София - Западен парк, Красна поляна, Разсадника, Илинден

• 24 235
  • 298
  •   1
Отговори
# 195
# 196
  • София
Впам не съм била аз,не ползваме детска кухня,а днес изобщо не сме излизали.Снимките ги видях,но теб не,хубаво беше и ти да се  покажеш,че аз по децата много немога да разпозная.

# 197
Затова си уреждам срещи и не заговарям непознати.
Аз снимам ... по количката ще ме познаеш на кухнята и в парка няма друга такава. Поне аз не съм виждала.

# 198
ДУДКА, незнам дали мен питаш, но ако да- в 58-ми блок съм.

# 199
  • София
Да Мече теб питах,немога да ги разбера тия блокове аз съм 121 а до мене има 14бл,но понеже има у-ще до нас,което незнам кое е и затова те попитах да не си до мен,ама май не си. newsm78

# 200
dudka, 121 блок близо ли е до 120, ние сме наблизо до дървеното

# 201
  • София, Западен парк
Здравейте! С повечето мами се познаваме, с други поне сме се виждали, а иначе съм отскоро във форума. Какво ще кажете за 1 среща тази събота или неделя. Утре ще е много хубаво времето. Весел уикенд на всички!

# 202
ДУДКА, по- скоро да не е 17-то до вас  newsm78 Аз от векове  живея тук, ама и аз не оправям блоковете! Аз сум долу по- близо до пътя за тунела и онова странно кафе или там каквото е с подобието на закрита тераса. Ти да не си до Радо някаде?

# 203
ДУДКА, по- скоро да не е 17-то до вас  newsm78 Аз от векове  живея тук, ама и аз не оправям блоковете! Аз сум долу по- близо до пътя за тунела и онова странно кафе или там каквото е с подобието на закрита тераса. Ти да не си до Радо някаде?

towa kafe da ne e onova срещу офиса на ЛАДА горе долу

# 204
Не....ама то и онова е ужас  Wink Това е бившото хим. чистене.....доста е голямо и е на спирката на 8-цата и входа на метрото. Ама и аз го обясних  Crazy

# 205
  • София, Западен парк
Какво ще кажете за детската градина на "Сава Михайлов" /където беше предишната среща / през целия ден?

# 206
  • София
dudka, 121 блок близо ли е до 120, ние сме наблизо до дървеното
Явно не са близо както би трябвало,ама дървеното го знам,нали това на кръстопътя?Моя блок е като тръгнеш от дървеното по тази пряка посока Факултета,последния.Е все пак сме близо.
Мече,не съм до Радо,аз съм от другата страна на пътя даже.

# 207
  • София
Айде бе вие пък пишете верно веднъж седмично тука,къде сте че не се обаждате.Видях едно кафе Беболини,ама е от тази страна от към Красна поляна,някоя да ходи там?

# 208
На мен ми е далече Беболини.
Миртама ходи там, обаче! (като иска да се отърве от мен!  Laughing)

# 209
  • София
Айде айде далече ти било,на мен не ми е далече,а на теб ще ти е далече,дето сме г.з до г.з Joy.Нали на разходка сме в крайна сметка?Никакви такива моля ви се Naughty Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт