стискайте палци

и чакаме да кажеш как мина
, после ми прехвърлиха задачките на други отдели , а от там ми се развикаха, че съм ги викала в 01:00 през нощта сякаш, че аз няма да идвам нощем тук заради тях
сега за да направя добро разреших ъпдейт на телефонната централа около 18:15, защото ми мрънкат от 2 месеца, а всички шефове са още тук и офиса ще остане без телефони за 15 минути
, представям си какъв скандал ще има
, но хората, които се грижат за централата имат работно време до 17:30 и с хиляди молби склониха да останат още час ... 

.Смоа нахраних малката и уж полегнах с нея да я приспя и ..заспах
.И така- около 2 часа.Много добре ми подейства този сън,само съжалявам 4е не можах да изведа на разходка ДАри.НО- нищо- днес мисля да компенсирам.Дано само времетео е хубаво.Та- да докладвам
Стрових си нервите
Изникнаха проблеми при нотариуса,после юристката се заяде с нотариуса и стана.........
Абе- с 2 думи- мина.Това е най-важното.Все пак ми е притеснено да не изникне ..и аз не знам какво
Утре трябва да си взема нотариалния акт и ве4е да се дават парите.Така 4е- до тогава все ще си мисля за това и няма да се успокоя.АМи - това е
.Рапорт даден
Благодаря ви за подкрепата
Макар и виртуална- наистина имах нужда от нея.Защото е много лошо да няма с кого да споделиш 
.За малък НИки- не се притеснявай,тъй като той приема антитела 4рез кърмата ти и няма опасност да се зарази.ПРосто ходи с маска около него.Дари много ми се смееше в този ми вид 

).След дъжда изгрява слънце.Вси4ко ще се оправи.
Успешен ден желая на вси4ки ви
ДО писане.............. 

карай си спокойно и смело. Аз съм плътно вдясно с не повече от 50-60, изобщо сигурно съм най-стриктния шофьор в София
, не изпреварвам никого, защото всички мен изпреварват и непрекъснато ми свиркат и засичат. В началото се връзвах и притеснявах, но вече не ми пука, да ме прескочат ако им преча
Като видя полицаи все си мисля, че ще ме спрат да ме попитат защо карам толкова бавно
дори телефона ми не е звънял
Вчера ми се размина с телефоните, защото след като спря центарлата видях, че паркинга се опразни и така и не разбраха 
спокойна душа тоя човек беееее, ако не бях аз щеше да гледа апартамента през крив макарон, но междувременно успял да звънне на строителя и да запази най-съпото мазе
довода е за колелото на детето след време
край няма...
край няма...
спокойна душа тоя човек беееее, ако не бях аз щеше да гледа апартамента през крив макарон, но междувременно успял да звънне на строителя и да запази най-съпото мазе
край няма...
За тея пари няма нужда и на платен паркинг да го държите - просто всеки месец като го откраднат ще купувате ново...
край няма...
За тея пари няма нужда и на платен паркинг да го държите - просто всеки месец като го откраднат ще купувате ново...

Ако е доволен и подчинените почвали да се ослушват.
. Аз, естествено, бях заспала вече... И това след като съм стояла с него в офиса до 10.15! Айде, почна се наново... Аз като четях постингите на Катето за звъненето денонощно поне си виках, че мен тая простотия ме е подминала... Просто като влезе в цикъл на сутринта имам към 30-ина мейла, ама поне не ме тормози нощем, ама сега.... Както и да е...
, като не се е будил през нощта. Това му е втори път, откакто се е родил. Първият беше преди 2 дни. Може и да влезе в час това дете! На всичкото отгоре вече трети ден ходя на лечебни масажи за едно бое гръбначно изкривяване, което беше взело вече злокобни размери след бременността и дългогодишното седене на бюро. 3 от шийните ми прешляни вече имаха обратна извивка и в следствие на това аз не можех да си вдигам ръцете над главата, изтръпваха ми и аз без болки по гърба и раменете не съм си лягала от 5 години! Всичко това придружено със стабилен плексит на двете рамена. Та вчера ми беше 3-та процедура и аз се чувствам като Иван! Супер подвижна, мога да си движа ръцете на където искам. Стойката ми е по-изправена и изобщооооооооооооооо - рай. Аз трябва да направя 10 процедури поне - ако ефекта се увеличава - незнам.... Сигурно ще се науча да летя - толкова ми е лекооооооооо. Като свърша тези процедури ще ходя на масажи за прибиране на корема и за лечение на запека, че аз в момента съм си като в 5-ти месец без някакъв шанс да се прибера, а и аз спорта не го тача много. След 7-8 години активен спорт май съм си взела физическата активност за цял живот и мързела е надделял. Днес съм си записала и някаква процедура - насищаща с кислород, против стрес... Рай! Ще се появя в офиса към 12.30 та ако ще камъни да падат преди това. Препоръчани теми