София - Западен парк, Красна поляна, Разсадника, Илинден

• 24 252
  • 298
  •   1
Отговори
# 90
Значи като излизеш от фантастико хващаш на ляво, бе дудка. По тротоарчето към училището. И ще го видиш кафето.
Оф това време е много гадно. Така ми се излиза, а и вчера си взехме лятна количка, която явно няма да пробвам скоро в тия виелици.
Я всеки да каже какво е правил днес, че аз откачих вече у нас от скука. Хем ще се опознаем виртуално Laughing
Как забавлявате малките, когато не излизате

# 91
Пуснах линка наново както го показа doll_  сега се вижда.

Това съм аз с децата , в парка.

# 92
zaicheto ,съжалявам и аз не знам защо сега не ще да се зареди  Rolling Eyesкато го сложих линка си работеше.
Сега виждам,че и на vpam линка не се вижда  newsm78
Ето пак да пробваме  ДРИНАТА

Значи си на Стамболийски, от дясно ти е Рамстор от ляво Фантастито.
Тръгваш по улицата,която ги разделя по  посока  тунела за Люлин .
На 20 метра в ляво ще видиш едно кафе (прилича на къщичка) има надпис на покрива "Дрината" (поне преди го имаше,сега не съм обърнала внимание  Embarassed)

# 93
сега вече разбрах Crazy много благодаря  bouquet
на нас ни идва малко далечко ама като е хубаво времето ще дойдем Wink

# 94
  • София
Сега разбрах,а това кафе явно става за майки с колички и деца,в смисъл с външни масички,щото нали доста кафета не стават за нас....

# 95
Сега разбрах,а това кафе явно става за майки с колички и деца,в смисъл с външни масички,щото нали доста кафета не стават за нас....

Става да, има и пясък даже Simple Smile
Лятото е пълно с деца там, почти като на Бялото, но малкооо по-малко Simple Smile

# 96
Ние ще пропуснем ходенето по кафета.
Предпочитам парка , там ми е по-спокойно пък и баткото ще може да си кара колелбото на воля!

# 97
Оф това време е много гадно. Така ми се излиза, а и вчера си взехме лятна количка, която явно няма да пробвам скоро в тия виелици.
Я всеки да каже какво е правил днес, че аз откачих вече у нас от скука. Хем ще се опознаем виртуално Laughing
Как забавлявате малките, когато не излизате
хехе аз пък вчера купих на Хриси обувки за пролетта  Laughing които ще почакаме да обуем  Confusedкато гледам времето навън  smile3506

# 98
Даааа, всички порлетни покупки ще почакат. Добре че не си прибрах пуловерите, какот бях го замислила, че то зимаааа
Да не забравя да честитя на всички мами празника

# 99
ще приемете ли и едно ново попълнение от разсадника,
Зайче, в за сега съм в зоната, с/у 30-то у-ще
и аз няма с кой да се разхождам,около мен само старци в блока
ако искаш може да побутаме заедно  Hug

# 100
  • София
Къде сте бе комшийки?Не вярвам на тва време да скитосвате,никакви ви няма..... Tired

# 101
Права си .... стоим си в къщи и правим торти  Wink

# 102
тук сме и скучаем Sad
И май цяла седмица ще е така. Вие какво правите като е лошо времето

# 103
Здравейте,
 аз съм от Пловдив, но от 1 Април ще се местим да живеем в София и ще бъдем точно зад кино Арена, ще се радвам, ако се запознаем и разкарваме бебоците заедно,защото никой не познавам там, включително и града:(

# 104
Ние излизаме и в лошо време  Laughing
Нито аз,нито щерката издържаме само в къщи  Wink
Иначе пера, чистя, мия чинии...е такива, се приятни неща  Tired

Общи условия

Активация на акаунт