Вече в ОФИСА сме двама - носи ме в сърцето мама

• 14 712
  • 288
  •   1
Отговори
# 15
Леле колко съм разсеяна...
Мрънчо,да ти е живо и здраво юначето!Много да слушка и да расте щастлив и усмихнат! Hug

Хайде стига толкова за днес от мен.Виждам, че всички са много заети.Аз днес съм от следобяд,та затова съм толкова активна Mr. Green

# 16
  • София, център
       Да се разпиша, за да не търся темата като луда и да не мога да я намеря, че нещо ми бяга! Laughing

Kabiv  страхотна работа по оформлението!!! Hug

Лек ден!

# 17
Kabiv, благодаря за темичката  bouquet
губя се ами! как няма да се губя:
работа - 2 нови колежки+щерка на шефа, която пренареди целия офис, разбъзика мрежата на компютрите - не мога да принтирам, да влизам в мрежата и ходя да записвам на дискове за да пращам в интернет, обърка 2-3 сделки, разпечата една камара глупости - свърши хартии, мастила и тн квото докопа - а сме в сл. Бряг и идват след 1 ден от Бургас да носят, шефа реши за 1 ден че му се ходи на изложение и иска разни презентации, писах 2-3 договора и тн, колежката от счетоводството е в отпуска - демек и още работа имам и мъжо замина при майка си за отпуската и за капак на всичко слагахме дограма у дома.  #Crazy
та ако не липсвам ще е цяло чудо!
та сега докато не съм забравила да ви черпавам виртуално за дребо че стана на  6 месеца party023  - преди цеееееееееели 6 дена ама  Embarassed  и да ви кажа че не съм ви забравила просто ужасно съм заета newsm45

Последна редакция: чт, 19 окт 2006, 22:33 от C-3PO

# 18
  • София, център
C-3PO пожелавам ти бързо възстановяване на силиците след тази "щерка на шефа"...

# 19
Mrancho, честити 5 месеца на Стефчо! C-3PO, честити 6 месеца на Дениз!  bouquet  Да растат здравички и много да ви радват.
C-3PO пожелавам ти бързо възстановяване на силиците след тази "щерка на шефа"...
и аз също Peace

# 20
благодаря
сега следва да внеса едно МАЛКО уточнение:
щерката на шефа почна работа в офиса ЗА ПОСТОЯННО smile3511 smile3511 smile3511
изобщо очите ми светкат като на аватара

# 21
Леле, 3РО, въобще не ти завиждам с такава "колежка". Аман от шуробаджанащина  #Cussing out

И за си имам един такъв "колега". Някаква рода е на шефа и му приплака, че бил без работа /чудно защо ли ooooh!/ и той го взе при нас  ooooh! Ужас ви казвам. Ние работим с чужденци, а той не знае нито дума друг език освен български, компютъра го гледаше, като извънземен, да не говорим да го ползва. Един е-мейл не можеше да прати. В момента го ползваме, като момче за всичко - носи кафе, ходи до пощата да пусне някое писмо, до банката да вземе някой документ, да копира нещо и т.н. Най-лошото е, че като му говориш нещо и седи и те гледа ТЪПО и си прави, каквото той си е наумил без значение дали е правилно или не. Така ми късаше нервите smile3511 Сега, като се сетя пак се ядосвам на простотиите му  smile3515 След 2 седмици ще имам удоволствието да си го гледкам пак всеки ден  smile3516

# 22
да ама тая след като срина офиса днес ми вика: Видя ли колко много работа свършихме двечките! страшен тандем сме! Sick

# 23
  • на правилното място, в точното време
 C-3PO ,  #Crazy #Crazy , как успяваш да мърдаш след всичко??? То това е работа за половината китайски народ , а ти сама!  newsm78
  А такива "кадърни" колеги си ги има навсякъде. То като го гледаш само и му се чудиш как се движи, ама добре, че природата се е погрижила да има гънки на мозъка за равновесие....
  Kabiv, идеята за албумче е стархотна!  bouquet Утре ще кача малко снимки на бебка!
  Аз ще отивам да почивам, напоследък имам доста работа и едвам гледам! Лека вечер и добра почивка! И спокоен сън за бебоците и майките! Laughing

# 24
  • Пловдив
Привет на всички офис мами и от мен,

Кабив браво са хубаво оформената тема   bouquet
И аз от една седмица съм вече на работа и още се организирам, но най се радвам че днес е петък, ура!
Извинете ме ако досега не съм писала, но имах доста работа по пътуването, оранизирането на татето, който ми е много добър, сега 2 седмици ще гледа малката мишка и от началото на ноември тръгва на ясли. Учудващо за мен, малката не ме търси изобщо през деня, слуша баща си и си хапва и спи, чак си мисля че изобщо не липсвам на това дете или е още малко за да се усети?
Пожелавам ви лек ден пълен с приятни емоции и скоре е weekend  Laughing

# 25
Хайде и аз да се разпиша за днес! GrinningЧе не знам дали ще имам възможност по-късно Crazy.СЛед малко си тръгвам от работа,отивам вкъщи да храня бебка,после ги товаря заедно със свекито и отиваме на гарата да я ескортираме.Ще си ходи за няколко дни да нагледа свекъра и ние си оставама отново сами4ки.НЕ знам да се радвам ли или не Rolling Eyes.В последно време наистина  помага и дори не ме дразни ThinkingДари и тази сутрин се е събудила в 6ч .Аз се радвам за това( поне не е в 5 Embarassed),но таткото не е много въодушевен от това.Сега свеки като е при нас я взима при нея и остава татито да се наспи,но после като си тръгне окон4ателно с бава4ката няма да е така,тъй като тя ще идва към 8 ooooh!НЕ ми се мисли как ще ходим като сомнамбули през деня и двамата от недоспиване.Ве4е ми стана навилк ве4ер към 8ч. да се изнасям в спалнята за кратка дрямка.Хайде дайте ми надежда- има ли шанс и кога най-скоро мога да о4аквам да запо4не Дария да спи пове4е сутрин newsm78
Надявам се времето днес да е хубаво като в4ера и пак да излезем на разходка в парка PartyХайде- 4ао от мен за сега.ЛЕк и спорен ден ви желая  bouquetДО писане!

# 26
  • Пловдив
Я и аз да се разпиша преди да ме е налегнала работата.   comp03
 C-3PO приеми искрените ми съболезнования заради новата "колежка"   Naughty ама така няма да се оправи тази държава с наши хора навсякъде
pepsun откога те чакам да се появиш тук   bouquet. Да нацелуваш малката красавица  Heart Eyes. Сега се чудя Стеф по кого ще се заглежда  Heart Eyes като мадамата Хриси  4470 избяга  newsm78. Ама вие ще се върнете а ние ще ви чакаме  Hug , но да знаеш много ще ни липсвате   lovekiss

# 27
Привет на всички,
Кабив темичката изглежда страхотно.
Мrancho честити 5 месеца на бебчо.C-3PO честити 6 месеца на детенцето, не се ядосвай за работата, дано бързо и мине желанието за работа и ентусиазма на "колежката" и нещата се успокоят.
Кабив, мисля че си права за свекърва ти сега зае че си насреща и затова се отпуска но като знае че е сама ще се стегне и ще се оправи, важното е да и обясниш какво да прави.Аз на моята и правя списък защото нещо била почнала да забравя.Моята даже не признава като има някакви проблеми с децата, като са при нея "всичко е наред" сигурно я е страх да не решим че не се справя, тя досега е гледала Пепи а той все пак е на 5 г.Ще видим как ще се справи с бебо.От понеделник е на обучение във вкъщи.
Велмар, Пепи някъде към 1.5 г започна да се буди към 8 часа сутрин, Здравко сега става към 4,30 - 5 часа и се държим на ръце защото иначе реве като магаре.Незмам след една седмица като излезна в 6 ч. за работа мъжа ми него ли ще държи,Пепи ли ще подготвя за градината, той ли ще се облича за работа трябва да измисля нещо иначе не вярвам тати колкото и да е мил и добър да издържи много време. 
Лек ден на всички.

# 28
Здрасти и от мен.
Добре се похвалих аз, че отказахме  нощното храненето в миналата тема, но тази седмица какво стана не знам, но бебчо се буди към 1-2 и не иска да спи... мрънка , кокори се. Кото го взема в нашето легло заспива веднага, но аз искам да си го преспивам в неговото.... което ми отнема около час. Свекито иска да го взима при нея за ноща, но ако не каталясам съвсем не мисля да го давам. Все пак не мога да и влизам в стаята, ей така само да нагледам бебчо.
От другия месец грижите за бебо ги поема майка ми. От една страна предпочитам да е тя, но като се замисля, че сега се пенсионира и е свикнала да командори на работата си зле ми става. Има да ни строява в две редици... голямо каране ще падне...
C-3PO, дано другата седмица ти е по-спокойна   bouquet
Хубава почивка на всички. Как ги обичам тези петъци ... baby

# 29
Здравейте и от мен,
Чакам всеки момент Ники да се събуди за да го нахраня и през това време ще драсна няколко реда.
Като вече минали по тоя път, искам да ви питам за детските или т.нар. месечните помощи за дете до завършване на средно образование. Какъв трябва да бъде дохода на член от семейството за да получавам тези "благинки" Laughing? Знам че се взима предвид дохода ми за последните 12 месеца, но кой доход - брутен или нетен? Аз като не съм омъжена (официално), ние с малък Ники двучленно семейство ли сме или все пак се отчита факта съжителство на семейни начала?

Общи условия

Активация на акаунт