Срастване при момИченцата.

• 233 644
  • 926
  •   1
Отговори
# 330
  • Linz
Момичета, за колко време се влошава това срастване, може ли да си стои в едно положение? Аз преди повече от месец се загледах в моята госпожица и ми се вижда някаква ципичка, но не на малките, а по-скоро на долната част на големите срамни устни. Отвор си има, няма никакви оплаквания, но се чудя дали е нормално, нали не съм виждала друго бебешко дупе от такава близост newsm78. МОже ли някой да ми обясни по-подробно как изглежда. Не съм пила никакви хормонални препарати през бременността. Благодаря предварително.
Срастват малките срамни устни- залепват една за друга. Тръгва отдолу- откъм дупето и залеването върви нагоре. При вас доколкото разбирам не става въпрос за същото.

# 331
  • София
Благодаря, Рени Simple Smile

# 332
Здравейте, момичета отново! Бях обещала да пиша.
Говорих с хомеопата по- подробно относно срастването и й го показах. Тя каза, че не е проблем при Маги. В пубертета би трябвало да се оправи. И засега няма да го третира с нищо. Проблемът при дъщеря ми е минимален, поне за момента. Не е засегнат отворът на влагалището. Но факт е, че като спрях да мажа с кремчето, срастването се възобнови.

# 333
  • София
Ох, оглеждам Радина и все повече ми се струва, че и при нас има някакво срастване. Sad Аз в предишния си пост не съм обяснила както трябва - май си е ципичката в долната част на малките срамни устни, но засега ми се струва, че не се променя. Да я водя ли на лекар newsm78

# 334
Ох, оглеждам Радина и все повече ми се струва, че и при нас има някакво срастване. Sad Аз в предишния си пост не съм обяснила както трябва - май си е ципичката в долната част на малките срамни устни, но засега ми се струва, че не се променя. Да я водя ли на лекар newsm78
Заведи я! Недей да се тормозиш, и да се чудиш. Няма нищо срашно. Grinning

# 335

Предния път се оправихме с Линоладиол, но ме наплашиха с риска от ранен пубертет, а какво е точно ранен пубертет, в какво се изразява?
Здравейте.
Моята дъщеря няма срастване,но когато беше на 9,10мес.,получи окосмяване-дакторите казаха, че са симптоми на ранене пубертет.Косъмчетата бяха на местата както при възрастен,най вече около ануса и отстрани на срамните устни.Беше чиста случайност,че ги забелязах,защото бяха много мънички(явно тъкмо бяха избили),но бяха по-тъмни и груби  от другите косъмчето-наприпер по ръчичките и крачетата,които са като мъх.Така се случи ,че бях дръпнала пердетата на стаята и беше напекло едно слънце,когато я сложих на леглото за да и сменя памперса ,забелязах малки косъмчета,които при друга светлина трудно щях да забележа.Споделих с бабите и баща и ,които също я огледах,но според тях си внушявах,косъмчетата ги виждаха,но мислеха,че е нормално.В следващите няколко дена на мен това не ми даваше покой,даже си купих лупа и постоянно я оглеждах.И така след няколко дена косъмчетата станаха по дълги и се забелязваха по лесно.
Засега това е от мен.
Поздрави.

# 336
Здравейте отнова.
Знаете ли какво може да е това?-когато пишка дъщеря ми ,винаги струйката е много на ляво.Може ли да узначава нещо сериозно?

# 337
Здравейте,
да споделя как третираме "нашето" срастване и да попитам дали някой тук е избрал подобен подход.

след посещението при д-р Сираков, почти веднага след 2-3 седмици срастването рецидивира, предполагам, защото местото е било разранено много лесно отново е слепнало.

Аз се притеснявах отново да заведа детето на същата манипулация, защото тя запази много силен спомен и повече от два месеца ми показва местото и казва че я боли, предполагам, че я боляло. Изплаших се ако често правим такива манипулации неминуему те ще оставят отпечатък в съзнанието на детето... предполагам негативен.
Затова започнах да обсъждам хормоналните кремчета... тогава пък джи-пито ме стресна, че могат да предизвикат ранен пубертет...
И така посетихме една много симпатична кожна лекарка д-р Ангелова, която предложи да третираме местото с "ИМУНЕН МОДУЛАТОР" в нашия случай това е кремчето ЕПИТЕЛ.
14 дни след това мога да кажа, че първоначалното срастване е преодоляно. В същото време ми се струва, че започва срастване в горната част и не зная колко време може да се ползва този крем.

Дали някой е ползвал ИМУНЕН МОДУЛАТОР в подобни случаи и с какъв резултат

# 338
Здравейте,да се запишем и ние.От една седмица се мажем с Baneocin
но полза няма.
Има ли майчета от Шумен ,моля препоръчайте ми специалист.

# 339
Здравейте!. Аз се включвам за първи път.  LaughingМоята дъшеря е на 5 месеца и забелязах, че и тя има слепване. Изчетох всичко до тук. Видях, че РЕНИ е писала, че е слагала кърма и се е оправило, но скоро прочетох, че мисли да ходи при доктор Сираков. newsm78 Аз от няколко дена също мажа скърма и се надявам да се оправи. Praynig
Ако не стане, мисля да пробвам този имунен модулатор, защото не ми се прибягва до крайни решения.

# 340
  • София
  За съжаление и аз ще се разпиша в тази темичка. Почти съм убедена че при Ники го има този проблем. Доколкото виждам при нея е останало едно съвсем малко отворче и определено не е както при Ваня, въпреки че и при нея може да има известно срастване. По принцип Ники ми е проблемната и ако има нещо то ще е при нея.
  Забелязах го докото пишкаше, че явно струиката не може да излиза хубаво и да е плътна, а се разпръсква и явно има нещо. Тогава си спомних за тази статия и погледнах. Жалко че чак сега се сетих, но съм доволна че благодарение на ЕБХ то което практикувам все пак успях да забележа проблема и се надявам да не се е стигнало до проблеми от задържането на урина.
   Относто памперсите от 1-2 месеца особено при Ники ползвам много рядко, почти цял ден е без, а дори когато е те са сухи... Надявам се до понеделник да реша какво да предприема въз основа на всичко изчетено и след това да няма рецидив...

# 341
  • София
  Днес се обадих на д-р Сираков и утре сме на преглед, да видим дали ще се окажа права. Надявам се ако се наложи някаква манипулация всичко да мине бързо и лесно и повече да не се повтаря....

# 342
  • Linz
Aila, успех! И пиши как е минало.

# 343
  • Бургас
Здравейте!
И моята дъщеря имаше пълно срастване на влагалището, но моята гинеколожка го премахна много леко и нежно.
Използва наподобяващите клечки за уши тампони, с които се взима секрет за изследване. Мария дори и не разбра , че нещо и правят, не капна и капчица кръв. След това мазах 3 дена с Фусидин /антибиотично кремче /.
Надявам се да няма рецидив, но знам ,че е напълно възможно  Peace

# 344
  • София
  Еми оказах се права. Доктор Сираков я разлепи много бързо и доколкото забелязах Ники не усети нищо. Същия ден като пишкаше също не забелязах да недоловства или да дава вид, че я боли.
  Проблема е че не съм открила още аптека в която да ми забъркат онова мехлемче от Дефламол и още нещо и днес като погледнах видях че вече е почнало да се слепва отново. Кажете може ли да мажа само с Дефламол поне докато открия къде да ми го смесят? Мен ме е страх в момента да дръпна малко за да се разлепи , а и като бяхме на лекар таткото я държеше и наистина каза че инструмента изглежда много древен. Та обеща той довечера да погледне и ако успее нещо да направи... Предполагам че като я намажа и омекне ще стане по лесно, затова ще изчакам до довечера поне ...

Общи условия

Активация на акаунт