Вече в ОФИСА сме двама - носи ме в сърцето мама

• 14 748
  • 288
  •   1
Отговори
# 120
Привет и от мен за днес!
Днес след няколкомесечни мъки най-накрая обявихме един апартамент в Банкя за продан! Живот и здраве ако/като се продаде ще купувам тук в софия нещо голямо за малкия като порасне. Обявен е преди 2 часа и вече имаме записани часове за оглед - стискайте палци да се продаде скоро, че направо нерви нямам. Явно цената и мястото са атрактивни - ох, дано го продадем бързо!!!! Това е въпросния апартамент дето му оправях документите....
После ще искам инфо от всички мами дето са купували апартаменти на зелено, че да видя коя фирма е сериозна, че на готовите цените са  #Crazy.

# 121
Герчо, аз от сега мога да ти препоръчам "Контракт Сити"  Peace

Като гледах апартаменти, техния адски много ми хареса. Но понеже нашите плащаха апартамента, та се съобразихме и с тяхните възможности. Той излизаше малко скъпикъч /мисля, че беше о/о 600евро на квадрат/, а този който взехме беше о/о 500. За втория нашите не теглиха заем, а го платиха направо и за това се пряхме на него. Но сега, като гледам как изглежда кооперацията на Контракт Сити, има защо да са по-скъпи. Просто си личи разликата. Вътре не знам как са нещата, но в процеса на строителство /близо е до нашия блок и редовно си го гледах и него  Grinning/ ми се стори, че нещата вървяха доста на ниво  Peace

# 122
Здравейте,момичета!. Аз тия дни май само ви 4ета.Ама- все ти4ам напред-назад по зада4итеи нямам спокойствие.Нали и свеки я няма..... ooooh! та Дари се гледаше 2 дни с татко си до обед.Аз си идвах- той излиташе за работа,като в движение ми "предаваше щафетата" Laughing
Днес уж за последно ти4ах по  основните жилищни въпроси.От работа директно заминах до нотариуса да си взема ве4е готовите документи( нот. акт и други подобни(,от там- в банката.Дадох им малко и на тях и доволна си тръгнах  към къщи.( а за бебатя в тези 4асове бях оставила двойна доза папу,татито да й даде).Оказва се оба4е 4е трябва  в този момент да внеса и сумите за банката като такса кредит,превод и т.н.Е- разбира се нямах в себеси нали4ни джобни  700 евро #Crazy и  - газ до къщи.Взимам парите и обратно в банката Crazy.Внасям ги по сметката и си викам- УРА!Да- ама не Rolling Eyes Трябвало и някакви такси превод в р-р на 17 евро да внеса до 17 ч #2gunfire,за които малоумния кредитен с който работя  не ми каза.Ами - как да стане като съм си вкъщи с малката и 4асът е 16,20 #Cussing outКакто и да е.Изстрелях мъжа ми да ходи до най-близкия клон и да ги внесе,обадих се до банкатаи им дадох зелена светлина за превода.Оба4е- сега ми щуква в главата една тревожна мисъл-моля компетентните да помагат PraynigКазвам каква е ситуацията.Подписах запис на заповед  4е дължа пари на фирмата- строител.за да имат те гаранция някаква 4е като полу4а парите от банката  и те ще ги видят Wink.Оба4е сега как да процедирам и какви са рисковете за мен.Преводът от моята към тяхната сметка е нареден( понеже бил валутен и отнемало време щели да стигнат  по тяхната сметка към вторник-сряда).Кога трябва да унищожим въпросната запис на заповед ,за да не се полу4и двойна изаскуемост newsm78.В момента на превода или слевд като ги полу4ат?МНого се притеснявам за това SickМОля ви - успокойте ме по някакъв на4ин...

# 123
  • на правилното място, в точното време
http://ziza.ru/2006/11/02/okh_uzh_jeti_deti_48_foto.html
  Е, сигурно сте го виждали, ама все пак!
  Velmar, нямам си идея, но ми звучи сериознои обезпокоително Rolling EyesДано не съм права  Praynig
  Герчо, айде успех  Peace Peace, а после да минеш да се похвалиш и да почерпиш!

# 124
  • София, център
velmar спокойно нали имаш документ с който да удостовериш че си пуснала от твоята към тяхната  сметка еди каква си сума !Какъв е проблема!?! А в договора за покупка нали пише общата дължима сума... Според мен няма вариант да те извъртят, ти не унищожаваш запис на заповед.... като си дойде мъжа ми ще го питам как седи точно въпроса с запис на заповед!

# 125
мерси ,Ади.Зву4и ми логи4но от твоята уста.Ако можеш попитай и съпруга ти./9явно той е компетентен).Ще 4акам отговора с нетърпение,4е ще изперкам съвсем до понеделник Crazy
Да ви кажа нещо хубаво  и от нас- стига съм се оплаквала Grinning.Даро днес е супер добри4ка Hug(пу-пу).Суутринта е разказала играта на баща си ooooh!,но следобед - направо не е моето дете.Спа ...3 часа #CrazyЧак запо4нах да се притеснявам.Стана,папка и сега си играе.А аз  веднага се възползвам и ...хоп- на компютъра GrinningЧакаме таткото да си дойде.

# 126
  • Русе
Към мъжките мами,
понеже сте зачекнали въпроса за "достойнствата", да се изкажа и аз... Преди 3 седмици бях в болница със сина ми (на 2,8г) точно за корекция на "проблема"... Та този проблем, или го има (при около 20% от момченцата), или го няма...Според съвременните схващания, насилственото забелване може само да влоши нещата. В здравния подфорум има 2 огромни теми по въпроса. На запад, наистина не пипат "там" до около 3 годишна възраст - тогава вече става ясно има ли нужда от корекции или не. При нас, освен по-тясната кожичка (която действително може да се оправи с повече търпение и настоятелност, без да се налага цепване), се оказа че има и още един проблем (неспешен, но изискващ хирургическа намеса), затова му направихме пластика сега - много е неприятно насистина , затова предпочетох да минава, и да се забравя... ooooh!

Лек уикенд и успешно презареждане за новата седмица! Grinning

# 127
  • София, център
Ох velmar съвсем изключих снощи, като се прибра мъжа ми! Той беше толкова изгладнял,бързахме да ядем и  забравих да го питам... Съжалявам!

# 128
Ох,да ви се опалча-сьбота по обед ,а аз работя newsm45 newsm45 newsm45 На всичкото отгоре в офиса няма никой. а работа колкото ти душата сака.

# 129
Кремена,ако ще с епо4увстваш по-добре ,да ти кажа 4е аз след малко отивам на работа CrazyТака 4е- не си единствена PeaceСега сме си вкъщи с Дари ,а тя цяла сутрин мрънка и не заспива ooooh!.Аз се опитвам да сваря една леща на прибежки.Абе - лудницата е пълна.Поме се успокоявам с това 4е утре няма да съм на работа,защото 2 седмици по ред заради изборите работи х извънредна #2gunfire.Ако щете вярвайте,но 4акам с нетърпение утре да дойде свеки ooooh!Лелее- на какво доживях да се радвам Laughing
Ади,не се притеснявай Peace

# 130
   Работещите майчета, в събота и неделя не пипват компютъра  Laughing  typeuu
  Ние минаваме да кажем здрасти и излизаме,че понапече  smile3531

# 131
Здравейте и от нас!!!
Аз съм работещо майче от дома - работих до последния ден от бременността и от 5тия ден след като родих Peace
Имам си априлче - Александър - роден на 13.04

Аааа, Цачито къде била
ще ви прочета и че се включа пак

Целувки на всички!  bouquet

# 132
Doбре дошли на всички нови мами-работяги.

Равия, наскоро спомена, че не се справяш с помпата за сополи. и аз бях така в началото, ама нали съм македонски инат - накрая се предаде тая пустотия. та ако искаш да ти кажа каква е техниката, с удоволствие ще споделя опита си.

Калоян беше дълго сополив (с дълги сополи за  дълго време). В началото ревеше по малко, но вече като види аспиратора, сяда в удобна за мен поза  изапочва да си бърчи нослето и да "шмърка". Умно пате. Как така решава да се жертва в името на здравето, не знам. Аз не бих....

Хайде, спорна седмица и здраве на всички.

# 133
И Ники от 2-3 дена е много сополив, основно вечер въпреки, че е добре облечен и завит. Страх ме е все още да използвам помпичка за нослето и затова само му пръскам Низита, но той и след това продължава да е хремав. Не знам да прибягвам ли към аспиратор newsm78
Прегледа и ваксинирането в събота минаха горе-долу добре. Пораснали сме с 1,100 кг и 4 см, т.е сега сме 5,240 кг и 57 см , при това сме само на кърма newsm44. При ваксинирането проплака малко, но като цяло се държа като мъж. Нямахме проблеми след това, освен че в събота вечер и вчера беше малко по-неспокоен от друг път, но причината за това сигурно не е във ваксината Thinking Дадоха ни направление за ортопед, но ни дадоха и за уролог, защото педката откри, че имаме малко хидроцеле на двата тестиса. Не било нещо сериозно според нея, но все пак ни прати при специалист в Пирогов за по-сигурно. Така че тази седмица ще отидем и при ортопеда (в нашата 25 п-ка) и при уролога - доц. Минков@Правителствена.
Снощи свеки си дойде и затова днес имам повече време за форума. Сега са легнали двамата с Ники и спят, а тя е мно-о-ого доволна Mr. Green
След час сигурно ще направим кратка разходка до магазина и това ще ни е за днес, защото аз още не съм оздравяла напълно, апък и нали Ники е сополив. Тая едни надежди за след сряда, че времето ще се оправи и тогава ще излезем на по-дълга разходка. Boriva, тогава можем да се видим и с теб Wink
Btw, качих малко от новите ни снимки в албумчето Grinning
Хайде лека седмица Heart Eyes

Последна редакция: пн, 06 ное 2006, 16:46 от Kabiv

# 134
 kalina na kayo, с удоволствие приемам обмяната на опит. В момента сме здрави, но те сополите са нещо, от което оттърване няма и мине се, не мине време , пак ще се появят. Така че: слушам! smile3535 , ако искаш на лични, ако искаш тука, за да е полезно и за други неумеещи като мен  Embarassed
  Да се оплача от моята ужасна кашлица  smile3556, направо ми изскачат очите от нея, а отделно като се изкашлям и будя беба. То, милото дете, спи по толкова малко, а и аз като се изкашлям и тя цялата подскача. Направо , в чудо съм се видяла , какво да правя, особено докато кърмя и тя заспива през това време. С какво ли не пробвам да си заглушавам кашлицата, не става и не става. Ако някой знае, да казва! Praynig
  Сега, преди малко така стренах детенце, хем не спеше, милото, но се беше отнесло, и аз като се изкашлях , и то се стресна, разплака се, едва се умирихме  breastfeeding
   Вече си мисля, дали да не й взема тапи за уши  noear, че е станала една клюкарка - не може да се наяде. Само да чуе някакъв различен шум, пуска  bombs и почва едно оглеждане,  #Crazy
   Лека вечер от нас и успех на ранобудните майчета!

Общи условия

Активация на акаунт