Срастване при момИченцата.

• 231 399
  • 926
  •   1
Отговори
# 720
Работи със здравната каса, трябва ви направление за гинеколог, ако нямате, прегледа е 15 лв. и се плаща на касата на Майчин дом. За работното време, може да звъннете на телефона на Майчин дом и те ще ви кажат кога е там, не се записва час.

# 721
  • Бургас
Цитат на: mamaVladi
margo** това при Калчева ли се случи или при Сурджийска ?

Не,при съвсем друга,но не и помня името.Имам у дома името и ако те интересува/работи в Н.Чудотворец/.Сурджийска май вече се е пенсионирала,защото ме пращаха при нея.Аз като разбрах си помислих ,че съм извадила късмет че няма да се запознаем.Просто точно уцелихме отпускарския период.Дано да е за хубаво всичко което преживяхме.

# 722
   Страхувах се да не отидем за мнение при Калчева и тя да пипа без да е взела съгласието ми Sick, затова питам. Аз по телефона преди два месеца говорих със Сурджийска, но не посмях да заведа малката при нея. До колкото знам лично от д-р Сираков, само д-р Калчева от Бургас е специализирала в София и е запзната с манипулацията. Детенцето ми го прегледа д-р Душепеев, (който я изроди), по мое настояване и въпреки, че е добър хирург, каза че не се наема да прави това, незная как се е посмяла въпросната да причини това което описваш на детето ти #2gunfire Дано малката бързо преодолее стреса и никога повече не се налага да я водиш на лекар за нещо подобно Praynig

# 723
  • Бургас
Водих я при д-р Мърмарова още когато видях срастването/преди 1г и половина/.Тя също не се наема да прави каквато и да било манипулация.Миналата седмица пак при нея я заведох,за да види как вървят нещата.Милото ми детенце не се даде доброволно,та трябваше да я понатиснем малко Cry.На следващите 2-3 пишкания я щипеше,но мина.

# 724
Само за инфо. Днес бяхме при доц. Сираков- приема всеки ден от 10 до 12 часа в ДЮК на М. дом и работи със здравната каса. Ние свършихме работа, ако не дай боже се повтори синехията ми показа как да се опитам сама да я отлепя. Ако не успея- отново при него.

# 725

здравейте, мами!

какво мислите за ползването на хормонални кремчета за проблема? кои кремове ползвате?

западните автори сякаш препоръчват кремове вместо цепване?

ние сме вече на 7г. открихме го на 3г , цепвахме го, но пак се появяваше. беше много стресиращо, не ми се мисли. после отвреме-навреме се мажем, но пак се появява. а и трудно дава да погледна как е пложението...

# 726
  • Бургас
С какво се мажете отвреме на време?С хормонален крем ли?
Мен ме е страх предвид страничните ефекти.

# 727
С какво се мажете отвреме на време?С хормонален крем ли?
Мен ме е страх предвид страничните ефекти.

И аз поради тази причина предпочетох цепването  Rolling Eyes А и Сираков не беше много ЗА хормоналните кремчета  Rolling Eyes

# 728
  • София
Аз и преди писах, но темата е дълга, затова ще повторя. Моята дъщеря имаше слепване и след като й го разлепи Сираков, започнах вечер на я мажа с Павлодерм. Кремчето е мазничко, с витамин Д. Подобно кремче ми се струва, че е Бейбидерм. Слагам по съвсем мъничко вечер, кремчето е 100мл и още не съм го свършила за цяла година. Нямаме повторно слепване повече от година и половина, всичко е наред и се надявам така да си остане  Praynig.

# 729
Няколко пъти го отлепвахме и пак залепваше. Много пъти се получава така. С хормоналното кремче се отлепва поне безболезнено и не е стресиращо.
Ползваме Linoladiol

# 730
   Betta, пробвахме с мазни кремчета, най-напред това ни посъветваха... никакъв резултат. Процедурата е следната: малко по-продължителна топла вана, кремче и леко подръпване, върши работа при вече отваряна синехия, която тръгва отново да сраства, или при начален стадий.
  RedTulip, аз не бих опитала хормонален крем върху детето си, изчетох достатъчно по въпроса Sick

# 731
  • Пловдив
Има ли мами от Пловдив, чиито момиченца са със срастване? Към кого се насочихте? Моля споделете опит Praynig

# 732
   Минава ми наум една идея. Можем да споделим опит по градове.  За София е ясно.  Днес мога да кажа със сигурност, че за Бургас това е д-р Калчева. Hug Момиченцето ми вече е добре о всичко мина бързо и почти неусетно.  bouquet

# 733
детска гинекология на пещерско шосе в Пловдив
   avia, това беше един пост от мама от Пловдив мисля, дано ти свърши работа Hug Не се страхувай, ние бяхме с пълно срастване. Когато детето е малко, минава по-лесно. Hug

# 734
Някой може ли да препоръча къде и при кого да се отиде във Варна?

Общи условия

Активация на акаунт