. 
/ ми се стори, че нещата вървяха доста на ниво
та Дари се гледаше 2 дни с татко си до обед.Аз си идвах- той излиташе за работа,като в движение ми "предаваше щафетата"
и - газ до къщи.Взимам парите и обратно в банката
.Внасям ги по сметката и си викам- УРА!Да- ама не
,за които малоумния кредитен с който работя не ми каза.Ами - как да стане като съм си вкъщи с малката и 4асът е 16,20
Както и да е.Изстрелях мъжа ми да ходи до най-близкия клон и да ги внесе,обадих се до банкатаи им дадох зелена светлина за превода.Оба4е- сега ми щуква в главата една тревожна мисъл-моля компетентните да помагат
Казвам каква е ситуацията.Подписах запис на заповед 4е дължа пари на фирмата- строител.за да имат те гаранция някаква 4е като полу4а парите от банката и те ще ги видят
.Оба4е сега как да процедирам и какви са рисковете за мен.Преводът от моята към тяхната сметка е нареден( понеже бил валутен и отнемало време щели да стигнат по тяхната сметка към вторник-сряда).Кога трябва да унищожим въпросната запис на заповед ,за да не се полу4и двойна изаскуемост
.В момента на превода или слевд като ги полу4ат?МНого се притеснявам за това
МОля ви - успокойте ме по някакъв на4ин... 
, а после да минеш да се похвалиш и да почерпиш! 
.Даро днес е супер добри4ка
(пу-пу).Суутринта е разказала играта на баща си
,но следобед - направо не е моето дете.Спа ...3 часа
Чак запо4нах да се притеснявам.Стана,папка и сега си играе.А аз веднага се възползвам и ...хоп- на компютъра
Чакаме таткото да си дойде. 
Така 4е- не си единствена
Сега сме си вкъщи с Дари ,а тя цяла сутрин мрънка и не заспива
.Аз се опитвам да сваря една леща на прибежки.Абе - лудницата е пълна.Поме се успокоявам с това 4е утре няма да съм на работа,защото 2 седмици по ред заради изборите работи х извънредна
.Ако щете вярвайте,но 4акам с нетърпение утре да дойде свеки
Лелее- на какво доживях да се радвам

. При ваксинирането проплака малко, но като цяло се държа като мъж. Нямахме проблеми след това, освен че в събота вечер и вчера беше малко по-неспокоен от друг път, но причината за това сигурно не е във ваксината
Дадоха ни направление за ортопед, но ни дадоха и за уролог, защото педката откри, че имаме малко хидроцеле на двата тестиса. Не било нещо сериозно според нея, но все пак ни прати при специалист в Пирогов за по-сигурно. Така че тази седмица ще отидем и при ортопеда (в нашата 25 п-ка) и при уролога - доц. Минков@Правителствена.

, ако искаш на лични, ако искаш тука, за да е полезно и за други неумеещи като мен
, направо ми изскачат очите от нея, а отделно като се изкашлям и будя беба. То, милото дете, спи по толкова малко, а и аз като се изкашлям и тя цялата подскача. Направо , в чудо съм се видяла , какво да правя, особено докато кърмя и тя заспива през това време. С какво ли не пробвам да си заглушавам кашлицата, не става и не става. Ако някой знае, да казва! 
, че е станала една клюкарка - не може да се наяде. Само да чуе някакъв различен шум, пуска
и почва едно оглеждане, 
Препоръчани теми