Ежедневно главоболие вече 8 месеца.

• 20 489
  • 24
  •   1
Отговори
# 15
Скенер за глава 50 лв? Къде е това. На мен личната ми каза около 300 лв. без направление.
Цитат
Публикувана от: Christian

Може да е от по простичка причина-например спиш на неудобна вьзглавница.Проблемите,които тя може да сьздаде на грьбначния стьлб много често се изразяват именно в описаното от теб сьстояние-сутрин бока,после изчезва,после пак идва след натоварването през деня.

Смених какви ли не възглавници, включително и с мемори пяна (тя ми беше най-неудобна) Sad(

# 16
  • София
За глава по- информативното изследване е ядрено-магнитен резонанс

# 17
Възможно е цените да са се променили, минаха няколко години от тогава. 300 лева е една чиста работническа заплата, това са си пари.
Желая ти малко чакане и чист скенер.  Глава може да боли от какво ли не... дано не е нещо сериозно.

# 18
Освен скнер, резонанс или каквото ти кажат специалистите, не е никак излишно да се наблюдаваш и анализираш дали поемаш поне минимума от водата, необходима ти за денонощие - 30-33 мил. на кг телесно тегло.
Колкото и елементарно да звучи това, много рядко някоя жена поема тези количества вода. Кафето и разните други безалкохолни изкуствени пр. не се броят.

Масаж, самомасаж при настъпването на болката също са добри.Има много добри техники на масаж на меките части между палеца и показалеца.

За емоциите си наясно и няма да се повтарям.  bouquet

# 19
  • София
Във водния баланс се брои всяка изпита течност.

# 20

Коментирам препоръчителния.

Приемането на кафе или безакохолни от неестествен произход увиличава необходимото количество вода за да се справи организма с тяхното въздействие, така че с Имелда говорим за различни неща.

# 21
Да, за водата знам, невроложката също ми каза, ами какво да кажа гледам да пия понякога наистина може би забравям. Междудругото резултатите ми от скенера излязоха, всичко е наред с изключение на следната забележка: по изявени за възрастта корово атрофични промени. В понеделник ще ходя да ми ги тълкува какво значи това, но не вярвам да има отношение към главоболието.

# 22
  • София

Коментирам препоръчителния.

Приемането на кафе или безакохолни от неестествен произход увиличава необходимото количество вода за да се справи организма с тяхното въздействие, така че с Имелда говорим за различни неща.

Не си спори и няма да влизам в подробности, но това просто не е вярно.

# 23
  • София
Да, за водата знам, невроложката също ми каза, ами какво да кажа гледам да пия понякога наистина може би забравям. Междудругото резултатите ми от скенера излязоха, всичко е наред с изключение на следната забележка: по изявени за възрастта корово атрофични промени. В понеделник ще ходя да ми ги тълкува какво значи това, но не вярвам да има отношение към главоболието.

При невролог ли ще ходиш? Това заключение е компетентността на невролог.

# 24
Супер! Нищо ти няма. Жива и здрава, почивай си повече, усмихвай се повече и хубаво разгледай какво ядеш и пиеш. Мене ме е смазвало главоболие при смяна на марка цигари, мъчих се като куче 2 месеца, в един момент асимилирах, че ме боли точно откогато пуша тези цигари, смених ги с други и за няколко дни всичко се оправи.
Така че спокойно, огледай се и може да видиш причинителя. Щом няма констатирана органика на скенера, радвай се на живота и толкова.

Общи условия

Активация на акаунт