартирка ...
.
! Просто онемях!

не знам как си издържала, аз каквато съм ненормална щях да събера цялата болница та и телевизията да викна ...
, максимум 30% от цената можело по банков път...последната сума им я броихме пред нотариуса на прехвърлянето в понеделник (прехвърлихме на 25 000 лева, а им занесохме 30000 евро). Не питай как обикаляхме по софийските улици с мъжа ми с едно пликче на дисни и 30000 евро в него 

Препоръчани теми