. Та.... не се шашкай и гледай откъм хубавата страна.
Или с други думи казано: всяко зло за добро, или когато имаш лимон - направи си лимонада, или когато живота ти поднася лава - направи си барбекю
Но наистина е добре да се консултираш с някой адвокат или счетоводител. Аз бих ти препоръчала една съфорумка, която е много отзивчива и страшно мил човек. Ето това е тя - The Sun Не я познавам лично, но на мен ми даде много добра консултация преди месец
, и също така е постоянен консултант в темите за новия закон за майчинството. Пък съседки - кукумявки винаги се намират
Хич не им цепи басма на такива
С тях трябва по-твърда ръка и да не ги изпускаш от поглед. Браво, че не си им замълчала ... давай в същия дух 
комедиите са ти силната страна 

) само да остана вкъщи да подреждам ...
Аз съм в центъра на вихрушката от сутринта
.Ох..лошое 4е от понедленик запо4ва така- дано да не повле4е крак цялата седмица
.Като на4ало се успах и станах в 4.50
.Само се молех ДАри да не се събуди и да иска да папка,4е хи4 нямах време да я храня( леле- колко гадно зву4и 
..Ина4е- тези по4ивни дни ги използвахме пъноценно с малката.Бяхме по разходки навън и останахме и 2-те много доволни
Само дето в4ера ДАри малко ме уплаши та звънях на педито.Беше акала зелено,но имаше и някаква слуз и аз...
Доки каза 4е няма проблеми стига да няма кървави жилки.Това било нормално- и 4ервата се про4иствали
.Абе- дано е било инцидентсно 4е въпреки това се шшанах.
Мислех си че съм го преодоляла поне мъничко това чувство,но уви.....
С моята шефка само мога да се хвала,по свестен човек не съм срещала в живота си,винаги помага с каквото може даже и пари ми пдава когато нямам иревна че ми трябват
от мен. За сополките да кажа пак,и при нас се влачиха незнам колко време и от самосебе си спряха,не съм и слагала капки,само физиологичен разтвор няколко пъти.
Дано се поуспокоят и при теб нещата.
Ама колко е порастнал само и какъв е хубавец,в подписът ти гледам снимката 

Спи й се ,но нещо не й се полу4ава и само мрънка.а не е спала от сутринта
Ох- и това дете също като майка си намира съня за загуба на време
Навн духа ужасен вятър.преди малко ходих до пощата да пратя малко снимки на сълва ми и направо се смръзнах...а ходих с колата.Дано от утре времето отново е хубаво ,4е да излезем на разходки.Дари май е нервна защото си 4ака излизането и съня навън
Желая ти много щастие на теб и цялото ти семейство! Да си жива и здрава и само хубави неща да те съпътстват в живота 
.Пуснах си въпроса в кърма4еския и веднага ,разбира се последва пост ,който съветва да про4ета библиотеката,да се разровя в теми и т.н. ,кдето се препоръ4ва късно захранване
Защото Дария била още мъни4ка
Е- писна ми от такива съвети
Аз си задавам конкретен въпрос и о4аквам който може да помогне със съвет,а то се по4ват едни лекци за късното захранване 
( ако е така- кое първо се предлага- пюре или кърма).
когато дойде време да захранвам.А този етап малката едва ли ще поеме повече от 3-4 лъжички пюре.Можеш да и го даваш на обяд или следобяд след кърмене.Спомням си че така ме съветваха защото ако е преди може да окаже да суче за момента.
Ако има още, питай,насреща съм и доста неща научих покрай моята принцеска
Ей- много е хубаво да погледнеш отговор на твой въпрос,който 4акаш с нетурпение и да не те лин4уват
.Зна4и все пак се дава при самото основно хранене,а не м/у храненията както е сока
.Искам да те питам имаше ли някакъв проблем после със зелен4уковите?Как се приеха след сладките плодови?/имаше ли възражения?Защото в края на месеца мисля да й дам картофено,както каза педито.
Охх- това не е никак лесно със захранването
Кога ще премине на пържоли... Препоръчани теми