.АБе- знам 4е няма да остане детето незахранено,и аз уж 4ела,запозната...и пак току изникне някоя въпросителна
Дари сега спи в шезлонка след като я бойкотирах за първи път да я нося на ръце
.Мисля да пробвам да я оставям така о т време на време( е- все някак ще издържа на мрънкането и умолителните физиономийки),и даон се нау4и да си заспива сами4ка.Че взе доста да натежава 
ама аз съм си доволна и смятам, че съм го захранила правилно. Дано съм била от помощ - ако имаш още въпроси пиши на лични - насреща съм. 
( само между нас ще си останата за да няма
от темати4ния форум
).

... И като се по4на едно разнасяне,дондуркане....Абе- будна съм от тогава 

.НЕ съм фанатизирана по темата за кърменето.КАзах си 4е ще кърмя докато мога,но ...така изведнъж...направо нямма думи.Само искам да дам най-доброто на бебка
.Сега се притеснявам дали не й е достигало коли4еството
или да из4акам малко и да запо4на разни 4айове и т.н. за лактация?!?!?А като знам каква е мъка пиенето с шише..........
- не мис е мисли
..АБе- разцентровала съм се съвсем.Знам 4е трябва да се стегна и да мисля положително ,но..нещо не ми се отдава.
Дано днес времето да е хубаво,както обещаха в прогнозите и поне да изведа малката шушка на разходка.
Края на света не идва като ти спре кърмата. Я погледни от другата страна- ще можеш времето, което се цедиш, за да яде бебо кърма,докато те няма, да го споделиш с него, да го гушкаш, а не да мислиш колко мл кърма му трябва и дали ще му стигне.
напиша нещо по-дълго и после като искам да го постна и ме изтрива постовете. А така, подробно си бях написала на velmar моята "еретична" според кърмаческия форум схема на опит-захранване. Сега това го поствам, после пак ще пиша, щото ми омръзна 

Пробвах после плодовите- и там не пожънах особени успехи. Единствено пюрето с тиква и морков го уважаваме. За мъхестите плодове- и аз го четох, но не се впечатлих особено /за ужас на майките в кърмаческия/. Дадох й праскова, но тя не я хареса.Явно й дойде кисела. Давах и сок от грозде и диня, забравих да кажа. Зеленчуковите пробвах и собственото производство, но тц! Сега се мъчим с едни сокове и плодови пюрета,но мноооого трудно и бавно прояжда. Иска само
И това е притеснително,защото е качила доста, сега трябва да минава на диета- спирам й пържолите! 

В събота/ тази,която мина/ щяла да ходи на семирна, да ги запознават с някаква американска схема, по която до 6 месеца се давало само кърма и нищо друго! Онемях!
Тази в кой век живее?
То само баба на село не го чу това и то защото не е гледала ТВ, тя сега тепърва щяла да ходи да го слуша. Е, иди и после им вярвай или питай за нещо.
И друго има, че колкто и да цедиш, не можеш да изкараш толкова, колкото бебо изсуква от теб. Не се впрягай от това, че няма достатъчно. Докато сте заедно, давай колкото поиска. Може и по-начесто, има там разни скокове в растежа и др.подобни. Може да минавате и това. Така,че давай колкото може, когато поиска, но да си готова и с АМ, за да не страда детенцето ти и да го държиш пък гладно, както правят фанатизираните кърмещи мами. Т Те да ме прочетат от форума, ще ми дадат да се разбера 
Вярвай, че нещата ще се оправят! А Кайо наистина ти е голяма шушумига! Да ти е здравичък и да ти носи много радост! 
.Абе- не съм се от4аяла,но просто ми стана много гадно от таз инеприятна изненада рано сутрин.Разбира се 4е няма да рискувам здравето на бебека,и ако видя 4е не й стига ще й додам Ам
( в края на краищата колкото и да е ценна кърмата няма златни нишки все пак
).За цеденето- аз се цедя само веднъж на ден- като се върна от работа за да оставя дозата за другия ден.И с лекота изцеждам за около 5 минутки 120-130гр.Така 4е- хи4 не ме затрудняваше тази процедура.Имаме си нощно кърмене( така направих режима на Дари,4е я къпя към 9 и нещо ве4ерта и така тя ми се буди да папка преди да излеза за работа( т.е.- около 4-5 ч сутринта).
.само кюто пускам ( и то без звуци
).Скайп имам вкъщи,но понеже бебка спи като муши4ка, го използвам и него за 4ат
Аз лично говорих с много лекари преди да избера и четах доста из форумите. Най-добре ми подейства за самочувствието, че съм направила правилния избор е когато зъболекарката ми ми разказа как детето и било по схемата за късното захранване и не давала нищо освен кърма до 6 месец и на финала вече година и половина се борят със захранването и нямат успех. В мартенския форум също доста майки с късно захранване имат проблеми с неядене, една с ужасно нисък хемоглобин и като цяло децата като че ли са по-неспокойни. ТОВА СИ Е лИчНО мНЕНИЕ И НЕКА НИКОЙ НЕ СЕ ЗАСЯГА мОлЯ! 

...Не съм от мамите, които успяват да съвместяват кърмене и работа, и грижи по малко по-голямото дете.
.Убедих се че бебето започва да се храни с твърда храна когато е готово за това и поне при нас се случи след 6 месеца някъде(което ме навява на миси че в късното захранване има доста голяма доза истина).Иначе я почнах на 4м - гълта,плюе чуди се какво ли е пък това
Ама ще се оправим 
Слагай я честичко и преди кърмене не и давай ,ни сок, ни вода ни пюре.Аз имах много моменти в които си мислех че ми намалява кърмата,но май не беше така.
Препоръчани теми