Вече в ОФИСА сме двама - носи ме в сърцето мама

• 14 738
  • 288
  •   1
Отговори
# 165
  • София, център
Леле Ger4o , много ти се е насъбрало! Още веднъж се убеждавам, че с майсторите ... и на врага си не пожелавам такъв ужас! Слава Богу нашия ремонт приключи преди Мария да се роди и мъжа ми повече не ще и да чуе за ремонт... правихме 3 за 6 години ( все основни )... вече край! Пожелавам ти да свърши тая мъка и с вас и да свърши с добър резултат, а не горе - долу!!!

# 166
Ger4o не се бях смяла така от доста време както като четях за ефекта от твоите врати.
Дано накрая резултата от работата на майсторите да е добър.
Нашия батко Пепи е болен от варицела, и сега е арестуван в детската дано на бебчо му се размине.
Kremena и аз се чувствам така но пък след работа гледам да наваксам колкото мога.Пепи го взимам от градина в 19 часа при условие че до 17.30 почти всички деца са ги взели, като изоставено дете е.Добре че е разбрано дете и не се сърди.

Хайде гушкайте сладките хлапета, че от понеделник работата пак почва.

# 167
Пип, за варицелата - на сестра ми детето я изкара и един ден преди да му излязат пъпките беше играл цял ден с Иван /тогава бил най-заразен според педито/. Като резултат говорих сигурно с около 15 педита по темата, че бях настръхнала - много тежко ми звучеше и горе-долу всички казаха едно и също - ако я изкара сега ще е най-добре за всички. Най-вероятно нямало дори и пъпки да му избият и въобще нямало да разберем, че е болен. Колкото било по-малко детето толкова по-леко карало шарките. Та... аз даже се зарадвах, ама вече като че ли минават 21 дни инкубационен период и нищо... или я е изкарал верно без да разберем и без пъпки или ни подмина някак. Иначе вече се беше събрала доста голяма група от майки на бебета, които искаха ако иван се разболее да ги водят да си играят при иван, че да се заразят и техните  hahaha. Та.... не се шашкай и гледай откъм хубавата страна.

# 168
Кали, хората казват че проблемите никога не идвали сами, но това си е едно доста песимистично твърдение. Случва се на човек да попадне в задънена улица от проблеми, но хубавото е, че след такива периоди винаги изгрява слънце. Grinning  Или с други думи казано: всяко зло за добро, или когато имаш лимон - направи си лимонада, или когато живота ти поднася лава - направи си барбекю Laughing Не се притеснявай, нещата винаги се подреждат  bouquet Но наистина е добре да се консултираш с някой адвокат или счетоводител. Аз бих ти препоръчала една съфорумка, която е много отзивчива и страшно мил човек. Ето това е тя - The Sun Не я познавам лично, но на мен ми даде много добра консултация преди месец Peace, и също така е постоянен консултант в темите за новия закон за майчинството. Пък съседки - кукумявки винаги се намират hahaha Хич не им цепи басма на такива
Ger4o, благодаря ти за куража! Абе, майстор ли е - не ми говори. Все са едни такива остроумни, пък работата им пет пари не струва и след тях пак трябва да поправяш, да чистиш, да търкаш ooooh! С тях трябва по-твърда ръка и да не ги изпускаш от поглед. Браво, че не си им замълчала ... давай в същия дух Peace
pip, за варицелата Ger4o ми взе думите от пръстите Laughing и аз щях да ти пиша, че ако Здравко боледува сега ще мине много леко.
Велмар, трябва да светнеш мъжа си, че на разходка в парка с младите майчета е далеч по-забавно за един мъж, отколкото на лов с коч компания Joy

Последна редакция: нд, 12 ное 2006, 18:14 от Kabiv

# 169
Ger4o, аз викам да се пробваш в шоу бизнеса - просто имаш талант за сценарист! smile3521 комедиите са ти силната страна Peace
майтапа настрана майсторите  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing out #Cussing out
на мен от тях ми се Sick
на колежката ми мъжа й разправя: той лепи плочки човека и преди него имало едни... налепали на една баня после хората бясни - звънят на шефа и представете си шефа на фирмата отива у тях и като вижда каква са я оплескали - ми опретнал се човека свалил плочките и лично метнал банята да я прави.
от ден ан ден се убеждавам все повече в това - работа има много а мързели още повечел
ей на вчера на една мацка дето имаме сделка с фирмата й трябваше да занеса едни документи та се разбрахме да ги предам на мъжа й че имал път към насл
пък после се оказа че пътуваме в една посока и ме закара човека до една клиника дето имах час
та по пътя за това си говорехме - как мацката била във възхита от мен как съм натракала едни договори там дето трябваше и тн и вика: ние от половин година пускахме каре във вестника със обява за работа и никой на се обажда - набутвахме се вика с 100 кинта на месец да видсят хората че сме сериозна фирма не нещо менте и не са чак толкова големи изискванията - малко компютър, малко интернет абе пей сърце и за това място 6 месеца търсили човек!

# 170
  • на правилното място, в точното време
   Shocked И кво стана  newsm78
 Писах,писах и изчезна  Sick
 Уморихте ме от смях  Joy Joy Joy и нещо сгафих, затова !
  Това майсторите са за  #2gunfire #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire #Cussing out и така докато им стане ясно,че не са за тая работа!
 Успешна седмица от нас, че аз  пак окъснях!  smile3524
  Исках да почерпя  Popcorn beer cheers Wine Glass newsm38 cook cook,че преди една година разбрахме  EFP stork-girl preggo  ylinfant

# 171
Мили Девойки,

благодаря ви за подкрепата.  Аз се окопитих вече,  и се хванах да мисля и да бачкам този уикенд. Не че знам какво да правя, ама поне спрях да роня сълзи.
Утре съм на преговори,  ще рапортувам вечерта.  Колегата ми каза ,че вчера са превели някакви пари, не знам колко. 

Рави,  Честито ! Супер готино е човек да си празнува всичко. И да се оглежда за хубавите неща.  Много радост и удовлетворение да ви носи Йо Йо.  И да е благословение и светлина за всички около себе си.

И ние имахме майстори  миналата седмица,  но аз вече не се ядосвам, а и тази фирма работят добре (кухни и мебели). Сега почти ни е готова къщичката (40 кв.м. Simple Smile ) само да остана вкъщи да подреждам ...
Гер4о,  винаги ме радваш колко свежо се отнасяш към проблемите.  Браво.  (може да направим бартер - уроци по кураж  -  английски : ) )  иначе и двамата с мъжа ми преподаваме английски във всички варианти, за които можеш да се сетиш, на българи, чужденци, малки , големи, всякакви нива, бизнес, медицински ... само техническия малко ни куца, по скайп, по телефона, в училище, в офиси, дома... миналата седмица преподавах и в колата, че хлапето си беше забравило ключа. Аз преподавам от 14 години и учениците ми са били на възраст 2. 1/2 г - 65 г. 

всъщност се бях отчаяла, че мъжо само се чуди как да ме закотви у дома. Всъщност не е зле, че печелим двамата, но постоянно ме упреква, че искам да избягам от вкъщи.  Много ми тежи това. В петък навръх цялата олелия ми спретна един скандал по телефона, докато карах от работа към къщи (къде ходиш до толкова късно).  И малкия вечер като се впие в мен и ми е толкова криво...  Като съм си вкъщи спи до обяд и се гуши в леглото с мен. 
почнала съм много да го обичам този Калоян.

# 172
Добро утро,момичета! HugАз съм в центъра на вихрушката от сутринта Crazy.Ох..лошое 4е  от понедленик запо4ва така- дано да не повле4е крак цялата седмица Praynig.Като на4ало се успах и станах в  4.50 Sick.Само се молех ДАри да не се събуди и да иска да папка,4е хи4 нямах време да я храня( леле- колко гадно зву4и Embarassed).Та- бях забравила да се изцедя в4ера и сутринта за 10 мин. трябваше и да се обли4ам и да се цедя и....вси4ко останало.Успях само 80гр. да изцедя и сега ми е страшно притеснено,4е детенце няма достатъ4но папу Embarassed.Дано устиска докато си дойда.Леле- ужасна съм Tired
Моми4ета- много е кофти това с майсторите.Оба4е- да знаете 4е ще ви използвам съветите,препоръките и вси4ко по темата когато и ние запо4нем тези разправии с майсторенето Peace..Ина4е- тези по4ивни дни ги използвахме пъноценно с малката.Бяхме по разходки навън и останахме и 2-те много доволни GrinningСамо дето в4ера ДАри малко ме уплаши та звънях на педито.Беше акала зелено,но имаше и някаква слуз и аз... #CrazyДоки каза 4е няма проблеми стига да няма кървави жилки.Това било нормално- и 4ервата се про4иствали newsm78.Абе- дано е било инцидентсно 4е въпреки това се шшанах.
Хайде- спирам до тук.СЛед 3 мин. запо4вам ефективна работа.До писане! Желая ви  успешна седмица!  bouquet

# 173
EkaterinaMnewsm59!
Пожелавам ти да си винаги здрава и много щастлива!
Кали, радвам се да прочета, че днес настроението ти е по-ведро и оптимистично. Знам, че ситуацията ще се разреши благополучно. Чакаме новините довечера
RAVIA, честит празник!

Последна редакция: пн, 13 ное 2006, 19:41 от Kabiv

# 174
Честит Рожден Ден,Екатерина М!Бъди много здрава,обичаща и обичана мама и съпруга!

Доста сте поизписали докато аз се мотая насам натам.От работат засега не се оплаквам,обаче незнам какво ми става,но малката започва все повече да ми липсва когато не е с мен Cry Мислех си че съм го преодоляла поне мъничко това чувство,но уви.....
Калина,мног мъчно ми става четейки за тези несправедливости които ти се изсипват на главата.Между другота и аз съм една от колежките ти,също в частно у-ще за езици работя и обучаваме точно както ти си описала - от най-малките до най-големите Peace С моята шефка само мога да се хвала,по свестен човек не съм срещала в живота си,винаги помага с каквото може даже и пари ми пдава когато нямам иревна че ми трябват Embarassed Заплатите се получават навреме,абе просто сме едно мини задружно семейство.На теб ти пожелавам скоро всичко да е зад гърбът ти,като чета никак не ми се струва че за нищо не ставаш,така че съм сигурна че довечера ще си в ще по ведро настроение.Едно силно  Hug от мен. За сополките да кажа пак,и при нас се влачиха незнам колко време и от самосебе си спряха,не съм и слагала капки,само физиологичен разтвор няколко пъти.
Герчо,просто ме разби Mr. Green.Толкова духовит и искрен човек като теб рядко се среща,как само си ги описала нещата - като на филм си ги представих пред очите Joy Дано се поуспокоят и при теб нещата.
КАбив,дано на Ники бързо му се оправят крачетата с тия гащички Peace Ама колко е порастнал само и какъв е хубавец,в подписът ти гледам снимката Heart Eyes

Да ви се похвала,снощи мойта кукла направи първите си 2-3 самостоятелни крачки и вече ходим съвсем уверено като я държа само за едната ръчичка Grinning

Толкова от мен засега,ще се включвам по-честичко вече.Мноооого целувки на бебчета и мами работливки Heart Eyes

# 175
Здравейте отново и от нас! До сега се мъ4их да приспя ДАри а тя не ще и не ще CrazyСпи й се ,но нещо не й се полу4ава и само мрънка.а не е спала от сутринта ooooh!Ох- и това дете също като майка си намира съня за загуба на време GrinningНавн духа ужасен вятър.преди малко ходих до пощата да пратя малко снимки на сълва ми и направо се смръзнах...а ходих с колата.Дано от утре времето отново е хубаво ,4е да излезем на разходки.Дари май е нервна защото си 4ака излизането и съня навън Rolling Eyes
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН   на Екатерина М HugЖелая ти много щастие на теб и цялото ти семейство! Да си жива и здрава и само хубави неща да те съпътстват в живота  bouquet
Моми4ета- да ви питам и вас по болната тема за захранването Thinking.Пуснах си въпроса в кърма4еския и веднага ,разбира се последва пост ,който съветва да про4ета библиотеката,да се разровя в теми и т.н. ,кдето се препоръ4ва късно захранване CrazyЗащото Дария била още мъни4ка CloseЕ- писна ми от такива съвети #Cussing outАз си задавам конкретен въпрос и о4аквам който може да помогне със съвет,а то се по4ват едни лекци за късното захранване ooooh!
Та- конкретно по темата:ДАвам сок4е на Дари от  около 2 седмици.Ябълка и ябълка с морков(4ист морков не иска).Пие по едва 20-ина грама(защото по принцип не оби4а да пие от шише  ).Та- педито каза да дам картофено пюре.Попитах с плодовите как да процедирам и тя ми каза 4е не е необходимо да ги въвеждам ,което ме озада4и.Можело да се дават вместо сок4е.Та- сега се 4удя кога,как и по колко да давам Взела съм пюре от 4иста ябълка ,тъй като мисля 4е покрай сок4ето това й е доняйъде познат вкус.После мисля да  дам и някакво комбинирано .Та- кажете ми как то4но да го въведа?И по принцип между храненията ли се предлага( по кое време ако е така) или  в самото основно хранен- т.е . при кърменето newsm78( ако е така- кое първо се предлага- пюре или кърма).
Надявам се поне вие да ме ориентирате   Praynig

# 176
Велмар,на въпросчетата ти - представям си какво ти е,аз също бях така  #Crazyкогато дойде време да захранвам.А този етап малката едва ли ще поеме повече от 3-4 лъжички пюре.Можеш да и го даваш на обяд или следобяд след кърмене.Спомням си че така ме съветваха защото ако е преди може да окаже да суче за момента.
Аз исках да я захранвам със зеленчуково пюре и първо направих тиквичка,изобщо не го искаше и реших по старият начин - с плодово.И го направих така както ти казах по горе.Аз я захраних към 4 месеца някъде.Надявам се да съм била полезна Peace Ако има още, питай,насреща съм и доста неща научих покрай моята принцеска Grinning

# 177
Благодаря ти ,Дес HugЕй- много е хубаво да погледнеш отговор на твой въпрос,който 4акаш с нетурпение и да не те лин4уват Blush.Зна4и все пак се дава  при самото основно хранене,а не м/у храненията както е сока Thinking.Искам да те питам имаше ли някакъв проблем после  със зелен4уковите?Как се приеха след сладките плодови?/имаше ли възражения?Защото в края на месеца мисля да й дам картофено,както каза педито.

# 178
Ами да ти кажа не забелязах да има такова нещо,даже в един момент напълно ми отказа плодовите Shocked и 2-3 месеца не ги искаше.Сега сме на сурови плодове и само едно плодова смес с банан яде Mr. Green

# 179
Тази плодова смес на ГАн4ев ли е,4е аз съм взела едно такова буркан4е.Дано да е хубаво.Мисля да го пробвам след ябълката.Само ме притеснява това 4е съдъртжа и праскова,а тя не е ли от мъхестите и слесдователно- алерген newsm78Охх- това не е никак лесно със захранването ooooh!Кога ще премине на пържоли... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт