Вече в ОФИСА сме двама - носи ме в сърцето мама

• 15 325
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
Обещавам да докладвам после Hug стискайте палци Praynig Praynig
Стискаме  Praynig  и чакаме да кажеш как мина  Wink
Разписахме се и ние в албумчето  Wink

Последна редакция: вт, 31 окт 2006, 11:22 от EkaterinaM

# 91
Мами, утре ми е първия работен ден  Confused Свило ми се е сърцето на топка. Все едно ще ходя за първи път на работа. Дано да се климатизирам и да влезна в час бързо. То и без това ще ми се наложи, защото утре, като отида ще има работа за целия китайски народ. А преди да излезна по майчинство аз върших половината от тези неща. Не знам дали ще мога да се справя както трябва  Confused

Лек и успешен ден, работещи мамчета  Grinning

# 92
Благодаря за подкрепата момичета.На работата мина горе долу добре ще има промени, които ме касаят пряко но ще видим другата седмица като ми съобщят какво са измислили началниците.
Първия ден бебо и той се е справил добре, само мъжо беше сърдит че докато карал като го взел той плачел и той него ли да гледа да шофира ли изобщо голям проблем, а бе мъжка работа.Сега ще ходим за столче за кола досега го транспортирахме в порт бебе.
Velmar стискам палци всичко да е наред.
Veselina_s_p аз се чуствам по същия начинр все едно не съм работила 4 години във фирмата а току що почвам.Успех утре, и разкажи как е минало.
Kremena добре дошла.

# 93
  • София, център
veselina_s_p  успех...ще се справиш и ти и бебе!

Последна редакция: вт, 31 окт 2006, 17:50 от adiland

# 94
Ох, пак ще си го отнеса...не знам за кой път днес...Първо излязох виновна, защото някой от счетоводството не може да събере 4 цифри и обяви, че в ИТ-то има проблем, и след като ме нахокаха за "проблемът" излязох виновна, че не съм им казала, че няма проблем... е как да им кажа като никой не ми позволи да се изкажа  #Cussing out,  после ми прехвърлиха задачките на други отдели , а от там ми се развикаха, че съм ги викала в 01:00 през нощта сякаш, че аз няма да идвам нощем тук заради тях  Cry сега за да направя добро разреших ъпдейт на телефонната централа около 18:15, защото ми мрънкат от 2 месеца, а всички шефове са още тук и офиса ще остане без телефони за 15 минути  ooooh!, представям си какъв скандал ще има Sad  , но хората, които се грижат за централата имат работно време до 17:30 и с хиляди молби склониха да останат още час ...
Писна ми тази седмица от простотии, цяла събота и неделя си говоря с офиса и проблемите не спират, а се множат... Да не говорим, че повечето хора от отдела ми са решили, че съм им психоаналитик и ми обясняват как работата пречи на личния им живот или какви дрешки искат да си купят и какво мислят да направят през почивните си дни, само че тяхната смяна свършва и си тръгват, а на мен ми се звъниии и звъни денонощнооо...
Ох извинете, че ви се оплаках ама няма на кого  Sad
Веси успех утре!

# 95
Велмар, стискам здраво палци вече да се разреши въпроса за апартамента и съвсем скоро да започнете да се нанасяте в него Hug
veselina_s_p, успех ти желая при завръщането утре. Пиши как е минало Peace
pip, дано промените в офиса са благоприятни за теб и бебо Peace
EkaterinaM, не се ядосвай. Има такива дни в които проблемите ти се стоварват като лавина един след друг и съвсем не е задължително да е петък, 13-ти.  Confused Пожелавам ти утре да се разрешат всички проблеми и да спрат да те тормозят след работа.
Равия, Йо-йо ти е много сладка Heart Eyes
И аз съм болна от вчера. В неделя се разходихме в големия вятър и на следващия ден бях с болно гърло и течащ нос. За щастие Ники е добре все още, но се страхувам да не го разболея за събота, когато ще ни бият Пентаксима.
Най сетне получих Инфакол чрез един колега, който пътува тези дни до Англия и от днес го пием. Еее, трябва да ви кажа, че като за първи ден, Ники спа спокоен следобед и въобще си беше кротушко като никой път до сега. Пу-пу-пу дано успеем вече да ги пресечем тези гадни колики.

# 96
Здравейте,момичета! Знам 4е обещах да докладвам след в4ерашните ангажименти,но..като се прибрах буквално бях изпушила Crazy.Смоа нахраних малката и уж полегнах с нея да я приспя и ..заспах ooooh!.И така- около 2 часа.Много добре ми подейства този сън,само съжалявам 4е не можах да изведа на разходка ДАри.НО- нищо- днес мисля да компенсирам.Дано само времетео е хубаво.Та- да докладвам Grinning Стрових си нервите #Cussing out Изникнаха проблеми при нотариуса,после юристката се заяде с нотариуса и стана......... ooooh!Абе- с 2 думи- мина.Това е най-важното.Все пак ми е притеснено  да не изникне ..и аз не знам какво Rolling Eyes,4е с тоя мой късмет.....изтеглих къвата кле4ка във всяко едно отношение.Всяка стъпка до момента е срещала перипетии.Дано вече няма неприятни изненади Praynig Утре трябва да си взема нотариалния акт и ве4е да се дават парите.Така 4е- до тогава все  ще си мисля за това и няма да се успокоя.АМи - това е Grinning.Рапорт даден PeaceБлагодаря ви за подкрепата HugМакар и виртуална- наистина имах нужда от нея.Защото е много лошо да няма с кого да споделиш Sad
Кабив,дано се оправиш Praynig.За малък НИки- не се притеснявай,тъй като той приема антитела 4рез кърмата ти и няма опасност да се зарази.ПРосто ходи с маска около него.Дари много ми се смееше  в този ми вид hahaha
Пип-добре дошла в отбора и ..успех Peace
Екатерина М- не се ядоствай( много Wink).След дъжда изгрява слънце.Вси4ко ще се оправи.
veselina_s_p -хайдев дано ти върви по вода новия работен сезон  bouquetУспешен ден желая на вси4ки ви HugДО писане..............

# 97
Здравейте, аз днес ще работя от  вкъщи.
Кабив бързо да оздравяваш аз мисля че ако си настинала няма страшно за детенце, ако е вирус наистина е по добре да ходиш с маска.
Велмар хайде днес да се похвалиш с новото жилище.
Екатерина М и аз ги бях научила да звънят по всяко време на денонощието, даже след като излезнах от упойка след секциото имах 34 неотговорни повиквания на телефона.Не се ядосвай, аз в такива дни вечерта си пийвам една чаша хубаво вино, сама на терасата за успокоение.Мъжо вика "ей от проблеми в офиса да не се пропиеш"  Joy
Лек ден

# 98
  • на правилното място, в точното време
Цитат
.Рапорт даден
Рапорт приет!  Peace Joy Joy
   Velmar, отхвърлила си най-важното нещо, а вземането на нот.акт не би трябвало да е съпроводено с проблеми!Дано!  Praynig
 За ваксинаата, ние още не сме слагали нито една,защото я отлагах, исках беба да стане малко по-голяма да е по-добър имунния й статус. После тя беше сополивка, а сега пак я отложихме, защото аз нещо се разболявам, а искам да съм в кондиция, дори беба да не вдигне Т, сигурно ще е кривка и ще мрънка, а искам да съм ълноценна и да мога да й отделя на 100% внимание. А не да се сополясвам покрай нея и аз самата да искам да полегна и да искам грижи. Така че....пак я отлагаме. Дано само от моята болест беба не прихване. Поччвам да пия антибиотик, за да не задълбоча нещата. Отивам малко да подремна с беборана, че нещо е крива като мама  Rolling Eyes
  Спокоен следобяд и хубава вечер от нас с Йо-Йо!

# 99
Аз днес няма да работя повече Laughing Германците имали някакьв празник.
 Отивам да си гушкам Мартито.

Да се похваля покрай гледането на детето и работата се записах и на шофьорски курс. И днес за пьрви пьт курмувах. Мале аз ли сьм много зле или по принцип пьрвия пьт е трудно ooooh!

# 100
Да се похваля покрай гледането на детето и работата се записах и на шофьорски курс. И днес за пьрви пьт курмувах. Мале аз ли сьм много зле или по принцип пьрвия пьт е трудно ooooh!
Креми спокойно, аз имам книжка от 5 години и отказвах да шофирам, защото имах чувство, че съм най-голямата смотла и най-некадърния шофьор на земята, което беше груба грешка, защото сега вече ми се налага и първите пъти бяха все едно, че никога не съм се качвала на кола  Sad карай си спокойно и смело. Аз съм плътно вдясно с не повече от 50-60, изобщо сигурно съм най-стриктния шофьор в София  hahaha , не изпреварвам никого, защото всички мен изпреварват и непрекъснато ми свиркат и засичат. В началото се връзвах и притеснявах, но вече не ми пука, да ме прескочат ако им преча  Wink Като видя полицаи все си мисля, че ще ме спрат да ме попитат защо карам толкова бавно  Joy
Днес е учудващо спокойно в офиса  newsm78 дори телефона ми не е звънял  Wink Вчера ми се размина с телефоните, защото след като спря центарлата видях, че паркинга се опразни и така и не разбраха   Simple Smile
Velmar честито!
Мъж ми най-накрая изтегли неговия заем  #Cussing out спокойна душа тоя човек беееее, ако не бях аз щеше да гледа апартамента през крив макарон, но междувременно успял да звънне на строителя и да запази най-съпото мазе  #2gunfire довода е за колелото на детето след време Shocked, ми за 1500 евро, ще го държа на платен паркинг това колело!
Сега започваме да връщаме заемите  Whistling  край няма...

# 101

Ох и ние сме така Изтеглихме един миналата зима-за ремонти,за сватбата,да посрещнем бебо. И тази седмица се налага да теглим още един по-мальк. Харесахме си кола,но не ни достигат пари. Confused И ходим моя сега по банките,да видим дали ще ни одобрят,защото все още се водя в майчинство.

# 102
Мъж ми най-накрая изтегли неговия заем  #Cussing out спокойна душа тоя човек беееее, ако не бях аз щеше да гледа апартамента през крив макарон, но междувременно успял да звънне на строителя и да запази най-съпото мазе  #2gunfire довода е за колелото на детето след време Shocked, ми за 1500 евро, ще го държа на платен паркинг това колело!

Joy Joy Joy За тея пари няма нужда и на платен паркинг да го държите - просто всеки месец като го откраднат ще купувате ново...

При нас в офиса е пълна лудница и незнам кога ще свърши - вече трета седмицап бачкаме и събота и неделя и като гледам и тази няма да успея да почина... откачам вече!!!! Всеки ден се измислят нови и нови неща. Слагат се едни безумни срокове от собственика, за да сме все в нарушение... Направихме най-якия купон на света в петък - питам го хареса ли ти - той мрънкя - организацията била слаба и затова сме приключили с подготовката 2 часа преди гостите, а трябвало да приключим предния ден, че да сме били спели през деня~!!!! Не мога да повярвам просто!

# 103
  • на правилното място, в точното време

Joy Joy Joy За тея пари няма нужда и на платен паркинг да го държите - просто всеки месец като го откраднат ще купувате ново...

rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo
   Ger4o, няма доволен шеф!  #Cussing out Ако е доволен и подчинените почвали да се ослушват.
  Пускай покрай ушите мрънкането и си казвай, че жена му е по-зле,налага й се да го търпи и в къщи и в леглото.  Mr. Green Mr. Green
   А тия заеми са ми много болна тема!  Shocked

# 104
Вчера за пръв път, откакто съм забременяла и родила шефа ми си пизволи да ми звъни в 12 по телефона  #2gunfire. Аз, естествено, бях заспала вече... И това след като съм стояла с него в офиса до 10.15! Айде, почна се наново... Аз като четях постингите на Катето за звъненето денонощно поне си виках, че мен тая простотия ме е подминала... Просто като влезе в цикъл на сутринта имам към 30-ина мейла, ама поне не ме тормози нощем, ама сега.... Както и да е...
Аз да се похваля поне. Днес Иван спа до 7.40  #Crazy, като не се е будил през нощта. Това му е втори път, откакто се е родил. Първият беше преди 2 дни. Може и да влезе в час това дете! На всичкото отгоре вече трети ден ходя на лечебни масажи за едно бое гръбначно изкривяване, което беше взело вече злокобни размери след бременността и дългогодишното седене на бюро. 3 от шийните ми прешляни вече имаха обратна извивка и в следствие на това аз не можех да си вдигам ръцете над главата, изтръпваха ми и аз без болки по гърба и раменете не съм си лягала от 5 години! Всичко това придружено със стабилен плексит на двете рамена. Та вчера ми беше 3-та процедура и аз се чувствам като Иван! Супер подвижна, мога да си движа ръцете на където искам. Стойката ми е по-изправена и изобщооооооооооооооо - рай. Аз трябва да направя 10 процедури поне - ако ефекта се увеличава - незнам.... Сигурно ще се науча да летя - толкова ми е лекооооооооо. Като свърша тези процедури ще ходя на масажи за прибиране на корема и за лечение на запека, че аз в момента съм си като в 5-ти месец без някакъв шанс да се прибера, а и аз спорта не го тача много. След 7-8 години активен спорт май съм си взела физическата активност за цял живот и мързела е надделял. Днес съм си записала и някаква процедура - насищаща с кислород, против стрес... Рай! Ще се появя в офиса към 12.30 та ако ще камъни да падат преди това.

Общи условия

Активация на акаунт