Вече в ОФИСА сме двама - носи ме в сърцето мама

• 15 321
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
  • на правилното място, в точното време
 Честит Рожден ден, Кате!  Tada baloni 
  Да почерпя и аз - баткото ни има имен ден  Popcorn smile3510 Wine Glass beer2 cook bombs харесайте си, има за всеки!
  Момичета, съчуствам ви за неволите и тичането по строители,нотариуси и банки.  Всяко едно е достатъчно гадно само по себе си, а пък събрани на куп-  #Crazy #Crazy
  Успех! newsm10 Пред нас не стоят този вид проблеми! А относно момчетата, че са ви оставили да оправяте нещата, ами вие не знаете ли,че те решават глобалните проблеми, а за нас остават незначителните подробности  Wink Wink

# 76
Тука пак темата е в застой Thinking
Момичета, гледахте ли "Отчаяни съпруги" снощи? Леле-е-е видяхте ли тая мадама как кърмеше 5 годишно дете. Това възможно ли е? newsm78 Не мога да си представя как ще кърмиш право и говорещо дете Shocked Кво дете, то си беше цял мъж Thinking
Днес без малко да забравя, че Ники става на 2 месеца, но преди малко като си попълвах дневника се сетих Laughing Почерпете се по случая  party023 а аз здраво ще си го нацелувам  Heart Eyes Сега излизаме на разходка

# 77
 breastfeeding Да бе, ще го кърмя до абитурентския бал!
  Мдааа,темичката е в застой,когато майчетата не са на работа  Laughing Отдавата с епълноценно на дечицата си, а в офиса прескачат до темицата, за да са някак си по-близко до дечицата  Hug
  Лека вечер от мен на всички и да гласувате утре   ideauu

# 78
  • София, център
ООООООО да бе верно, че и утре се гласува... за малко да забравя! 10х

# 79
Хайде и аз да се включа замалко докато спи принцеската Heart Eyes
Аз не че нямам време да пиша,но просто незнам по кой въпрос да се включа Thinking Детегледачка не ползваме,апартамент засега няма да купуваме и newsm78......се чудех за какво да разкажа.Мога фермани да изпиша относно бебката,ама тва си е за отчетните теми,тук може да стане офф топик Sunglasses
Искам от сърце да поздравя (с малко закъснение де)малкият Ники на Кабив- да ти е живи  здрав и много палав и красив да расте Hug
Отчаяни съпруги не съм гледала за съжаление,нещо не го заследих от самото начало.Да взема да го гледам,това което казваш ми е много интересно и странно.Аз също немога да си го представя това Shocked

Весел ден на всички!

# 80
Привет и от мен!
Да се похваля веднъж и аз от моя мъж... Вчера вечерта ходих до пловдив за рождения ден на леля ми и мъж ми остана с Иван. Малкия се е разциврил лошо и мъж ми е успял да викне педито, да организира доставката на лекарства, да го изкъпе и приспи и даже сутринта като се прибрах не беше нервен и сам предложи да го гледа още 4-5 часа, че да се наспя  #Crazy. Та сега съм свежа! Явно можело да се оправя, ама по-лесно жена у да търчи за всичко...
Иначе днес за пръв път яде детска кухня. Записах го в Ози и съм очарована... Иван яде като разпран и даже след като изяде 350 грама спрях да му давам, защото се уплаших, че ще му стане лошо.

# 81
Пожелавам на всички успешна, безпроблемна и доходна седмица. Много здраве за бебоци и за мами. и семеен мир и щастие Simple Smile

Замислих се миналата седмица, че само се оплаквам тук от всякакви прастатии, и може да не ви е чак толкоз интересно. После се сетих, че и вие се оплаквате, а на мен ми е едно от най-хубавите неща да си почета какво имате да споделите.
Много ми помогнахте с оплакванките на тема сексизъм и шуробаджанащина. Аз бидейки учителка, не се бях замисляла по вашия начин.  Освен в една частна английска, преподавам и в две фирми, обучавам персонала. Изучихме няколко нива общ английски и сега започнахме бизнес английски.  Понякога ми е много трудно да давам примери и да водя дискусии, особено с IT и Customer Support. Миналата седмица сравнявахме семейния бизнес със несемейните компании. Бях с нестандартно мнение по въпроса и имах примери от живота, за да се аргументирам Simple Smile
Много съм ви благодарна.

Виждам, че Дес и Кабив са сложили малко снимки в нашто албумче, хайде Мами, покажете си бебковците и вие!

пак да кажа къде:

snimka.bg
login: ofismami
password: 2006

# 82
Здравейте, аз започнах първият работен ден след два месеца почивка.Малко ми е притеснено.
Лек ден.

# 83
Пип, стискам палци всичко да е ОК. сигурна съм, че бързо ще влезеш в ритъм. Сподели как мина денят ти.

# 84
Pip, успех ти желая и бързо адаптиране към новия ритъм. Надявам се да споделиш как минават първите ти работни дни

# 85
Привет!
Върнах се. Наспала се и заредена...Обаче междувременно са ни порастнали 2 бр зъби и сме криви и продрискани, в резултат на което сме пак на лечебно мляко...само...

Ще ви прочета и пиша следващите дни, че нещо не смогвам да се организирам, откакто съм се върнала...

Кабив, чакай включване за бирата  Joy

# 86
Здравейте,момичета! Тук съм,но нещо не ми се пише Rolling EyesОКоло мен е пълна лудница Crazy и освен да се оплаквам- друго май няма какво да напиша....Днес сме пред нотариуса за изповядване на сделката с апартамента,така 4е ще ви по моля да стискате палци вси4ко да мине добре Praynig.Тия дни ти4ах да се разправям с последните неща около това, и не ми остава никакво време.За капак на вис4кото  и Дари се разсополиви нещо и аз се шашнах да не е прихванала от моята настинака тези дни ooooh!.Вчера я водих при педито и за щастие вси4ко е наред.Гърди4ките са 4исти,гърлото е наред...абе- ще трябва просто да я тормозя пове4е с из4истването на нослето Tired.Голяма мъка е това по4истване.Дебнем се,дърпаме се...и накрая тя ми изкрещява в лицето с писък несъгласието си с тази процедура Shocked
АМИ - това е от мен за сега! Ще се включа по-късно през деня отново,надявам се с добри новини PraynigПоздрави на вси4ки!  bouquet

# 87
  Успех  на velmar със сделката!  Peace
  Лека работна седмица от нас, майчета!Не се притеснявайте да се оплаквате, нали сме тука за това, да се оплачем на някой, който ще ни разбере и подкрепи!
  Да се оплача и аз : омръзна ми да уча педито си #2gunfire #2gunfire Има промени от 10.10.2006 в Имунизационния календар, където пише,че "заменят живите с интерактивни ваксини " и се наложи аз да я уведомявам  #Cussing out #Cussing out, та тя да се сети да пита в ХЕИ smile3515 smile3511 Пак си отложихме ваксината, поради неграмотността!
  Качих малко снимчици в албумчето! Успех на Pip,boriva  и всички борещи се и упорити майчета!!!  bouquet
  Velmar, чакаме инфо! Peace
  Хайде да се замитам и аз на работа!

# 88
Здравейте. И аз искам да се включа в списька на работещите майчета . Вьрнах се преди 3 седмици. Но сега работя от вкьщи,само от време на време ходя до офиса за сверка на часовниците. За сега се справяме без детегледачка,но да видим до кога.

Успех на всички майчета с трудната задача да бьдете и майки и работящи жени Hug

# 89
Равия,не се ядосвай на педито( много Wink).Тя и да знае,май не може да използва убитата ваксина във вашия слу4ай,тъйа като до колкото знам и 3-те приема трябва да са с една и съща ваксина.НАли ви е последна Peace.А и си мисля 4е от октомври е само решението а ще влиза в сила от догодина Thinking.Нещо такова ми се върти в главата.Неотдавна при нас гостуваше някакъв д-р  дето е председател на ..не знам си какво Crazy ..абе- дето взимат и утвърждават тези решения на национално ниво,и запомних ,4е дори ще унищожат вси4ки стари .
Хайде- стига съм писала.Тръгвам си ве4е,4е колежкато дойде да ме смени.Хйаде- 4ао за сега. Обещавам да докладвам после Hug стискайте палци Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт