Аз не се вклю4вам напоследък,за което моля да бъда извинена
НО - все пак редовно ви 4ета.Добре дошли на новите мами в отбора на трудоваците
.НИе сме добре.В4ера се възползвахме от хубавото време и цял следобед се разхождахме с Дари,а тя спа непробудно
Веси,наистина е тежки ,когато не може да сме си до де4ицата,особено в такова хубаво време и е норман ода се натъжаваш
.Аз се 4увствам по същия на4ин в съботите,когато излизам за работа (тогава ходя от 14 до 17ч) в най-подходящото за разходки време
.Ето- в неделя моя мъж пак планира да ходи на лов
.И дори в4ера ме пита- пускам ли го на лов
.Е- то се е видяло 4е все сами4ка ще си излизам с Дари.Много ми е криво и благородно завиждам като видя цяло семейство на разходка
.А като видя сам татко с коли4ка и..завиждам ужасно на щастливата майка.Нашият тати сякаш го е страх да остане сам с беба.
( взела му е страха май 
Нямам търпение да разбера мерките на моята шишкавелка
Аааааааааа- и още нещо се сетих да ви питам.Нашето БЦЖ не е излязло
Какво следва от това?Аз се притеснявам9 не знам до колко основателно),защото ,да си призная си запалвах някоя и друга цигара и като бременна 

на новите майчета!
! И споко! Като почнете пюретата ще се оправят нещата. 

Ние ориди малко се прибрахме вкъщи.Бяхме навин и ДАри спа на въздух през цялото време(по4ти 2 часа 
.Да ти кажа аз как се лекувах миналата седмица.Мен ме запо4на с гърло.Ефизол не помага,както се досещате.На мен ми действа Биопарокс
А за кашлицата- от на Дария сироп4ето- Стодал(хомеопати4но е и дава резултати).После и мъжо го пи. 
"Черупките", ако мога така да се изразя, които покриват ябълките на крачетата горе в таза са по-къси от нормалното и не ги покриват добре. При едното краче това е изразено по-малко, а при другото повече. От днес носим ортопедични гащички и така цели два месеца. Трябва и да го носим колкото може повече в кенгурото. Хайде за кенгурото ще бъде удоволствие и за нас и за него, ама гащите, в общи линии, не трябва да ги сваляме. Проблема бил вроден, не сме го предизвикали ние. Но както д-р Хайвазов, така и днес лекарите в Горна Баня ме успокоиха, че това е лечимо и до два месеца проблема ще изчезне напълно. Дано, че искаме Ники да го правим спортист. 

, но все още се буди на моменти, притеснен от запушеното носле. Поддържаме й подходяща влажност на въздуха. Ами ако не се оправи ще го водя при педката.
Аз продължавам да си пиша и в августовската тема, но тук с вас мога да споделя и да срещна много повече разбиране. Много ви ценя заради това 
Аз първия път, когато мерих на Ники температурата в дупето се забавих повечко и съответно ... хоп изненада-а-а ... стопли ми ръцете
В момента очите ми направо залепват,но продьлжавам да работя. И Марти ми вьрти едни номера-снощи заспа в 1 и в 8 се сьбуди кукуряк, а на мен толкова ми се спииииииииии... И нещо са ме налегнали едни такива мисли-дали му отделям достатьчно внимание,дали си играем достатьчно,дали няма да си помисли след време,че не го обичам достатьчно,щом отделям толкова време за работа
Напарво се чудя -дали не ме хваща сега следродилната депресия
Извинявайте ,ако внасям отрицателни емоции,но много ми е криво,пьк и вие сте горе-долу в такова положение,та ще ме разберете.
. Като по филмите дето вратата се отваря и отиваш в рая
Седнах в леглото и почнах да се смея с глас направо. Ами то не е истина това - едно нещо не им харесах просто. Дори не се затварят като хората щото трябвало да слегнат уплътненията!?!? Сега от сутринта разговори с Баш майстора - те са дистрибутори на завода, разговори със завода, разговори с монтажниците... Всеки те занимава с драмите си - на един му се родило дете и затова не си свършил работата, другия бил болен, третия не знам кво му било. Абе няма да се оправи тази държава докато не се научат тея хора да не се оправдават за некадърното и неадекватно поведение. На всичкото отгове взеха и съвети да ми дават как трябвало да си запълня дупките от пирони с кит и финно да ги боядисам с лак за нокти Препоръчани теми