тъкмо си мислех тия дни как се справяш с кърменето, отдавна не беше писала...
да не гедат, че получават тикове и почват да викат за помощ
американската асоциация за защита на детето. 

и дано
не ви се налага да прилагате моите средновековни техники.
... как така сополясва само нощно време, когато температурата в стаята е 22-23°С, облечен е с пижама, хавлиен гащеризон и спален чувал без ръкави и на всичкото това отгоре е завит с моето олекотено (нали спинка при мен). Да не би тоя човек да сополясва от много жега
... щото пък сутрин е изпотен 
А с кърмата вече нямам никакви проблеми и много съм ви благодарна за съветите, които ми дадохте тогава. С ваша помощ успях да избегна грешката да мина на адаптирано. Благодаря ви
Сега се подготвям за офис-старта от 20 ноември. Премествам храненето през деня да бъде в 10 - 13 - 16 часа, сутрин да свикне повечко да си играе, а следобед от 14 до 16 да спи с бабу Гале на нейното креватче
Ако не ми мине котка път, плана трябва да проработи 
... тези проходилки не са ли малко опасни? ... ама аз като го гледам още малко му трябва и ще тръгне сам ЧОВЕКА

на мама Telma!
и на мама Надежда и бебе Марти!
Тука има много момичета, които ходят на работа в офис и въпреки това се справят чудесно! Така чееее, добре дошла, миличка, в отбора!
Дано скоро не ми се наложи. Кабив, пробвах какви ли не ментови бонбони, само че започвам да кашлям още повече от тях
Сега съм вече на Проспан, но трябва да мине време, за да започне да действа. Продължавам да събуждам беба с кашлицата си.
Дано да спира вече. Трябва да бягам да готвя,че момчето ми искало баничка и мама отива да спретне една! 

. Миналата година пускахме парното само вечер (живея в къща и се прибирахме след 21.00ч) и беше един студ, не е за разправяне. Температурата беше далеч под 18 градуса. Това е първата ми зима без сополи и болести. Та сега с тая жега в спалнята ме е страх да не се разсополивим.
Браво на Кайо
... ами кара по същество човека, напорист е ... така де какво ще си губи времето в чудене и лежане 

Днес, както никога да взема да си поръчам салата, че и пица и така се наядох, после пих кафе и пуших на балкона и сега съм живите мощи...Не мога да се съсредоточа и ми се спииии. То да не вземе човек да води нормален живот
Аз преди месец свалих леглото на последно ниво, така че и да иска да се хване и да излезе не може да достигне парапетчето, изпитвам ужас, че може да се метне през решетката...а на пода не го оставям изобщо, първо защото съм кукувица на тема микроби (още стерилизирам всичко след всяка употреба
и физически тормоз- хапане, скубане дърпане на дрехи и по някой удар по главата с играчка в знак на радост
Така ми се прищя и аз да съм на разходка с Маги. Особено в това страхотно време днес. Нещо много бързо ми се изпари ентусиазма от връщането на работа 
Препоръчани теми