- преди цеееееееееели 6 дена ама
Да растат здравички и много да ви радват.

/ и той го взе при нас
Ужас ви казвам. Ние работим с чужденци, а той не знае нито дума друг език освен български, компютъра го гледаше, като извънземен, да не говорим да го ползва. Един е-мейл не можеше да прати. В момента го ползваме, като момче за всичко - носи кафе, ходи до пощата да пусне някое писмо, до банката да вземе някой документ, да копира нещо и т.н. Най-лошото е, че като му говориш нещо и седи и те гледа ТЪПО и си прави, каквото той си е наумил без значение дали е правилно или не. Така ми късаше нервите
Сега, като се сетя пак се ядосвам на простотиите му
След 2 седмици ще имам удоволствието да си го гледкам пак всеки ден
, как успяваш да мърдаш след всичко??? То това е работа за половината китайски народ , а ти сама! 
Утре ще кача малко снимки на бебка! 
Че не знам дали ще имам възможност по-късно
.СЛед малко си тръгвам от работа,отивам вкъщи да храня бебка,после ги товаря заедно със свекито и отиваме на гарата да я ескортираме.Ще си ходи за няколко дни да нагледа свекъра и ние си оставама отново сами4ки.НЕ знам да се радвам ли или не
Дари и тази сутрин се е събудила в 6ч .Аз се радвам за това( поне не е в 5
НЕ ми се мисли как ще ходим като сомнамбули през деня и двамата от недоспиване.Ве4е ми стана навилк ве4ер към 8ч. да се изнасям в спалнята за кратка дрямка.Хайде дайте ми надежда- има ли шанс и кога най-скоро мога да о4аквам да запо4не Дария да спи пове4е сутрин 
Хайде- 4ао от мен за сега.ЛЕк и спорен ден ви желая
ДО писане! 
ама така няма да се оправи тази държава с наши хора навсякъде
. Да нацелуваш малката красавица
. Сега се чудя Стеф по кого ще се заглежда
като мадамата Хриси
избяга
. Ама вие ще се върнете а ние ще ви чакаме
, но да знаеш много ще ни липсвате

Препоръчани теми