харесайте си, има за всеки!

Пред нас не стоят този вид проблеми! А относно момчетата, че са ви оставили да оправяте нещата, ами вие не знаете ли,че те решават глобалните проблеми, а за нас остават незначителните подробности

Не мога да си представя как ще кърмиш право и говорещо дете 
а аз здраво ще си го нацелувам
Сега излизаме на разходка 
Детегледачка не ползваме,апартамент засега няма да купуваме и
......се чудех за какво да разкажа.Мога фермани да изпиша относно бебката,ама тва си е за отчетните теми,тук може да стане офф топик 

. Та сега съм свежа! Явно можело да се оправя, ама по-лесно жена у да търчи за всичко...
и освен да се оплаквам- друго май няма какво да напиша....Днес сме пред нотариуса за изповядване на сделката с апартамента,така 4е ще ви по моля да стискате палци вси4ко да мине добре
.Тия дни ти4ах да се разправям с последните неща около това, и не ми остава никакво време.За капак на вис4кото и Дари се разсополиви нещо и аз се шашнах да не е прихванала от моята настинака тези дни
.Вчера я водих при педито и за щастие вси4ко е наред.Гърди4ките са 4исти,гърлото е наред...абе- ще трябва просто да я тормозя пове4е с из4истването на нослето
.Голяма мъка е това по4истване.Дебнем се,дърпаме се...и накрая тя ми изкрещява в лицето с писък несъгласието си с тази процедура
Поздрави на вси4ки!
Има промени от 10.10.2006 в Имунизационния календар, където пише,че "заменят живите с интерактивни ваксини " и се наложи аз да я уведомявам
, та тя да се сети да пита в ХЕИ
Пак си отложихме ваксината, поради неграмотността! 

).Тя и да знае,май не може да използва убитата ваксина във вашия слу4ай,тъйа като до колкото знам и 3-те приема трябва да са с една и съща ваксина.НАли ви е последна
.А и си мисля 4е от октомври е само решението а ще влиза в сила от догодина
.Нещо такова ми се върти в главата.Неотдавна при нас гостуваше някакъв д-р дето е председател на ..не знам си какво
..абе- дето взимат и утвърждават тези решения на национално ниво,и запомних ,4е дори ще унищожат вси4ки стари .
стискайте палци
Препоръчани теми